Jump to content

MicAn

Premium Members
  • Posts

    1.339
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by MicAn

  1. Χαρίζονται δύο εκτωπωτές (υποχρεωτικά μαζί): 1. Canon Pixma MP640 με πρόβλημα στην κίτρινη κεφαλή. Όποιος θέλει, μπορεί να αλλάξει την κεφαλή και να έχει έναν νέο εκτυπωτή καθώς κατά τα λοιπά είναι σε άριστη κατάσταση. Μαζί θα δοθεί η συσκευασία του, τα παρελκόμενα και έξτρα cartidges. 2. Epson LQ-100 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, καθώς τον ξέθαψα από το πατάρι. Παραλαβή απογευματινές ώρες από Γαλάτσι κατόπιν συνεννόησης.
  2. Χαρίζονται δύο εκτωπωτές (υποχρεωτικά μαζί): 1. Canon Pixma MP640 με πρόβλημα στην κίτρινη κεφαλή. Όποιος θέλει, μπορεί να αλλάξει την κεφαλή και να έχει έναν νέο εκτυπωτή καθώς κατά τα λοιπά είναι σε άριστη κατάσταση. Μαζί θα δοθεί η συσκευασία του, τα παρελκόμενα και έξτρα cartidges. 2. Epson LQ-100 σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, καθώς τον ξέθαψα από το πατάρι. Παραλαβή απογευματινές ώρες από Γαλάτσι κατόπιν συνεννόησης.
  3. Εξαιτίας λανθασμένης αποστολής, χαρίζεται ολοκαίνουργια πρόσοψη κουτιού Phanteks Evolv X σε χρώμα ανθρακί. Παραλαβή από Γαλάτσι ή Καλλιθέα κατόπιν συνεννόησης.
  4. Χαρίζονται δύο σκληρές θήκες / πλάτες για Χperia M καινούργιες. Παραλαβή από Καλλιθέα (πρωί) ή Γαλάτσι (απόγευμα).
  5. @fallen4ngel σε ευχαριστώ πολύ για το glossy χαρτί.
  6. @fallen4ngel Με ενδιαφέρει το 5. Χαρτι Laser HP Glossy σφραγισμενο Μπορώ να στείλω άτομο να παραλάβει.
  7. Με ενδιαφέρουν οι 3 σκληροί δίσκοι.
  8. Κατοχυρώθηκε στον pmakr που πόσταρε πρώτος και αύριο θα συναντηθούμε για να παραλάβει.
  9. Up. Χαρίζεται επίσης μετεωρολογικός σταθμός Nortek Previsio 800ES NORTEK PREVISIO 800 ES - - σε καλή / λειτουργική κατάσταση.
  10. Χαρίζεται ασύρματο ADLS2+ Router ZTE ZXV10 W300 v5.2, σε άριστη κατάσταση, πλήρους συσκευασίας και παρελκομένων.
  11. Κατοχυρώνονται στον argy1 που πόσταρε πρώτος. Λεπτομέρειες παραλαβής με π.μ.
  12. Χαρίζονται ηχεία 2.1 Logitech Χ-210. Σε καλή κατάσταση, λειτουργικά, απλώς καμιά φορά μπουκώνει το woofer. Ίσως με ένα φύσημα συνέλθει ().
  13. Εγώ να ευχαριστήσω πρωτίστως τον μεταλλικό Μιχάλη για τον δίσκο !
  14. Με ενδιαφέρει ο δίσκος. Σου στέλνω π.μ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.