Jump to content

DiM7

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About DiM7

  • Γενέθλια 25/05/1977

DiM7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. DiM7

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Αυτό το πρόβλημα το είχα και γω με την Samsung 226bw, άρχισε να τρεμοπαίζει στην αρχή και μετά αργούσε να ανάψει όσο περνούσαν οι μέρες αργούσε να ανάψει και πιο πολύ 4-5 λεπτά, ευτυχώς ήταν εντός εγγύησης και την επισκεύασαν. Εάν ψάξετε στο internet θα βρείτε παρα πολλές περιπτώσεις με τα samsung monitor να έχουν αυτό το πρόβλημα. Υπάρχουν 3 sites που είχα κοιτάξει που σου δίνουν έτοιμο ολόκληρο το κύκλωμα τροφοδοσίας η πληρώνεις μονο τους πυκνωτές που χρειάζονται και το φτιάχνεις εσύ όπως εδώ στο άθρο. Μάλιστα υπάρχουν και αρκετά youtube video πως να το φτιάχνεις καθώς και σελίδες με το ίδιο θέμα όπως εδώ που φτιάξαν τα παιδιά. Εάν είναι εκτος εγγύησης και δεν πιάνει το χέρι σου κολλητήρι τότε πήγαινε την σε έναν ηλεκτρονικό της γειτονιάς σου πέστου το πρόβλημα συνήθως 5-7 πυκνωτές πρέπει να αλλάξει και με ένα μικρό κόστος είναι έτοιμη μιας και οι πυκνωτές δεν στοιχίζουν πάνω από 10 euro + το κόστος για ούτε 1 ώρας δουλειάς, το κόστος εκτος εγγύησης για να στην φτιάξουν από την samsung είναι απαγορευτικό. Εγώ πάντως με λίγο διάβασμα που έκανα πέρυσι που είχα αυτό το πρόβλημα και διαβάζοντας και άλλους πως το πρόβλημα βγαίνει στα monitor της samsung σε 2-5 χρονια ανάλογα την χρήση (ώρες λειτουργίας) που τους κανεις. Με normal χρήση βγαίνει το πρόβλημα εκτος των 3 χρονων της εγγύησης. Με αλλα λόγια επειδή πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο καθόλου το γεγονός με τους πυκνωτές !!, oποτε δεν θα ξαναπάρω samsung οθόνη, έτσι επέλεξα το γνωστό ips μοντέλο τις DELL που το χει πάρει λαός και ίδωμεν.
  2. DiM7

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    http://eastore.ea.com/store/eaemea/en_IE/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.850300/productID.165578400 Το κατεβάζεις και 1 μέρα νωρίτερα από όλους, ούτε να περιμένεις ΕΛΤΑ/ΚΟΎΡΙΕΡ και οποτε θέλεις το ξανακατεβάζεις από τον download manager τις EA θέλει πιστωτική η paypal Και είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις BETA key
  3. DiM7

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Εγώ το έχω κάνει προ παραγγελια από τον Νοέμβριο και περιμένω :dance3:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.