Jump to content

s0me0ne

Premium Members
  • Posts

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by s0me0ne

  1. Εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου! Κάνε ένα search διάβασε καμιά 10 σελίδες για το πως δουλεύουν τα AV's πάνω κάτω και θα καταλάβεις ότι είναι σχεδόν ίδια. ( από άποψη ασφάλειας ) Τώρα το αν βγει κάποιος ιός και τους ενημερώσει πρώτος κάποιος πελάτης του Avast και κάνει πρώτο το update ε οκ.. Εγώ προτειμώ το virustotal.com για οταν παίρνω στην κατοχή μου επικίνδυνα αρχεία. Αλλά απο κει και πέρα η γνώμη μου είναι ότι το καλύτερο AV είσαι εσύ ο ίδιος ! Αν ο κάποιος ασχοληθεί προσωπικά μαζί σου μπορεί να βάλει τον ιο μέσα σε μια εικόνα + να προσθέσει bytes + να spoofarei το signature του + άλλα, οπότε πολύ πιθανό το AV να μην στον βρει. Οπότε το θέμα είναι να γνωρίζουμε μόνοι μας κάποια βασικά περί ασφάλειας και από κει και πέρα όποιο βρεις δωρεάν ή σπασμένο και σου αρέσει το περιβάλλον του και δεν σου μαμίζει το PC επειδή είναι βαρύ(ονόματα δεν θίγουμε ) είσαι κομπλέ.
  2. s0me0ne

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Dungeon Siege 3 soon to come !!! Θα πέσει και πολύ κάψιμο το προβλέπω
  3. s0me0ne

    SLI vs CrossFire - Efficiency - ALL you need to know

    Μπράβο για τον κόπο σου αυτό μάλλον θα βοηθήσει πολύ λαό!!Όπως και μένα
  4. s0me0ne

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    παίζω ίσως το πιο κορυφαίο, ρεαλιστικό, δύσκολο και πορωτικό MMORPG game των τελευταίων 2 ετών.Και αυτό είναι το DarkFall.Έχω βαρεθέι κάθε είδους RPG μέσα σε 5 μέρες, όπως WOW και AION και αυτό γιατί έχω παίξει άπειρα και όλα είναι σχεδόν ίδια..Για το DarkFall δεν ισχύει αυτό.Η γνώμη μου βέβαια..!
  5. Πολύ καλό το topic.Bravo!Απλά 8α ή8ελα να προσ8έσω ότι όλα τα παραπάνω είναι καλά αλλά υπάρχει περίπτωση ένα PC να φάει τέτοιο ξύλο που θα είναι όλα απενεργοποιημένα και δεν θα γίνετε να κάνεις τίποτα.Τότε σαφώς και κάνεισ φορματ.Ωστόσο εαν κάποιος θέλει να το ψάξει ή για διάφορους λόγους δεν θέλει να κάνει φορμάτ.. τότε θα πρότεινα να χρησιμοποιήσει κανένα live cd με antivirus.Γιατί ίσως και από το safe mode να μην γίνει δουλειά.Συγκεκριμένα υπάρχουν live cds για καθάρισμα μόνο και μόνο, ωστόσο δεν το έχω ψάξει παραπάνω για να πω πόσο καλά είναι. Αν έχω πει κάτι στραβό διορθώστε με .Και πάλι πολύ καλό tutorial.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.