Jump to content

jastonas

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About jastonas

  • Γενέθλια 29/05/1984

jastonas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. jastonas

    Θορυβος ανεμιστηρα καρτας γραφικων.

    Έχω το ίδιο πρόβλημα με την MSI 560 Ti Twin Frozr II. Σε idle ο ένας ανεμιστήρας κάνει τρελό θόρυβο εδώ και πολλούς μήνες, το πρόβλημα μου είναι πως το κάνει μια φορά την βδομάδα και αν! Αν την πάω να την κοιτάξουν θα μου πουν ότι δεν έχει τίποτα... Τι λέτε; Τι να κάνω μήπως την φτιάξω μόνος μου (χωρίς να χάσω εγγυήσεις κτλ). Παρεπιπτόντως.. την έχω 1 χρόνο και 1 μήνα.. αυτές πρέπει να έχουν τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση, σωστά;
  2. Το κρίμα και πολύ σημαντικό θέμα με τα ηλίθια αυτά group στο facebook είναι η απάθεια που δημιουργεί στους χρήστες του που νομίζουν ότι με 5 κλικ α. Βοηθήσανε στην προσπάθεια της λύσης του κυπριακού. β. Σώσανε κάποιο κωλόζωο με χαριτομένη φάτσα που κάποιοι το μεταχειρίζονται αλλά δεν τους πειράζει να ξεσκίζονται στο αρνί και στα κοκόρια και σε ότι άλλο τρώνε. γ. Προστατεύουν το περιβάλλον από το Global Warming δ. Ταίσανε ο καθένας από 5 παιδάκια στην Αϊτή ε. Δεν μου ρχεται κάτι αλλά θέλω να βρω τα 5.000.000 ενός από αυτά τα group να τους βάλω στην σειρά και να τρέχω με το χέρι παρατεταμένο να δίνω σφαλιάρες! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.