Jump to content

Koutport

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Koutport

  1. Καλησπερα στο forum. Eχω μια custom υδροψυξη στην ASUS poseidon 1080ti με την EK-XRES 140 Revo D5 με το EK-CoolStream XE 120 (Single)της ΕΚW. Θελω να προσθεσω custom υδροψυξη και για τον Ι76950Χ γιατι με δεν ειμαι ευχαριστημενος με την υπαρχουσα υδροψυξη. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να συνδέσω το kit EKW-KIT RGB 360 ( https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=37B-000B-00210 ) να δουλευει στον ίδιο loop με την κάρτα γραφικών. Εάν θα λειτουργουν δηλαδη ταυτόχρονα (θα προκαλεσει προβλημα η μεγαλη πιεση των 2 pumps) θα ειναι καλυτερη η ψυξη λογω της γρηγοροτερης ταχυτητας που θα μεταφερεται το ψυκτικο υγρο? Το εχει δοκιμασει κανεις αυτο με δυο pumps? Ευχαριστώ.
  2. Koutport

    TheLab-ο-πιτα 2016!

    Ok θα ερθω και εγω πρωτη φορα!!!
  3. Koutport

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Thanx takis-pa ολα καλα με τον hotfix ολα πανε ρολοι!! Οντως η AMD θελει να μας παιδευει!! Εξαλου θηλυκου γενους δεν ειναι???:clap::clap::clap::clap:
  4. Koutport

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Sorry αλλα αυτο το hotfix αναφερει οτι ειναι για τη σειρα 6800 και 6900 ειναι ΟΚ ; επειδη δεν εχω ξαναβαλει hotfix απλα το κανω install η χρειαζεται να απεγκαταστησω τον driver 01-11 Tnanx
  5. Koutport

    The ATi Catalyst Driver thread.

    καλημερα Μπορεις να μου στειλεισ Link γιατι δε βγαζω ακρη ποιο hotfix να κατεβασω; thanx:lock:
  6. Koutport

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Εχω δυο 5850 crossfire και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τους 1011 kai meta εως 01-11 Amd drivers: Οταν κανω επανεκινηση τρεμοπαιζει η οθονη και οταν μπαινω στο catalyst σβηνει για λιγο η οθονη επανερχεται με τρεμουλο και αναποδα οταν βγαινω απο τον catalyst κανει το ιδιο .θελω επισης να τονισω οτι με τους 10-10 δεν εχω κανενα προβλημα απο 10-11 και μετα παρουσιαζεται αυτο το προβλημα.
  7. Koutport

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Καλησπερα Εχω δυο 5850 crossfire και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα με τους 10-12 Amd drivers: Οταν κανω επανεκινηση τρεμοπαιζει η οθονη και οταν μπαινω στο catalyst σβηνει για λιγο η οθονη επανερχεται με τρεμουλο και αναποδα οταν βγαινω απο τον catalyst.θελω επισης να τονισω οτι με τους 10-9 δεν εχω κανενα προβλημα απο 10-10 και μετα παρουσιαζεται αυτο το προβλημα. Ευχαριστω:lock:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.