Jump to content

Jiggabyte

Premium Members
  • Posts

    244
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Jiggabyte

  1. Jiggabyte

    3DMark 11

    Τρομερή δουλειά στα γραφικά :triniti:
  2. Jiggabyte

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Evenbalance = epic fail
  3. Jiggabyte

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Μονή GTX 480 δεν έχω φάει το παραμικρό CTD σε 200 ώρες παιχνιδιού. Σταθερά και ψηλά FPS.
  4. Jiggabyte

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    g2play.net gamekeydistrict
  5. Jiggabyte

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Facking no! Γιατί ρε άτιμε έπρεπε να μας δείξεις βάφλα και να με μπριζώσεις τώρα ?
  6. Εφημερίς "ο Πρωκταθλητής" Οι photos είναι από χρήστη άλλου forum
  7. Στα μαλακά... με την έφεση 3-4 αγωνιστικές. Φυσικά και η βαθμολογική τιμωρία διέφυγε, αφού εδώ ισχύουνε οι κανονισμοί των δυνατών...
  8. Φάση θα έχει να νικήσει η Ν. Ζηλανδία την Γαλλία με >12pts και να μας στείλουνε με την Ισπανία Τζάμπα και τα καραγκιοζιλίκια θα πάνε.
  9. Το 5 δεν είναι PG ούτε SG ούτε SF σε περίπτωση που είσαι μπασκετικός ?
  10. Στα προηγούμενα match του έδειξε του Μπορούσαρου ο Τσαρτσαρής πως παίζει ένα 5αρι (παρότι ο ίδιος είναι 4αρι και όχι 5αρι)... Τώρα αν κάποιοι εδώ πιστεύουνε πως όταν σε παίζουνε ζώνη οι αντίπαλοι και το περιφερειακό σου σουτ (όλης της ομάδας) είναι τουλάχιστον σε πολύ κακή μέρα με χάλια να μην πω αισχρό ποσοστό,να παίζεις με ψηλούς αντιπάλους και ταυτόχρονα να έχεις το 5αρι και το 4αρι σου αγκυροβολημένα στο 3ποντο τι να πούμε... Ευτυχώς έχουμε και προπονητούρα στον πάγκο και πάμε καρφωτοί για μετάλιο
  11. Ο Μπουρούσης μάλλον δεν έχει καταλάβει ακόμα τι θέση παίζει φίλος... Βολοδέρνει κάθε φορά (για να μην πω ότι στήνει και αντίσκοινο) στο τρίποντο,το 4αρι μας επίσης επί το πλείστον ήτανε επίσης στο 3ποντο,και έμεναν οι κορμάρες Ζήσης και Σπανούλης μέσα στην ρακέτα για καρφώματα... Μην ξεχάσουνε αύριο να μας πούνε οι δημοσιοκάφροι μας για τα συστήματα του Καζλάουσκας και για την ηγετική εμφάνιση του ηγέτη Σπανούλη...
  12. Jiggabyte

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Αν δεν βρω κάποιο μέχρι να γυρίσεις θα σου στείλω PM να κανονίσουμε
  13. Jiggabyte

    Dell PERC5/i SAS RAID Controller

    Παίδες πριν λίγο ο perculas μου ανακοίνωσε πως η μνημούλα του ψόφησε (multibit & single-bit errors λέει). Αυτή εδώ κάνει ? Kingston 512MB 800MHz DDR2 ECC REG WITH PARITY CL5 Έχετε υπόψιν σας κάποια άλλη σε οποιοδήποτε μαγαζί που να είναι άμεσα διαθέσιμη ? 512MB θέλω φυσικά! plz help!
  14. Ο Λίνεν σας φταίει. Άντε με τα μυαλά σας να έρθει λίαν συντόμως ο Βαλβέρδε,να χάσετε στο πρώτο ματς του πρωκταθλήματος και να τον διώξετε και αυτόν. Άντε βούρ στον επόμενο. Μακάρι να συνεχίσει βασικός ο Αντωνάκης ο Τερματοφυλακάκης,θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος
  15. Jiggabyte

    Greek subtitles

    Αν έχεις γραφτήρι για Blu-ray ένα απλό re-authoring θα κάνεις για να προσθέσεις τους υπότιτλους δίχως να κάνεις την παραμικρή επέμβαση στο video και ήχο. Δεν ξέρω αν το PS3 παίζει x264/avc/mpeg4, αν παίζει, τότε απλά βάζε τα σε ένα MKV container μαζί με τους υπότιτλους, γίνεται στο τσάκα τσάκα και μπορείς να ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατά βούληση τους υπότιτλους.
  16. Jiggabyte

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    To συμπιέζεις τo video περαιτέρω με άλλο πρόγραμμα βρε AKISSS. Το youtube επιτρέπει max 15 λεπτά βίντεο ή 2GB (μπορεί να έιναι 1GB δεν θυμάμαι σίγουρα) μέγεθος αρχείου. Με 4.000-6.000 average bitrate μπορείς να βγάλεις ένα αρκετά καλό 720p video σε X.264 με λογικό μέγεθος (με 6.192kbps μέσο όρο βγάζεις περί τα 45MB ανά λεπτό βίντεο)
  17. Jiggabyte

    Greek subtitles

    Δεν ξεκαθαρίζεις τι ακριβώς θες και όπως βλέπεις ο καθένας υποθέτει κάτι. Μήπως να μας διευκρίνιζες τι ακριβώς θες να κάνεις ?
  18. Jiggabyte

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Need moar maps (new!)
  19. Jiggabyte

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Εμένα δεν έχει κάνει το παραμικρό με το νεότερο patch. Ούτε CTD ούτε BSOD,όλα ρολόι. Τους τελευταίους beta της nvidia έχω βάλει,ήχο από την x-fi
  20. Πω πω, μιλάμε για σφαγή... Δίχως να μπορώ να πω σίγουρα κάτι,παίζει να έχει βρεί και χέρι σε αυτή την φάση ο Μπουρούσης,ίσως κι όχι. Ας πούμε ότι όντως αδικηθήκατε εκεί. Ανύπαρκτο ? Το άλλο με τον Τοτό ? Να έλεγες ότι δεν έδωσε το πρώτο φάουλ που έγινε στην φάση εκεί που το έκανε ο Τεόντοσιτς να πούμε οκ. Αλλά άφησαν το παιχνίδι και στην συνέχεια ΕΚΑΝΕ φάουλ ο Μπουρούσης και αυτό σφυρίχθηκε. Τώρα θα μας πείς να το δίνανε στον Τεόντοσιτς. Να σας αφήνανε με έναν playmaker την στιγμή που εμάς οι 3 βασικοί ψηλοί είχανε από 4 φάουλ... (δεν θα σχολιάσω καν πως πήρανε στα πρώτα 13 λεπτά όλα αυτά τα φάουλ οι ψηλοί μας) ή να έπαιρνε ένα φάουλ ο ένας από τους τόσους ψηλούς σας... Πιο συγκεκριμένα μπορείς ? γιατί δεν θυμάμαι κάποια φάση. Επίσης πολύ θα ήθελα να σχολιάσεις τα ωραία των τελευταίων λεπτών... Το λάθος μπρός-πίσω που οδήγησε σε χάσιμο επίθεσης μας,σκοράρισμα σας,και στην συνέχεια ανύπαρκτο αμυντικό φάουλ (αντί επιθετικού) πάνω στον Γιασικεβίτσιους και 2 βολές για τον Τεόντοσιτς... Τέσπα,κατόπιν σκέψεως λέω να σου κάνω την χάρη να σου πω πως αδικηθήκατε και άδικα χάσατε,να μην σε ταλαιπωρήσω και άλλο μετά από τέτοιο βασανιστήριο...
  21. Εγω δεν μίλησα για σφαγή,βασικά μετά από όλα τα κατορθώματα σας δεν είχα σκοπό να μιλήσω καν για τον αγώνα. Αλλά σε τρώει ο ποπός σου. Πιτσιρικάς είσαι,συγχωρείσαι. Αλλά για να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας σήμερα,για πες μας πού σας αδικήσανε αγόρι μου. Περιμένω. Δεν χρειάζεται να φτιάξεις βίντεο,τις φάσεις περίγραψε μας σύντομα.
  22. Ιδού ο μελλοντικός χούλιγκαν...ορίστε τα νιάτα της χώρας μας και του...πολιτισμού μας. :giveup:
  23. Εγω το καταυχαριστήθηκα που νικήσαμε με την διαιτησία αλάργα κόντρα. Μακάρι να μας έσφαζαν ακόμα περισσότερο. Να δίνανε το μέσα έξω και το έξω μέσα. Να μην έχουνε δικαιολογίες και οι αδικαιολόγητοι. Μια ομάδα τίμησε το μπάσκετ εχθές και λίγοι,πολύ λίγοι άνθρωποι. Ποιά ομάδα θα δεχότανε να συνεχιστεί το παιχνίδι ? Εδώ θέλαμε να βγούμε και στο τέλος να παιχτεί το 1.03 που απέμενε. Τα όργανα,η δικαιοσύνη και η αστυνομία και οι διοικήσεις των ομάδων είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τον χουλιγκανισμό που γίνεται στα μοναδικά μας ελληνικά γήπεδα.
  24. Για πες μας βρε γκρινιαδόφατσα, ήτανε σωστή η απόφαση του μπρός-πίσω εκεί ? Γιατί καθαρά από το χέρι του Παπαλουκά η μπάλα έφυγε. Χωρίς να ευνοηθεί κάποιος ? Μάλλον άλλο αγώνα έδειχνε σε μερικούς η TV. 2 ανύπαρκτα φάουλ στον Πέκοβιτς. Επιθετικό που δίνεται αμυντικό στον Γιασικεβίτσιους. 2 (παίζει να χάνω και το μέτρημα) αντιαθλητικά υπέρ του ΠΑΟ που δεν δώθηκαν. 1 Βήματα του Μπουρούση Αυτά στα γρήγορα... Αν είναι να μας το παίξετε και αδικημένοι από την διαιτησία αυτή την φορά :giveup::giveup::giveup::giveup::giveup::giveup:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.