Jump to content

The Rock

Members
  • Posts

    39
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by The Rock

  1. Έχω το NZXT Lexa Blueline εώ και αρκετά χρόνια. Το θέμα είναι ότι εδώ και κάποια διάστημα άρχισε να ανεβάζει πολύ εύκολα θερμοκρασία σε σημείο που κλείνει το PC και ακόμη πιο πρόσφατα που "χτύπησε" σκληρό δίσκο. Η μανίσια ψύκτρα τα έπαιξε και τα υπόλοιπα του κουτιού υπο-λειτουργούν, βγάζει με 15% χρήση CPU 60-65 βαθμούς. Το κουτί μου έχει πολύ περιορισμένο χώρο, όπου τα πολλά καλώδια από το τροφοδοτικό, δεν επιτρέπουν επιλογές, ούτε σε έξτρα ψύξη ούτε στη βελτίωση του υπάρχοντος setup. Και όχι δεν είναι oc. Όπως είπα και προηγουμένως, πρέπει να αλλάξω κάποια πράγματα καιρό τώρα, η ευκαιρία "ήρθε".
  2. Καλησπέρα κυρίες και κύριοι, ανοίγω το παρόν θέμα γιατί θα ήθελα την οπτική σας (κατά προτίμηση περιεκτική και όχι ιδιαίτερα μακροσκελής) σχετικά με αναβάθμιση του setup μου λόγω διαφόρων προβλημάτων σχετικά με υπερθέρμανση, που συμπίπτουν με την αντικατάσταση μερών hardware που είχα σκοπό να προβώ αργά ή γρήγορα. Πιο συγκεκριμένα, σκοπεύω να αλλάξω το midi κουτί μου με ένα "Full Tower", συνδυάζοντάς το με υδρόξυψη (ίσως extra fans) και μεγάλης χωρητικότητας εσωτερικούς σκληρούς δίσκους. Όπως είναι εμφανές, η διατήρηση χαμηλών θερμοκρασιών είναι με διαφορά το κύριο μέλημά μου. Τα προϊόντα που ήδη χρησιμοποιώ:- msi 990XA-GD55 (Military Class II)- Corsair CX750- AMD FX-8320 3.5GhZ 8-core- Kingston HyperX Predator 8GB DDR3-1866MH (σκέφτομαι κάποια στιγμή να πάρω ένα 2ο ζευγάρι γιατί σε μόνιμη βάση έχοντας απλά browser και τις βασικές διεργασίες των windows, χρήση 55-60%) Το setup που έχω στο μυαλό μου να φτιάξω είναι:- NZXT Phantom (PHAN-001WT)- Corsair Hydro Series H105- Western Digital Caviar Green 4TB x 2- Corsair Air Series SP120 Quiet Edition ή Zalman ZM-F3 LED Blue 120mm ή Zalman ZM-SF3 ή Noctua NF-F12 IndustrialPPC 2000RPM IP67 PWM 120mm High Performance Fan Προβληματισμοί:Έχω διαβάσει πολλές κριτικές, όπου ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών εκθειάζουν την πλειάδα των προτερημάτων του συγκεκριμένου κουτιού, κάποιες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετικά με το fan controller (δυσλειτουργία των LED και από ένα σημείο και μετά του ελένχου των ανεμιστήρων), ασυμβατότητα πολλών ανεμιστήρων του εμπορίου ακόμη και από το ίδιο τo brand και τέλος μια απεχθή - σύμφωνα με την γενική ομολογία - εξυπηρέτηση πελατών.Προφανώς, έχω στο μυαλό μου και άλλες υποψήφιες επιλογές για κάθε είδος προϊόντος που ανέφερα ότι σκοπεύω να αγοράσω, απλά είπα να ξεκινήσω αναφέροντας την κλίση μου έπειτα από αρκετές εβδομάδες έρευνας - που σημαίνει πως αν θελήσει κάποιος μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  3. The Rock

    Κουρευτική μηχανή για γένια

    1) Κάνουν οι παρακάτω μηχανές για κόψιμο γενιών( μέχρι και αρκετά κοντό εννοώ ..) ? 2) Ποιο ειναι το τοπ 2 που θα διαλέγατε από αυτές και γιατί ? Philips QC5120/15 Ηλεκτρονική - PHILIPS QC 5050 SUPER Philips QC5070 / 80 Philips QC5055
  4. The Rock

    Κουρευτική μηχανή για γένια

    Ναι τα έχω διαβάσει , απλά πλην της C3 που προτείνεις εσύ, ρωτάω να δω και τι λένε και άλλα παιδιά. Ευχαριστώ πάντως !
  5. The Rock

    Κουρευτική μηχανή για γένια

    Γεια σας παλικάρια, ξαναξεθάβω και γω το τόπικ έχοντας κάποιες απορίες. Το διάβασα όλο από την αρχή, και ενώ όλοι προτείνουν μοντέλα, κάνουν reviews για τις μηχανές τους δεν είδα πουθενά κάποιος που να αναφέρει με ποια κριτήρια επιλέγουμε μια κουρευτική μηχανή(φορμάρισμα όχι ξύρισμα). Μπορεί κάποιος να γράψει τι και πως για να καταλάβουμε πως επιλέγουμε μια ? Εν έτει 2010 τι μοντέλα προτείνετε ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.