Jump to content

SpartanGR

Premium Members
  • Posts

    261
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by SpartanGR

  1. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Ενα επισης καλο review μιας ΑSUS 3D VG236H που θα βγει συντομα ειναι εδω. Διαλιεχτεεε. http://www.digitalversus.com/article-357-8913-150.html Εγω σκεφτομαι την ASUS για 2 λογους. Xblack (γυαλινη επιστρωση στην κυριως οθονη) και δυνατοτητα περιστροφης της οθονης καθετα.
  2. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Εχει παρει ολο το hardware man τωρα ειναι αργα. Απλα αν δεν μεινεις ευχαριστημενος τελικα καλυτερα να δωσεις τα μονιτορ και οχι τις καρτες σου αυτο θα εκανα εγω. Τωρα οσο για την 27'' 3D ASUS που προτεινει ο seb αγνωστο το ποτε θα κυκλοφορησει.
  3. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Κατσε τωρα που θυμαμαι το batman...λοιπον αααααααααααα να ενα επιφωνημα θαυμασμου ετσι δεν εκανα? Εχεις δικιο παραιτουμαι.
  4. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Παιδια εγω δεν ΤΟΛΜΩ να διαφωνησω με τον SEB. Τρεμω και μονο με την ιδεα :suicide2: Και τωρα περα απο την πλακα...Το FarCry 2 το οποιο συμφωνα και με τα λεγομενα του SEB πηγαινε πολυ καλυτερα απο το αντιστοιχο setup CF+EF (συ ειπας seb). Αλλα δυστηχως ηταν το μονο που μας εδωσε πολυ καλα δειγματα. Δυστηχως δεν μπορεσαμε να δοκιμασουμε μια μονο καρτα λογω του συστηματος που ηταν σε νερο. Αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιεις τις 2 και να παιζεις με τη μια μεσω software δεν τον ξερουμε. Οποτε δεν μπορεσαμε να συγκρινουμε 2 μονες καρτες ΑΤΙ/NVIDIA. Οποτε το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι οτι για αυτους ψαχνουν την απολυτη εμπειρια gaming με 2 η τρεις καρτες γραφικων για surround η eyefinity απλα ξεχαστε το προς το παρον. Χρειαζεται υπομονη καθως ειναι και ο πρωτος beta driver της nvidia. O seb παιζει eyfinity με μια καρτα και ειναι ευχαριστημενος. Εγω οχι καθως εχω συνηθισει να βαζω τα παντα max.ΕΙναι καθαρα θεμα προτιμισης του καθενα απο εμας. Δυστηχως βλεπω στις επομενες καρτες να δουμε παλι κατι δραστικο.
  5. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    RGB εχω βαλει, και μου τα δειχνει Full χωρις να χανω σκιες.
  6. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Φιλε με τους ιδιους drivers εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με την τηλεοραση μου. Επαιξαν με τη μια. Τελεια χρωματα, 7.1 ηχος μεσω ενος Onkyo, και γενικα ολα μια χαρα. Με τον προυγουμενο ειχες προβλημα;
  7. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Δε ξερω γιατι αλλα μια υποψια που εχω ειναι επειδη με τους συγκεκριμενους drivers η nvidia "ευνοησε" περισσοτερο τα SLI / 3SLI setups καθως υπηρχε ενα προβληματακι Scaling με 2 καρτες και πανω. Απ οτι ξερω εσυ εχεις μια και μαλλον γι αυτο ισως δε βλεπεις τη τεραστια διαφορα στην αποδοση. Ισως με τους επομενους στα τελη ιουνιου. Υπομονη και βλεπουμε.
  8. SpartanGR

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Eμενα μου εκατσαν μια χαρα οι 257.15. Οτι πρεπει για τις 480 μου. Πολυ μου αρεσε η αλλαγη στο nvidia control panel.
  9. SpartanGR

    Metro 2033

    Εχεις δικιο ζητω συγνωμη. Ξερετε αν υπαρχει benchmark demo για το παιχνιδακι να κανω μετρησεις? η μονο με fraps?
  10. SpartanGR

    Metro 2033

  11. SpartanGR

    Metro 2033

    Αν αγορασεις τρακτερ οχι δε μπορεις να εχεις απαιτησεις. Τωρα αν εσυ παρεις Ferrari και την πας με 50. Τοτε...
  12. SpartanGR

    Metro 2033

    Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζεις. Και σοβαρα RPG βγαινουν (Dragon Age Origins, WItcher, Fallout 3, Oblivion) και Adventure (Sam and Max, Simon the Sorcerer, Monkey Island) Και Strategy (Total War Series, Warhammer 4k, Supreme Commander 2) και αυτα ειναι μονο μερικα παραδειγματα που εδωσα. Η εξηγηση που δινω εγω ειναι η πειρατεια. Και αυτο ειναι κοινα αποδεκτο προβλημα για τα pc. Αν αγοραζαμε games αντι να κατεβαζουμε απο τορρενταδικα το τοπιο για τα pc θα ηταν ακομα καλυτερο. Οταν ομως εταιριες οπως ΑΤΙ/nVIDIA μου προσφερουν καρτες των 500€ και εγω τις αγοραζω δεν ειναι λογικο να εχω απαιτησεις;
  13. SpartanGR

    Metro 2033

    Οντως δεν πηρες χαμπαρι. Ψαξε λιγο καλυτερα και θα το βρεις :happy2:
  14. Καντε την ιδια ερωτηση στο ps3forums.gr η στο xbox.gr να δουμε τα ποσοστα. Δεν εχουν νοημα τετοια Polls.
  15. SpartanGR

    Metro 2033

    Μια που το ειπες σε ακουσα :jump1: την τεταρτη θα τις εχω και τις 3 :happy2:
  16. SpartanGR

    Metro 2033

    Φιλε μου αν ηταν να μη μιλαγαμε για γραφικα τοτε θα το παιζαμε και σε κονσολα. Οι περισσοτεροι απο εμας τα σκαμε στο PC για ενα και μονο λογο. Γραφικα. Γι αυτο γινεται και ολη αυτη η συζητηση.
  17. SpartanGR

    Metro 2033

    Ξερεις ποιο ειναι το περιεργο? Οτι το παιχνιδι δοκιμαστηκε στις καινουργιες καρτες ΑΤΙ 5870 και Nvidia 480 dx11 και τη στανταρ αναλυση 1920x1080 με tessellation και πηγαινε απελπιστικα αργα το παιχνιδι. Σα να εχουμε ενα νεο crysis στα χερια μας απο αποψη μηχανης γραφικων. Ελεος δηλαδη.
  18. SpartanGR

    Metro 2033

    1368x720??? ντρεπομαι και μονο που γραφω την αναλυση. Θα περιμενω οταν θα εχω το καταλληλο hardware. Δεν ειναι δα και το παιχνιδι της χιλιετιας ωστε να μη μπορω ουτε λεπτο να περιμενω.
  19. Δε ξερω βρε παιδια αλλα πως γινεται να αγνοειτε παιχνιδια οπως Alan Wake, God of War III, Uncharted 2. Με τιποτα εγω τις δικες μου τις κρατησα.
  20. Υπολογιστη επειδη δεν αξιζει τα λεφτα που δινεις. Αποψη μου.
  21. SpartanGR

    Metro 2033

    θα ηθελα πολυ να δω στις gtx480 πως θα πηγαινει στο dx11. Να δειτε που εκει θα φυσαει. Aπο δω και περα θα πουλαω και hardware με "Sebastian Seal of Approval". Nephilim φοβερος!!!! εριξα πολυ γελιο
  22. SpartanGR

    Metro 2033

    Συμφωνα με την εταιρεια που το εφτιαξε ναι. Μεχρι και για 8gb system memory ειπαν σε συνεντευξη οτι θα εκμεταλευεται το engine του παιχνιδιου. Καταλαβατε τωρα οτι δεν ειμαι ο μονος που το λεει.
  23. SpartanGR

    Metro 2033

    ΝΑΙ! σαν παιχνιδι ειναι πολυ ατμοσφαιρικο. Με καταπληκτικα γραφικα για οποιον μπορει να τα εκμεταλευτει. Επαιξα μιση ωρα στο PC και 1 ωρα στο xbox 360. Με κρατησε παρα πολυ. Για τους φαν των FPS ειναι οτι καλυτερο. Απλα παιδια για αυτους που εχουν ΑΤΙ hardware αν σκεφτονται να το αγορασουν καλο θα ηταν να κατεβασουν κανα demo αν υπαρχει, η να παιξουν την πειρατικη μονο και μονο για testing.
  24. SpartanGR

    Metro 2033

    Παιδια επαιξα METRO σε 5970 (950/1200) και 10.2 hotfix. Ολα Full DX11 και σε αναλυση 1920x1080. Κρατηθητε. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ. ΧΑΛΙΑ. Το παιχνιδι επεφτε ως και 20 frames. Να τολμησω να πω οτι εδω εχει πεσει δακτυλος της nvidia; Καθως ξερουμε κιολας ποσο το προμοταρει. Και συτο το σκεφτομαι γιατι και DX9 που εβαλα τι καταλαβα που περιμενα να πηγαινει νερο; τα ιδια αποτελεσματα. Κριμα και το περιμενα πως και πως. Μονο αφου εβγαλα ενα σωρο εφε καταφερα να το τρεξω καλα.
  25. SpartanGR

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Δοκιμασα τους 10.3 του atiman και δουλεψαν μια χαρα. Οταν ομως ηθελα να ξαναβαλω τους 10.2 για συγκρητικους καθαρα λογους πολυ απλα δεν εμπαιναν με τιποτα. Δοκιμασα ολες τις γνωστες τεχνικες αλλα τιποτα. Αναγκαστηκα και εκανα format. Δεν ξερω παιδια αν θα συμβει και σε αλλους αυτο αλλα εχετε το υπ οψιν σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.