Jump to content

SpartanGR

Premium Members
  • Posts

    261
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by SpartanGR

  1. Ενα επισης καλο review μιας ΑSUS 3D VG236H που θα βγει συντομα ειναι εδω. Διαλιεχτεεε.

    http://www.digitalversus.com/article-357-8913-150.html

    Εγω σκεφτομαι την ASUS για 2 λογους. Xblack (γυαλινη επιστρωση στην κυριως οθονη) και δυνατοτητα περιστροφης της οθονης καθετα.

  2. μεινε στα μπανια θα σου ελεγα εγω :hehe:

    παρε ενα monitoraki asus 27ari 3d να το χαρεις!....και ασε τα eyefinity!

    Εχει παρει ολο το hardware man τωρα ειναι αργα. Απλα αν δεν μεινεις ευχαριστημενος τελικα καλυτερα να δωσεις τα μονιτορ και οχι τις καρτες σου αυτο θα εκανα εγω.

    Τωρα οσο για την 27'' 3D ASUS που προτεινει ο seb αγνωστο το ποτε θα κυκλοφορησει.

  3. Παιδια εγω δεν ΤΟΛΜΩ να διαφωνησω με τον SEB. Τρεμω και μονο με την ιδεα :suicide2:

    Και τωρα περα απο την πλακα...Το FarCry 2 το οποιο συμφωνα και με τα λεγομενα του SEB πηγαινε πολυ καλυτερα απο το αντιστοιχο setup CF+EF (συ ειπας seb). Αλλα δυστηχως ηταν το μονο που μας εδωσε πολυ καλα δειγματα.

    Δυστηχως δεν μπορεσαμε να δοκιμασουμε μια μονο καρτα λογω του συστηματος που ηταν σε νερο. Αν υπαρχει τροπος να απενεργοποιεις τις 2 και να παιζεις με τη μια μεσω software δεν τον ξερουμε. Οποτε δεν μπορεσαμε να συγκρινουμε 2 μονες καρτες ΑΤΙ/NVIDIA.

    Οποτε το συμπερασμα που βγαζω εγω ειναι οτι για αυτους ψαχνουν την απολυτη εμπειρια gaming με 2 η τρεις καρτες γραφικων για surround η eyefinity απλα ξεχαστε το προς το παρον. Χρειαζεται υπομονη καθως ειναι και ο πρωτος beta driver της nvidia.

    O seb παιζει eyfinity με μια καρτα και ειναι ευχαριστημενος. Εγω οχι καθως εχω συνηθισει να βαζω τα παντα max.ΕΙναι καθαρα θεμα προτιμισης του καθενα απο εμας.

    Δυστηχως βλεπω στις επομενες καρτες να δουμε παλι κατι δραστικο.

  4. Με οσους εχουμε συνδεσει ταυτοχρονα μια HDTV μεσω dvi - hdmi για casual gaming στο σαλονι ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΕΟ ??????? :rant::rant:

    Πηγα να παιξω batman την παρασκευη και μου βγηκε η παναγια με τους 257.15, καταρχην τα χρωματα οτι και αν δοκιμασα ηταν ξεπλυμενα, το πρασινο της nvidia πχ εμοιαζε με κιτρινο και η κλιμακα του γκρι ειχε μεσα αποχρωσεις του ροζ :S επισης η επιλογη "audio disabled" που οταν την ενεργοποιεις τοτε η tv μπορει να δεχθει ηχο απο την αναλογικη εισοδο ( 3.5mm stereo jack ) και να τον παιξει ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!! καθομουνα και επαιζα batman με ακουστικα :S ( με τα οποια εχω κανει πατεντα και ευτηχως δεν χρειαζεται να οδηγηθουνε απτην μουγγη-οταν-συνδεεται-με-την-failvidia τηλεοραση :rant::rant::rant: )

    Γαμωτο πως τα καταφερανε ετσι ? με τους παλαιοτερους drivers και την gtx260 η tv επαιζε απροβληματιστα flatout 2 και batman, τωρα πρεπει να κανω τον Macgyver και να πειραξω το edid -> http://currysauce.org/2010/03/20/how-to-disable-sound-output-over-hdmi-for-nvidia-graphics-cards/ και πες οτι εφτιαξα τον ηχο, με τα χρωματα τι κανω ? :S :S

    Φιλε με τους ιδιους drivers εγω δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα με την τηλεοραση μου. Επαιξαν με τη μια. Τελεια χρωματα, 7.1 ηχος μεσω ενος Onkyo, και γενικα ολα μια χαρα. Με τον προυγουμενο ειχες προβλημα;

  5. εγώ γιατί το βλέπω ίδιο σχεδόν σε όλα? :nuke:

    Δε ξερω γιατι αλλα μια υποψια που εχω ειναι επειδη με τους συγκεκριμενους drivers η nvidia "ευνοησε" περισσοτερο τα SLI / 3SLI setups καθως υπηρχε ενα προβληματακι Scaling με 2 καρτες και πανω. Απ οτι ξερω εσυ εχεις μια και μαλλον γι αυτο ισως δε βλεπεις τη τεραστια διαφορα στην αποδοση.

    Ισως με τους επομενους στα τελη ιουνιου. Υπομονη και βλεπουμε.

  6. guys φυγατε off topic!

    Εχεις δικιο ζητω συγνωμη. Ξερετε αν υπαρχει benchmark demo για το παιχνιδακι να κανω μετρησεις? η μονο με fraps?

  7. Επειδή ή κάνεις ή όντος δε καταλαβαίνεις.

    Θα μπορουσα να πω το ιδιο και για σενα.

    Εγω και μια μεγαλη μεριδα gamers παιρνουμε pc για παιχνιδια και μονο. Δε με ενδιαφερει εσυ πως θελεις να χρησιμοποιησεις το pc σου. Εγω κρινω απο τη δικη μου οπτικη γωνια. σεβασου το please.

  8. Απαιτήσεις θα έχεις και αν αγοράσεις Ferrari, αλλά αυτό δεν πάει να πει πως τα αυτοκίνητα είναι ΜΟΝΟ για να κάνουν 0-100 σε 4"

    Αν αγορασεις τρακτερ οχι δε μπορεις να εχεις απαιτησεις. Τωρα αν εσυ παρεις Ferrari και την πας με 50. Τοτε...

  9. Τότε χάλασαν οι PC gamers και δεν τον πήρα χαμπάρι. :)

    Αν "οι περισσότεροι τα σκανε στο PC για ενα και μονο λογο, τα γραφικα", εξηγείται και γιατί δεν βγαίνουν παρά ελάχιστα games με έμφαση στο gameplay και τη διάρκεια στο χρόνο, γιατί δε βγαίνουν σοβαρά RPG, adventure και strategy etc. etc..

    Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οσο τα παρουσιαζεις. Και σοβαρα RPG βγαινουν (Dragon Age Origins, WItcher, Fallout 3, Oblivion) και Adventure (Sam and Max, Simon the Sorcerer, Monkey Island) Και Strategy (Total War Series, Warhammer 4k, Supreme Commander 2) και αυτα ειναι μονο μερικα παραδειγματα που εδωσα.

    Η εξηγηση που δινω εγω ειναι η πειρατεια. Και αυτο ειναι κοινα αποδεκτο προβλημα για τα pc. Αν αγοραζαμε games αντι να κατεβαζουμε απο τορρενταδικα το τοπιο για τα pc θα ηταν ακομα καλυτερο.

    Οταν ομως εταιριες οπως ΑΤΙ/nVIDIA μου προσφερουν καρτες των 500€ και εγω τις αγοραζω δεν ειναι λογικο να εχω απαιτησεις;

  10. Αμφιβάλλω, εκτός αν κάναμε γκάλοπ και δεν το πήρα χαμπάρι. :p

    Οντως δεν πηρες χαμπαρι. Ψαξε λιγο καλυτερα και θα το βρεις :happy2:

  11. Σταμάτα τα παράπονα.Όπως όλες οι εταιρίες,έτσι και η Nvidia τα έσκασε χοντρά για να είναι unplayable και να κερδίζει χρήματα απ'το hardware που πουλάει.Αν θές να το τρέχεις maxed,τράβα πάρε 3χ480 να παίζει και με χ32 anti aliasing που λέει ο λόγος :p

    Anyway,με 9800GTX έτρεχε στα normal ικανοποιητικά.Σε 5870 very high με tesselation μιά χαρά και εκεί,χωρίς DoF όμως..

    Μια που το ειπες σε ακουσα :jump1: την τεταρτη θα τις εχω και τις 3 :happy2:

    • Like 1
  12. άντε πάλι . γίνεται να ευχαριστηθείτε ένα παιχνίδι χωρίς να το πάρετε hardcore στο θέμα γραφικών; εγώ το μετρό το έπαιξα σε medium με 4850 και το ευχαριστήθηκα και εκεί γραφικάρες είχε.

    Φιλε μου αν ηταν να μη μιλαγαμε για γραφικα τοτε θα το παιζαμε και σε κονσολα. Οι περισσοτεροι απο εμας τα σκαμε στο PC για ενα και μονο λογο. Γραφικα. Γι αυτο γινεται και ολη αυτη η συζητηση.

  13. Με την 5850 στα (960/1160) δεν γινόταν να βάλω tesselation και dof σε dx11 και σοβαρή ανάλυση, μπορούσα να παίξω άνετα με dx11 και όλα τα άλλα full μαζί και το advance physx (επιτέλους έπιασε τόπο η 8800!) φυσικά χωρίς AA. Δυστυχώς dx11 χωρίς tesselation είναι ανούσιο και κατέληξα να σκοτώσω την ανάλυση για να τα έχω όλα στο full και όπως είπα το οπτικό αποτέλεμα ηταν καλό έβλεπα καλά fps που σε μερικές περιοχές ξεπερνούσαν και τα 100 είδα σε κάποιες άλλες και frame drops αλλά ο μέσος όρος ηταν 50+ και το παιχνίδι έτρεχε "νεράκι".

    Ξερεις ποιο ειναι το περιεργο? Οτι το παιχνιδι δοκιμαστηκε στις καινουργιες καρτες ΑΤΙ 5870 και Nvidia 480 dx11 και τη στανταρ αναλυση 1920x1080 με tessellation και πηγαινε απελπιστικα αργα το παιχνιδι. Σα να εχουμε ενα νεο crysis στα χερια μας απο αποψη μηχανης γραφικων. Ελεος δηλαδη.

  14. Το τέλειωσα και εγώ σήμερα, πραγματικά πολύ όμορφο fps πολύ δυνατά γραφικά.

    Ήθελα να το παίξω με όλα τα τα γραφικά στο τέρμα΄και με καλό framerate αλλά το hardaware που έχουμε δεν φτάνει, τελικά το πέτυχα αλλά σε 1360χ768, με dx11, tesselation, dof, 16af κτλ και με καλα fps και το τελικό αποτέλεσμα αρκετά καλό.

    1368x720??? ντρεπομαι και μονο που γραφω την αναλυση. Θα περιμενω οταν θα εχω το καταλληλο hardware. Δεν ειναι δα και το παιχνιδι της χιλιετιας ωστε να μη μπορω ουτε λεπτο να περιμενω.

  15. θα ηθελα πολυ να δω στις gtx480 πως θα πηγαινει στο dx11. Να δειτε που εκει θα φυσαει.

    Aπο δω και περα θα πουλαω και hardware με "Sebastian Seal of Approval".

    Δεν μου πηρε και πολυ,ε?:p

    kolashseal.jpg

    Nephilim φοβερος!!!! εριξα πολυ γελιο :jump:

  16. Ξερουμε αν οι τετραπυρηνοι κανουν δουλεια η οχι ;

    Συμφωνα με την εταιρεια που το εφτιαξε ναι. Μεχρι και για 8gb system memory ειπαν σε συνεντευξη οτι θα εκμεταλευεται το engine του παιχνιδιου.

    Τραγικο το παιχνιδι.Πραγματικα δεν με ενδιαφερει ποσο ωραιο και ατμοσφαιρικο ειναι,να το βαλουν εκει που ξερουν τοσο κακογραμμενο που ειναι.

    η πλακα ειναι οτι σε κατι φασεις βαραει κατι 40++ και μολις πεφτει κανα φως απο δεξια αριστερα το χαος.unistall

    Καταλαβατε τωρα οτι δεν ειμαι ο μονος που το λεει.

    Ναι ενω αυτοι που θα παρουν την ΤΟP 480 καρτα της nVidia των 600Ε οταν θα βγει θα το παιζει καλα...

    Οι τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι η nvidia σκοπευει να διαθεσει την 480 στα 450 και την 470 στα 350. To 600 μου φανηκε απο την αρχη λιγο υπερβολικο οταν η ανωτερη 5970 ξεκιναει απο 550.

    Οσο για το παιχνιδι μη ξεχνας οτι η nvidia το προμοταρει για τις καρτες της καθως εχει γινει optimized για να τρεχει καλυτερα σε nvidia. Φωναζει απο μακρια. Το μονο που μενει να δουμε ειναι το ΠΟΣΟ καλυτερα. Εχουμε δει και σε αλλα παιχνιδια κατι παρομοιο.

  17. Σαν παιχνίδι λέει τίποτα?

    ΝΑΙ! σαν παιχνιδι ειναι πολυ ατμοσφαιρικο. Με καταπληκτικα γραφικα για οποιον μπορει να τα εκμεταλευτει. Επαιξα μιση ωρα στο PC και 1 ωρα στο xbox 360. Με κρατησε παρα πολυ. Για τους φαν των FPS ειναι οτι καλυτερο.

    Απλα παιδια για αυτους που εχουν ΑΤΙ hardware αν σκεφτονται να το αγορασουν καλο θα ηταν να κατεβασουν κανα demo αν υπαρχει, η να παιξουν την πειρατικη μονο και μονο για testing.

  18. Παιδια επαιξα METRO σε 5970 (950/1200) και 10.2 hotfix. Ολα Full DX11 και σε αναλυση 1920x1080. Κρατηθητε. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ. ΧΑΛΙΑ. Το παιχνιδι επεφτε ως και 20 frames. Να τολμησω να πω οτι εδω εχει πεσει δακτυλος της nvidia; Καθως ξερουμε κιολας ποσο το προμοταρει.

    Και συτο το σκεφτομαι γιατι και DX9 που εβαλα τι καταλαβα που περιμενα να πηγαινει νερο; τα ιδια αποτελεσματα.

    Κριμα και το περιμενα πως και πως. Μονο αφου εβγαλα ενα σωρο εφε καταφερα να το τρεξω καλα.

  19. Δοκιμασα τους 10.3 του atiman και δουλεψαν μια χαρα. Οταν ομως ηθελα να ξαναβαλω τους 10.2 για συγκρητικους καθαρα λογους πολυ απλα δεν εμπαιναν με τιποτα. Δοκιμασα ολες τις γνωστες τεχνικες αλλα τιποτα.

    Αναγκαστηκα και εκανα format. Δεν ξερω παιδια αν θα συμβει και σε αλλους αυτο αλλα εχετε το υπ οψιν σας.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.