Jump to content

tazerom

Premium Members
  • Posts

    744
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by tazerom

  1. ακριβως το ίδιο γίνεται και σ' εμένα ....το κοινό μας στοιχείο είναι οι μνήμες [corsair 16GB(4x4) Ram Vengeance Black Low profile], οι οποίες στο memtest βγάζουν λάθη και πάνε για RMA.

     

    κυριώς μου το εμφάνιζε σε games και ο μόνος τρόπος να προσομοιώσω το shut down ήταν μέσω του OCCT, το οποίο έκανε επανεκκίνηση το pc κατα τη διάρκεια του gpu και PSU stress test.

     

    ακόμη είμαι σε αναζήτηση αλλά προσανατολίζομαι σε psu.

     

    επίσης στο event viewer εμφανίζει το ίδιο όπως και σε εσένα (Kernel-Power με αναγν. συμβάντος 41, κατ. εργασιών 63.)

     

    πιστεύω ότι αν ήταν κάτι άλλο θα υπήρχε blue screen ή έστω ενα memory dump file.

  2. Δε δέχονται μνμτα προσωρινά λόγω φόρτου λέει.

    Τα παραταω γιατί είμαι στα ορια να κοπανησω κάποιον

     

     

    λενε ότι έχουν φόρτο εργασίας και θα καθυστερήσουν στην διεκπεραίωση του αιτήματος....γνώμη μου, δοκιμάσε δεν χάνεις κάτι....απλά περίμενε απάντηση σε 3-5 μέρες!

  3. Νομίζω ότι έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές......απλά επικοινωνήστε με το help center του paypal, ζητήστε να σας προσθεσουν τον τραπεζικό λογαριασμό και αυτό ήταν..κάνετε μεταφορά χρημάτων(στο λογαριασμό σας) με πολύ λίγότερα fees απλά με μια μικρή καθυστέρηση(1-2 ημέρες)

  4. @honda22, Μου το είχε κάνει και η Alpha αλλά μετά από μια εβδομάδα περίπου αποδέσμευσαν τα χρήματα.......βλακεία τους καθώς σου παρακρατούν λεφτά αδίκως και σου περιορίζουν τα διαθέσιμα σου!

    • Like 1
  5. Απορία:οι φαλακροι χρησιμοποιουν σαμπουάν η τρίβουν και το κεφαλι τους με το σφουγκαρι....    :hmm:

     

     

    Σαμπουάν, το σφουγγάρι χαλάει τους θύλακες τριχών! :p

  6. Από τους καλύτερος fan controller είναι ο Lamptron FC touch.....κάνει αυτό πους θες και με αρκετή ισχύς σε κάθε κανάλι.Τον έχω και είναι άψογος. και από όσο μπορώ να καταλάβω ο Lamptron CW611 Review - Configuration and Conclusion | bit-tech.net  που προτείνει ο @Seafalco είναι η νεότερη του έκδοση!

    • Like 1
  7. To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ανταλλάξεις (αγγελία ) τις κάρτες με κάποιον που τις χρειάζεται και να σου βάλει αυτός με τη σειρά του λεφτά στο paypal. Site που κάνουν μετατροπές συνήθως δεν είναι αξιόπιστα. Ακόμη και αν βρεις κάποιο αξιόπιστο θα έχει fee που λογικά δεν θα αξίζει για τη μετατροπή!

    • Like 2
  8. το βρήκα σε προσφορά στα 29(αμερικάνικο playstation store) το δοκίμασα αλλά μου φαίνεται κάπως περιέργο με controller ....άντε να το πάρω και στο pc να συμμετέχω πιο ενεργά!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.