Jump to content

tazerom

Premium Members
  • Posts

    744
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tazerom

  1. tazerom

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ωραίο όντως .....πολύ διαφορετικό αλλά όπως λέει και ο UltraB αντε να το συνηθίσουμε!
  2. ακριβως το ίδιο γίνεται και σ' εμένα ....το κοινό μας στοιχείο είναι οι μνήμες [corsair 16GB(4x4) Ram Vengeance Black Low profile], οι οποίες στο memtest βγάζουν λάθη και πάνε για RMA. κυριώς μου το εμφάνιζε σε games και ο μόνος τρόπος να προσομοιώσω το shut down ήταν μέσω του OCCT, το οποίο έκανε επανεκκίνηση το pc κατα τη διάρκεια του gpu και PSU stress test. ακόμη είμαι σε αναζήτηση αλλά προσανατολίζομαι σε psu. επίσης στο event viewer εμφανίζει το ίδιο όπως και σε εσένα (Kernel-Power με αναγν. συμβάντος 41, κατ. εργασιών 63.) πιστεύω ότι αν ήταν κάτι άλλο θα υπήρχε blue screen ή έστω ενα memory dump file.
  3. tazerom

    Αγορές και paypal

    λενε ότι έχουν φόρτο εργασίας και θα καθυστερήσουν στην διεκπεραίωση του αιτήματος....γνώμη μου, δοκιμάσε δεν χάνεις κάτι....απλά περίμενε απάντηση σε 3-5 μέρες!
  4. tazerom

    Αγορές και paypal

    Νομίζω ότι έχει ήδη αναφερθεί πολλές φορές......απλά επικοινωνήστε με το help center του paypal, ζητήστε να σας προσθεσουν τον τραπεζικό λογαριασμό και αυτό ήταν..κάνετε μεταφορά χρημάτων(στο λογαριασμό σας) με πολύ λίγότερα fees απλά με μια μικρή καθυστέρηση(1-2 ημέρες)
  5. tazerom

    Ανέκδοτα & Αστεία

    https://www.youtube.com/watch?v=LOTECjlwKCs
  6. tazerom

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    @astrolabos,νομίζω το διάβασα(όταν έψαχνα) και απο άλλους ότι η 6η σεζόν είναι μάπα!
  7. tazerom

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Community......το ξέθαψα και φαίνεται καλούτσικο!
  8. tazerom

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    έβγαλε το σκουλήκι....μπιμπίκι!
  9. tazerom

    Αγορές και paypal

    @honda22, Μου το είχε κάνει και η Alpha αλλά μετά από μια εβδομάδα περίπου αποδέσμευσαν τα χρήματα.......βλακεία τους καθώς σου παρακρατούν λεφτά αδίκως και σου περιορίζουν τα διαθέσιμα σου!
  10. Ενώ η απέναντι είναι χάρμα οφθαλμών!
  11. tazerom

    Προσωπικά Δεδομένα Exposed

    αν μπορείς και από εδώ ......παρακαλώ!
  12. tazerom

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Σαμπουάν, το σφουγγάρι χαλάει τους θύλακες τριχών!
  13. tazerom

    SteamGifts.com Thread 2.0 (GiftLab)

    Πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να το βάλεις καθόλου.....Όπως λες για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις..........Καλή επιτυχία σ' όλους!
  14. tazerom

    πρόταση για fan controller

    Από τους καλύτερος fan controller είναι ο Lamptron FC touch.....κάνει αυτό πους θες και με αρκετή ισχύς σε κάθε κανάλι.Τον έχω και είναι άψογος. και από όσο μπορώ να καταλάβω ο Lamptron CW611 Review - Configuration and Conclusion | bit-tech.net που προτείνει ο @Seafalco είναι η νεότερη του έκδοση!
  15. tazerom

    Paysafe --> Real money/Cash

    Αν θυμάμαι καλά στο steam περνάνε οι paysafe κάρτες!
  16. tazerom

    Paysafe --> Real money/Cash

    To καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι ανταλλάξεις (αγγελία ) τις κάρτες με κάποιον που τις χρειάζεται και να σου βάλει αυτός με τη σειρά του λεφτά στο paypal. Site που κάνουν μετατροπές συνήθως δεν είναι αξιόπιστα. Ακόμη και αν βρεις κάποιο αξιόπιστο θα έχει fee που λογικά δεν θα αξίζει για τη μετατροπή!
  17. tazerom

    Grand Theft Auto V [GTA V]

    το βρήκα σε προσφορά στα 29(αμερικάνικο playstation store) το δοκίμασα αλλά μου φαίνεται κάπως περιέργο με controller ....άντε να το πάρω και στο pc να συμμετέχω πιο ενεργά!
  18. tazerom

    PS4 απαιτήσεις/προϋποθέσεις

    @jax7480, τα δικά μου πάντως σε coop έχουν κολλήσει με τα lego batman series.....Αυτά παίζουν και προχωράνε τις αποστολές και εγώ παίζω για το 100 % completion!....
  19. tazerom

    Ανέκδοτα & Αστεία

    Stealth ninja http://youtu.be/8XrEA-_DS1c
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.