Jump to content

Atlas

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Atlas

  1. Atlas

    Show your desktop

    Ορίστε και άλλο ένα screenshot από Ubuntu.
  2. Atlas

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μόλις τελείωσα το Dead Space 2 . Εν τω μεταξύ υπάρχει ένας Trainer ο οποίος έχει πολύ γέλιο μιλάμε.. δεν θέλω να αναφερθώ στο τι κάνει.. πρέπει να τον δοκιμάσετε.. και είναι και free.* Παρόμοιος Trainer υπάρχει και για το Need for speed hot pursuit με τον οποίο έπιασα 1300χλμ/ώρα με την Bugatti μέχρι που κόλλησε (η κάρτα μάλλον δεν ξέρω) *Θα τον βρείτε στον "σωλήνα"
  3. Atlas

    Show your desktop

    Δε νομίζω να έχει κανένας εδώ μέσα χαμηλότερης "ισχύος" σύστημα απο το δικό μου. Για να τρέχει σε μένα μια χαρά , στα δικά σας θα πετάει λογικά. Έχει πολλά desktops που μπορείς να κατεβάσεις όπως αυτό που βλέπεις πιο κάτω..που ονομάζεται Norway . Το καλό είναι πως μπορείς να επέβμεις όπως θέλεις( απο έναν theme manager που έχει), και να του αλλάξεις τα φώτα. Το περίεργο τώρα που έχω παρατηρήσει , είναι πως τα παράθυρα και προγράμματα όπως ο Firefox ,ανοίγουν υπερβολικά γρήγορα. Ενώ δε γίνεται το ίδιο στην επιφάνεια εργασίας την κανονική. Δε ξέρω τι είναι αυτό , ίσως ξέρει κάποιος computeras εδώ μέσα. Υπάρχουν όμως και προβλήματα με μερικά themes βέβαια, γι αυτό κατεβάζω μόνο όσα έχουν rating πάνω απο 4 (στα 5) . Όταν το ανοίξεις , θα δείς στον Task Manager 2 διεργασίες. Το talisman.exe (χρήση μνήμης 5.500Κ) και το Itaskbar.exe ( χρήση μνήμης 4.500Κ) . Ένα απο τα προβληματάκια είναι και το παρακάτω στην εικόνα. Όταν κάνεις δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας βγάζει αυτό το μήνυμα. Διορθώνετε όμως ή με επαννεκίνηση του προγράμματος ή με αλλαγή θέματος. Το μήνυμα γράφει : List index out of bounds(1) Norway
  4. Atlas

    Show your desktop

    Είναι απο το talisman desktop .Ωραίο προγραμματάκι και ελαφρύ .
  5. Μπράβο , πολύ καλό πόστ ειδικά για εμάς τους "γιαννάκηδες" . Καλώς σας βρήκα παιδιά . :bigsmile:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.