Jump to content

Atlas

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Atlas

  1. Μόλις τελείωσα το Dead Space 2 . Εν τω μεταξύ υπάρχει ένας Trainer ο οποίος έχει πολύ γέλιο μιλάμε.. δεν θέλω να αναφερθώ στο τι κάνει.. πρέπει να τον δοκιμάσετε.. και είναι και free.*

    Παρόμοιος Trainer υπάρχει και για το Need for speed hot pursuit με τον οποίο έπιασα 1300χλμ/ώρα με την Bugatti :neo: μέχρι που κόλλησε (η κάρτα μάλλον δεν ξέρω) :hehe:

    *Θα τον βρείτε στον "σωλήνα"

  2. LoL Νόμιζα ότι ήταν linux στη αρχή, είναι ίδιο με gnome κ xfce (copy είναι βασικά), για πες περισσότερες λεπτομέρειες χρήση μνήμης και cpu, αντικαθιστά καμία διεργασία τον win? Έχεις κάνα όφελος? Έχει bug?

    Δε νομίζω να έχει κανένας εδώ μέσα χαμηλότερης "ισχύος" σύστημα απο το δικό μου. :rofl:

    Για να τρέχει σε μένα μια χαρά , στα δικά σας θα πετάει λογικά. Έχει πολλά desktops που μπορείς να κατεβάσεις όπως αυτό που βλέπεις πιο κάτω..που ονομάζεται Norway . Το καλό είναι πως μπορείς να επέβμεις όπως θέλεις( απο έναν theme manager που έχει), και να του αλλάξεις τα φώτα. Το περίεργο τώρα που έχω παρατηρήσει , είναι πως τα παράθυρα και προγράμματα όπως ο Firefox ,ανοίγουν υπερβολικά γρήγορα. Ενώ δε γίνεται το ίδιο στην επιφάνεια εργασίας την κανονική. Δε ξέρω τι είναι αυτό , ίσως ξέρει κάποιος computeras εδώ μέσα. Υπάρχουν όμως και προβλήματα με μερικά themes βέβαια, γι αυτό κατεβάζω μόνο όσα έχουν rating πάνω απο 4 (στα 5) :cool: . Όταν το ανοίξεις , θα δείς στον Task Manager 2 διεργασίες. Το talisman.exe (χρήση μνήμης 5.500Κ) και το Itaskbar.exe ( χρήση μνήμης 4.500Κ) .

    Ένα απο τα προβληματάκια είναι και το παρακάτω στην εικόνα. Όταν κάνεις δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας βγάζει αυτό το μήνυμα. Διορθώνετε όμως ή με επαννεκίνηση του προγράμματος ή με αλλαγή θέματος. Το μήνυμα γράφει : List index out of bounds(1)image4pw.jpgnorwayx.jpg Norway

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.