Jump to content

Falcon

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Falcon

  1. Falcon

    Far Cry 3

    Βλεπω ο καθενας ερμηνευει οπως θέλει την AI και ολοκληρο τον τιτλο με κυριο γνωμονα τις προτιμησεις του. Κάνετε το ασπρο μαυρο όταν σας συμφέρει και το μαύρο άσπρο. Πατε να βγαλεται ένα απο τα πιο προβληματικά και βαρετά παιχνίδια ως το υπερτατο επος.
  2. Falcon

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Να πω και γω με τη σειρα μου οτι το παιχνιδι ειναι αλλου τελειως, 2 και 3 σκαλες πάνω απο οτιδήποτε εχει κυκλοφορησει μεχρι σημερα και θελει να λεγεται rpg 1381 ψήφοι στο gamespot απο χρήστες με μέσο όρο βαθμολογιας 9.5!!! Αν δεν είχε και τις οποιες αδυναμιες με προβληματάκια θα επαιρνε 10 με τόνο. Μην αγανακτείτε ομως η cd projekt red δεν ειναι κανενα μεγαθύριο EA, Blizzad&Activizion να έχει το ανθρωπινο δυναμικό να μας παρουσιασει ενα bug free παιχνιδι, είναι μια μικρη πολωνικη εταιρεια με ενα μάτσο ανθρωπους με μερακι και πωρωμενους με rpg's όπως εμεις οι απλοι χρηστες και δεν έχει καμια σχεση με τους μεγαλοκαρχαριες της βιομηχανιας που κοιταζουν μονο το κερδος και στοχευουν στις κονσολες, γιαυτο δωστε τους λιγο χρονο να διωρθωσουν οσες αδυναμιες εχει αυτο το επος. Αφου γραφουν και στο σιτε τους οτι εκπλαγηκαν με τις πωλησεις που εχει κανει το παιχνιδι δεν το περιμεναν.
  3. Falcon

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    αυτοί ειναι για τους χρήστες που παίζουν το Starcraft 2.
  4. Falcon

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    GeForce/ION Driver Release 197.13 WHQL http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us
  5. Δεν πειράζει, και απο τον Ολυμπιακό να χάσουμε θα πάρουμε το πρωτάθλημα, πέρυσι δεν χάσαμε σε κανέναν ντέρμπι και πρωτάθλημα δεν πήραμε, φέτος χάνουμε στα ντέρμπι και πρωτάθλημα θα πάρουμε!!! οε οε!!! :banging:
  6. Falcon

    Metro 2033

    1100€ κάρτες γραφικών και να βλέπεις σε σημεία 25 fps είναι τραγικό. Ιδού το νέο benchο παίχνιδο, μέχρι να βγει το crysis 2 δηλαδή. :banging:
  7. Αυτοί ξεκίνησαν τις καθυστερήσεις απο το 46' , σοβαρή ομάδα που μας κερδίζει, αλλά τι να πεις.
  8. Falcon

    Metro 2033

    GeForce/ION Driver Release 197.13 is Available * Adds SLI and multi-GPU support for top new gaming titles including Assassin Creed II, Battlefield: Bad Company 2, Command and Conquer 4: Tiberium Twilight, Grand Theft Auto IV: Episodes from Liberty City, Mass Effect 2, Napoleon: Total War, and Zombie Driver. * Enhanced SLI support for Metro 2033, Supreme Commander 2, Unigine, and World of Warcraft * Adds override anti-aliasing support for Mass Effect 2. έλα να και οι drivers... άμα τους δοκιμάσει κανένας πράσινος να μας πει αν είδε διαφορές.
  9. Falcon

    Metro 2033

    crysis δεν πιάνει δε πα χτυπιέστε.
  10. Falcon

    Metro 2033

    στο user.cfg απο off βάζω το vsync on αλλά πάλι δεν ενεργοποιείται, μήπως πρέπει να βάλεις άλλη τιμή?:sorry:
  11. Falcon

    Metro 2033

    Εμένα μου την έσπασε πολύ το γεγονός οτι δεν σε αφήνει να παραμετροποιήσεις τα γραφικά, τι κουλό και αυτό? γιατί τέτοια κατάντια? Ps: το vsinc βρήκατε απο που ανοίγει?
  12. Falcon

    Metro 2033

    Στο σύστημα με sli που το δοκιμάσαμε αν και είχαμε τους τελευταίους 196.21 drivers στην αρχή μας πέταξε μήνυμα λάθους οτι οι drivers μας δεν είναι ενημερωμένοι και το παιχνίδι θα είναι "unstable". Σίγουρα να περιμένετε οι πράσινοι driver και sli update. ps:Tα advance Physicks οταν τα τρέχεις στη κάρτα έχεις Hit σε fps, εμείς αυτό είδαμε τουλάχιστο, απο 30-40fps έπεσε σε 20-30 χονδρικά.
  13. Falcon

    Metro 2033

    ε και? δεν μπορεί να βάλει το patch? και στο 285 sli system άμα τα κλείσεις τα Physics έχεις 2 διπλάσια fps με όλα on και 1920χ1200, χαίρω πολύ.
  14. Falcon

    Metro 2033

    χαίρω πολύ, για pyshics δεν κάνεις πουθενά λόγο όμως. Άμα δεν το έχεις πάρει χαμπάρι τα ενεργοποιείς απο το "game menu" και όχι απο το "video menu"
  15. Falcon

    Metro 2033

    Sebastian με physicks ultra και very hi settings σε γραφικά, σε 1920x1200 πόσο βγάζεις δηλαδή? χωρίς overclock η κάρτα γραφικών ? γιατί σε μένα δεν κινείται τίποτα και σε ένα κολλητό μου με 285 sli έχει απο 20-30fps στην καλύτερη. Αν για σένα να έχεις i7 και 550€ κάρτα γραφικών σου αρκούν 40-60fps οκ τότε.
  16. Falcon

    Metro 2033

    Το παιχνίδι έχει απαράδεκτο menu,να ξεκινήσουμε απο εκεi, πρέπει ο κέρσορας να είναι ακριβώς πάνω απο την επιλογή και ακόμα και τότε δεν ανταποκρίνεται αμέσως. Δεν βρήκα πουθενά το vsinc? WTF? Δεν μπορείς να επέμβεις στα γραφικά έχει προκαθορισμένες ρυθμίσεις. Το θετικό που παρατήρησα είναι τα πολύ γρήγορα loading που κάνει και δεν το έχω καν εγκατεστημένο στον SSD γιατί είναι φράκα, αλλά σε έναν 320 seagate. Απο ότι είδα στο task manager χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες , τους μεσαίους περισσότερο έως 80-90% και τους ακριανούς έως 40% το πολύ. Απο ατμόσφαιρα καλά τα πάει αλλά είναι απαράδεκτο το frame rate, περιμένω νέους drivers γιατί με έπιασε απελπισία.
  17. Βίντρα και γκαλίνοβιτς έπρεπε να έχουν πάρει πόδι απο καιρό. :nono: Εγώ όταν αποκλειστήκαμε απο το champios leaque νωρίς είπα τώρα θα κάνουμε ότι έκανε ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια, 0 στην Ευρώπη αλλά πρωτάθλημα στην Ελλάδα.
  18. Falcon

    The ATi Catalyst Driver thread.

    κάνουν και για desktop αυτοι? έχω μια 4850 να τους βάλω? και αφήστε το vantage, στα παιχνίδια έχει διαφορές?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.