Jump to content

daftfunk

Members
  • Posts

    18
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by daftfunk

  1. daftfunk

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Ο καπετάνιος του κρουαζιερόπλοιου στους επιβάτες και στο πλήρωμα: - Αγαπητοί μου, έχω ένα καλό και ένα κακό νέο. Ποιο θέλετε να ακούσετε πρώτα? - Το καλό. - Πάμε για 14 βραβεία Όσκαρ.
  2. daftfunk

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    -Μπαμπά τι είναι δίγαμος; -Ένας άντρας που επαναλαμβάνει πεισματικά το ίδιο λαθος!! -------------------------------------------------------------- - Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος του άνδρα; - Η γυναίκα! - Ποια γυναίκα ρε άσχετε;! Ο σκύλος είναι. - Ποιος σκύλος μωρέ… η γυναίκα είναι σου λέω. - Καλά, κλείσε τη γυναίκα σου και το σκύλο σου στο πορτμπαγκάζ, άνοιξέ τους μετά από δύο ώρες και δες ποιος από τους δυο θα σου κάνει χαρούλες!
  3. daftfunk

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Ένα πλοίο βουλιάζει στη μέση του ωκεανού. Όλες οι βάρκες έχουν γεμίσει και έχουν φύγει, εκτός από μία, η οποία όμως χωράει τρία άτομα. Πάνω στο πλοίο έχουν μείνει ο καπετάνιος, δύο λευκοί και ένας μαύρος. Όταν φτάνουν στη βάρκα ο καπετάνιος λεει : - Ως καπετάνιος του πλοίου, δικαιούμαι μία θέση. Ένας λοιπόν από εσάς δεν θα έρθει με τη βάρκα. Μόλις το ακούει αυτό ο μαύρος, αρχίζει να γκρινιάζει : - Ξέρω, εγώ θα μείνω γιατί είμαι μαύρος. - Όχι, λεει ο καπετάνιος, εγώ δεν είμαι ρατσιστής και δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο. Θα σας κάνω από μια ερώτηση. Όποιος δεν απαντήσει σωστά θα μείνει πίσω. Σύμφωνοι; - Σύμφωνοι, λένε όλοι. - Λοιπόν, ποιο ήταν το μεγαλύτερο ναυάγιο στην ιστορίας; ρωτάει τον έναν λευκό. - Ο Τιτανικός, ο Τιτανικός, απαντάει εκείνος. - Σωστά, ανέβα στη βάρκα, του λέει όλο χαρά ο καπετάνιος. Πόσοι άνθρωποι πνίγηκαν; ρωτάει τον δεύτερο λευκό ο καπετάνιος. - Χίλιοι Πεντακόσιοι, απαντάει εκείνος. - Κι εσύ, λέει ο καπετάνιος στον μαύρο, δώσε μου τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους...!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.