Jump to content

saez

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About saez

  • Γενέθλια 07/10/1980

saez's Achievements

  1. saez

    Black screen μετα το logo των windows

    Την εβγαλα κ την ξαναεβαλα.Φανταζομαι οτι δεν ειναι θεμα τροφοδοσιας γιατι η καρτα αναγνωριζεται κανονικα στο συστημα
  2. Καλησπερα!Ηθελα κ γω τις συμβουλες σας για το προβλημα που αναφερεται στον τιτλο.Το pc bootarei κανονικα,αλλα μετα το windows logo πεταει black screen χωρις να ανταποκρινεται στο οτιδηποτε.Το pc ανοιγει κανονικα σε safe mode,οπως επισης ανοιγει κανονικα οταν αφαιρω τους drivers της καρτας.Δοκιμασα παλαιοτερους drivers αλλα δεν.Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμαστει η καρτα καπου αλλου ή να δοκιμασω αλλη καρτα στο συστημα. Προκειται για μια 6870 1gb καρτα η οποια μεχρι προτινος κ για τα τελευταια 2-3 χρονια δουλευε απροβληματιστα.
  3. saez

    World of Warcraft

    Ισως το γεγονος οτι καποιοι δεν ειχαν προσβαση σε καλυτερο γκιαρ να τους δυσαρεστουσε κ να μην τους προσελκυε το γκειμ.Προφανως κ αφου οι παικτες αυξανονται μ αυτον το τροπο σημαινει πως ειναι καλυτερα ετσι για τη μαζα.Και ξαναλεω τη blizz δεν την απασχολει αν θα παιζεις 25 ωρες τη μερα.Τους αρκει να πεφτει το 12ευρω στις αρχες του μηνα
  4. saez

    World of Warcraft

    Δε γινεται επι 5 χρονια να κανεις pvp στο booty bay..νομιζω οτι ο κορεσμος κ η ρουτινα σε κανουν να βλεπεις το παιχνιδι διαφορετικα.May the light guide you!
  5. saez

    World of Warcraft

    Εχει παρει τετοια μορφη το game πλεον που προσελκυει τους softocore παικτες.Το αν εχει ζωη οποιος παιζει ελαχιστα απασχολει τη blizz νομιζω,γεγονος που το αποδεικνυουν κ τα νουμερα
  6. saez

    World of Warcraft

    Νομιζω εχει στα 24 ευρω χωρις να ειμαι κ γω σιγουρος
  7. saez

    Diablo 3

    +1
  8. saez

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    wow κ τα μυαλα στα καγκελα
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.