Jump to content

Nick61

Premium Members
  • Posts

    3.377
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    5

About Nick61

  • Γενέθλια 30/11/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ελλάδα
  • Ενδιαφέροντα
    Gamer
  • Επάγγελμα
    Άνεργος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.826 Εμφανίσεις προφίλ

Nick61's Achievements

  1. Nick61

    Easybytez

    Η με ενα 10αρικο αν θες τον δικο μου που δεν το χρησιμοποιω και εχει συνδρομη μεχρι 4 Ιανουαριου του 17
  2. Nick61

    Easybytez

    Γνωμη μου ειναι να αγορασεις απο reseller και μονο. Οι προσφορες εξαρτωνται απο τον καθε reseller.
  3. Nick61

    Αυτοκίνηση

    Πείτε μου κάτι παίδες, για Nissan Almera του 98 μοντέλο, αναρτήσεις KYB ή Monroe (αν θυμαμαι καλα). Είμαι σε δίλημα γιατί τις KYB που είχα βάλει πριν κανα δυο χρόνια βγήκαν off μέσα σε ένα χρόνο και άρχισε πάλι να χτυπάει. Και είναι περίεργο γιατί το πήγαινα από Βόλο χωριό σε εθνική οδό χωρις λακουβες, δεν εκανα αλλα ταξιδια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  4. Nick61

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    άμα δεν σε ενδιαφερει ενα ποστ, το προσπερνας, δεν τον προσβαλλεις με αυτον τον τροπο. αλλωστε το θέμα λέγεται ΠΟΘ.
  5. Nick61

    Κανείς για Remote Desktop Server;

    Το ξέρω τι είναι. Όχι δεν είναι VPS, είναι dedicated server, τα resources θα είναι αποκλειστικά δικά μας. Στους VPS μοιράζεσαι resources, δεν είσαι μόνος στον server. Τα χρησιμοποιώ για seeding σε trackers. Θα μου πεις γιατί δεν επιλέγω seedbox. Θα σου απαντήσω, επειδή εκτός από torrenting το χρησιμοποιώ και για γρήγορο ανεβασμα αρχείων λόγω δουλειάς γιατί αν περιμένεις πότε να ανέβει ένα μεγάλο αρχείο από την σπιτική σύνδεση, έχεις καεί. Ενώ μέσω απομακρυσμένης πρόσβασης μπορείς να κάνεις άμεσα τη δουλειά σου. Άσε που βγαίνει και φθηνότερα αν πάρεις dedicated. Βγες μια γύρα σε εταιρείες που προσφέρουν rdp και θα δεις ότι τα 450GB χώρου περίπου εχουν 7 ευρώ και είσαι και σε shared server με πολλά άτομα.
  6. Αν ενδιαφέρεται κανείς για να αγοράσουμε έναν dedicated server για να τον χρησιμοποιησουμε σαν RDP ας γράψει από κάτω. Ο λόγος που θέλω να κάνω κάτι τέτοιο είναι ότι τα χρήματα που έχω δώσει μέχρι στιγμής σε εταιρείες του χώρου, δεν αξίζουν. Βαζουν πολλά ατομα σε εναν server και οι επιδόσεις είναι .... απογοήτευση. Σκέφθομαι για Intel Quad Core Xeon X3440 16GB DDR3 2TB χώρο ο καθένας περίπου 1GBps γραμμή. 20TB ο καθένας traffic στα 13.50 ευρώ/μήνα + 1 ευρώ transaction fee (ζητηται απο την εταιρεια). Τέσσερα άτομα ζητώ. Ο server θα βρίσκεται σε datacenter της Leaseweb ή Smartdc.
  7. Μπορεί να ακουστεί βαρύ αυτό που θα πω, αλλά το thelab δεν μπορεί να δικαιολογήσει donations σε σύγκριση με άλλα sites σε ελληνικό πάντα επίπεδο. Φυσικά δεν θα αναφέρω κάτι περισσότερο εδώ, η ομάδα αν ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλε ένα πμ και να ακούσει τις προτάσεις μου, πιστεύω έχει καταλάβει τι θέλω να πω.
  8. Nick61

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    @Κωστάκης σβήσε κανενα πμ, δεν μπορεις να δεχθεις.
  9. Nick61

    Ερώτηση για pc εκτός κουτιού

    σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.
  10. Nick61

    Ερώτηση για pc εκτός κουτιού

    Ειναι προσωρινό στήσιμο μέχρι να πληρωθώ τέλος του μηνός και να πάρω ένα κουτί. Απλά ανησυχώ για μένα περισσότερο, μήπως είναι επικίνδυνο από άποψη ηλεκτρισμού, γιατί στο τραπέζι που ακουμπάω ακουμπάει και η μητρική.
  11. Καλησπέρα σας. Έστησα ενα pc απο parts που είχα και επειδή το κουτι δεν ηταν στα πολυ καλα του, το έστησα πάνω στο τραπέζι. Κατω απο την μητρικη εβαλα ενα χαρτονι συσκευασίας απο το τροφοδοτικό και απο πανω εχω ενα κομματι υφασμα σαν αφρολεξ μοιαζει καπως ειναι μαλακο και πρεπει αν θυμαμαι καλα να το ειχα απο μια μητρικη socket am1 που εκανα παλιοτερα. Η ερωτηση μου ειναι τι πρεπει να προσεξω να μην καταστρεψω το pc? Υπαρχει κινδυνος για εμενα; Εχω διαβασει οτι το pc μπορει να ανοιξει αμα βραχυκυκλωσεις τα pins στο panel αλλά εγ΄ψ έχω τον διακόπτη του κουτιού, τον απομονωσα και τον ενεργοποιησα. Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω;
  12. Nick61

    Εξώδικη γνωστοποίηση από Forthnet

    ούτε μετοχές να είχες ...
  13. Nick61

    Εξώδικη γνωστοποίηση από Forthnet

    Χαλαρώστε λίγο. Δηλαδή εσείς που του λέτε ότι είναι παράνομο, είστε σε όλα νόμιμοι; Προφανώς θέλει να μειώσει τα έξοδά του στην επιχείρησή του που τον κυνηγάνε καθημερινά δεν ξέρω και γω πόσοι φόροι και άλλες υποχρεώσεις. Όλοι γνωρίζουμε τι υφίσταται η ελληνική επιχείρηση στην Ελλάδα του 2016. Ναι, φυσικά είναι παράνομο αλλά .... χαλαρώστε ... .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.