Jump to content

alexis17

Members
  • Posts

    9
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alexis17

  • Γενέθλια 17/01/1993

alexis17's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Χαχα...το θεμα ειναι οτι ητε παρω glx ητε παρω το fx πχ...και τα δυο θα ειναι πανω απο 50cc Το θεμα ειναι με ποιο κινδυνευω περισσοτερο απο αστυνομο...
  2. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Εχεις δικιο φιλε μου...δεν το θελω να κανω μονο την δουλεια μου...το θελω και για να πηγαινω βολτες...για αυτο ψαχνω ενα ομορφο μηχανακι...δεν με νοιαζει να ειναι καν εργοστασιακο...απλος να πηγαινει και να ειναι ομορφο... + αυτου θα ηθελα μια δευτερη συμβουλη σε ενα θεμα...δεν ειναι καλυτερο να παρω ενα fx ή ενα crypton και να τα εχω εργοστασιακα με εξατμιση μαμα που δεν θα κανει περισσοτερο φορυβο? Ή να εχω ενα glx που θα ειναι φτιαγμενο και θα εχει εσωτερικες και εξωτερικες μετατροπες...Εννοειτε πως θα φοραω κρανος και στις δυο περιπτωσεις και θα εχω διπλωμα για 50cc... Τι ειναι καλυτερο...που κινδυνευω περισσοτερο αν με πιασει μπατσος?? Ευχαριστω εκ των προτερων...:thank_you2:
  3. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Πως...το σκεφτηκα,και αυτο και το aprillia rs 50...αλλα εδω ερχομαι αντιμετωπος με τους γονεις μου...δεν θελουνε να μου παρουνε τετοιο ειδος μηχανης...μου λενε οτι θα σκοτωθω με τετοια μηχανη... Τι να πεις,γονεις...:rant:
  4. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Αλλα δυστηχως φιλε μου δεν ειμαστε αμερικα εδω...πρεπει να περιμενουμε τα 18 για το αμαξι,το οποιο θα το παρουμε μετα τις πανεληνιες,τις οποιες αμα τις περασουμε,οποτε του αγιου π***ου ανημερα...για αυτο βλεπεις τους περισσοτερους,(μεσα σε αυτο το συνολο και μενα) να θελουμε μηχανακι... Εγω μενω 5 χιλιομετρα απο την πολη και ηδη φετος με !$!@#!#! με τα λεωφορια...4 λεωφορια την ημερα...γτ εχουμε και τα φροντηστηρια...για φαντασου αμα ηταν φετος ετσι η χρονια,πως θα ειναι του χρονου που θα ειμαι 3η λυκειου... Φιλε μου αυτο σκεφτομαι...να παρω ενα glx και να το φτιαξω λιγο εξωτερικα...
  5. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Κριμα...:bigsmile: Η πρωτη εικονα ειναι το μηχανακι ενος φιλου μου...το πηρε 1100,μ αρεσει πολυ,αλλα φοβαμαι τους μπατσους...:bye:
  6. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Μιας και εχεις περασει με τοσα μηχανακια μπορεις να μου πεις αμα αξιζει να παρω glx??? Ειναι απλος απο τα μηχανακια που μπορω να το παρω,να το φτιαξω και να ειμαι νομιμος μιας και δεν μπορω να αγορασω 125cc... :thank_you2:
  7. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Το κρανος θα το φοραω 100% οσο για το μπουφαν δεν υποσχομαι τπτ... Δεν ξερω για την εξατμιση παντως περιπου με ενα τετοιο μηχανακι θα καταληξω Πειτε μου πως σας φαινεται...
  8. alexis17

    Συμβουλη για μηχανακι..

    Ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Μαλλον θα παρω GLX...θα ειμαι νομιμος αλλα θα το φτιαξω και ωραιο... Αλλα βλεπουμε εως τοτε... :thank_you2:
  9. Χαιρετω ολους...ειμαι καινουργιος σε αυτο το forum οποτε αν παραβιασα καποιους απο τους κανονες θα μου ηταν ευχαριστω να μου αναφερετε τα λαθη μου...λοιπον,ειμαι 17 χρονων και το καλοκαιρι ετοιμαζομαι να αγορασω μηχανακι αλλα δεν ξερω πιο..Θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιο??Δεν με νοιαζει αν ειναι μεταχειρισμενο,παντως στα χαρτια πρεπει να ειναι 50cc...Μπορω να δωσω περιπου μεχρι 1200 ευρω...θα ηθελα να ηταν με ταχυτητες διοτι δεν μου αρεσουν τα αυτοματα... Αμα το παρω θελω να κανω και καποιες εξωτερικες μετατροπες,αυτες ποσο θα κοστισουν επιπλεον?? Ενα μηχανακι που ειδα και μ αρεσε ειναι κατι σαν αυτο....Αλλα δεν ξερω καν την συνολικη του τιμη.. Ευχαριστω εκ των προτερων...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.