Jump to content

pargotzi

Premium Members
  • Posts

    266
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by pargotzi

  1. Σήμερα παρέλαβα την καρέκλα ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BUCKET ΜΑΥΡΟ PU HM1009 BS4900 ΕΟ271 και μπορώ να σας πω ότι είναι φανταστική.

    Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, άνετη, ξεκούραστη (βάζοντας ως κριτήριο τις πρώτες 5-6 ώρες χρήσης σε σχέση με την προηγούμενη) και φυσικά πανέμορφη!

    Την συνιστώ για όποιον ενδιαφέρεται.

    PS. Πάντως μην επιχειρήσετε να την συναρμολογήσετε μόνοι σας, να είστε τουλάχιστον 2 άτομα. Εγώ που την έφτιαξα μόνος μου ταλαιπωρήθηκα πολύ.

    Μόλις παρήγγειλα και γω μια! Με ψήσατε! Απο αυτή που έχω πάντως θα είναι έτη φωτός μπροστά!

  2. Μόλις παρέλαβα και γω τα ακουστικά μέσω του φίλου Νίκου (Messias), τον οποίο και ευχαριστώ πολύ! Τα ακουστικά είναι κορυφαία! Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον swatoner που έτρεξε για όλους μας! Να σαι καλά φίλε! ;)

  3. Eίπα μιας που έγινε νέο sleevάρισμα και θα έμπαινε το psu να εκμεταλευτώ (επιτέλους) τα clamps που είχα εδώ και 6-7 μήνες απο mdpc-x!!!

    Βγήκε όλο το hardware και τα πλαστικά του κουτιού λοιπόν και ανοίχτηκαν τρυπούλες στο πίσω μέρος ώστε να γίνει σωστό cable managment.

    Αλλάχθηκαν και οι uv cathodes με uv flexlight για ποιοτικότερο φώς. Oρίστε και φώτος :)

    Κούκλα το κουτί σου φίλε! :)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.