Jump to content

BStath

Premium Members
  • Posts

    746
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About BStath

  • Γενέθλια 01/01/1990

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    εδώ

BStath's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. BStath

    Intel SSD

    bulk = used ? Πρώτη σου δουλειά μόλις τον πάρεις να δείς τι writes έχει. Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι.-
  2. BStath

    Intel SSD

    ΠΟΣΟΣΤΟ είναι φίλε, ποσοστό. π.χ. Στους 10000 Intel επεστράφησαν 59 ενώ στους 10000 Hitachi, επεστράφησαν 339. Επεστράφησαν δηλαδή 5.5 φορές περισσότεροι HDD Hitachi από SSD Intel, δηλαδή ~570% περισσότεροι Hitachi rmaστηκαν.
  3. BStath

    Intel SSD

    Διέρρευσαν στοιχεία από Γάλλο εισαγωγέα σχετικά με το RMA δίσκων και οι INTEL SSDs έχουν το μικρότερο ποσοστό επιστροφής/προβλημάτων Δείτε : H (σουηδικά) -> Google Translate και Les taux de pannes des composants (page 6: Disques durs & SSD) - HardWare.fr (γαλλικά) -> Google Translate
  4. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    Γίνεται δηλαδή "reset" απλά βγάζοντάς τα ?Και κάτι άλλο : Πως άλλαξες την σειρά των μελανιών ? Δεν είναι ένα σώμα αυτά του CISS ?
  5. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    Και κάποιο ήδη τυπωμένο για reference ?? που ?
  6. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    Έπεσε παραγγελία, το CIS άδειο μαζί με 800ml (4χ200) pigment ink. 70Ευρώ περίπου. Εντυπώσεις από βδομάδα. Άλλο θέμα: Υπάρχει καμιά φωτογραφία ή οδηγός/πατρόν σε πολύ καλή ανάλυση να το τυπώνω για να μπορώ να κάνω συγκρίσεις σε χρώματα/χαρτιά/μελάνια/ανάλυση και τα σχετικά ?
  7. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    Δανείστηκα 5-6 φύλα από φίλο, από αυτό το χαρτί HP Premium Gloss (4*) 10x15 240γρ/m2 με προεξοχή : Και τα αποτελέσματα δεν είχαν καμιά σχεση με το Epson Premium Gloss χαρτι (5*). Πολύ μεγάλη η διαφορά προς το χειρότερο. Καλύτερο αποτέλεσμα με το HP χαρτί πήρα όταν το σέταρα σαν Epson Premium Semigloss χαρτί. @JonnyX: Thanx !! Θέλω να βρώ τέτοιο κιτ αλλά χωρίς τα μελάνια για να βάλω μέσα pigment ink. Που ?
  8. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    Δεν μετρά η επίστρωση δηλαδή; 255g/m2 έλεγαν επάνω όπως και αυτά στο site της Epson.
  9. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    SX600, SX400, SX215 που έχουν σχεδόν την ίδια μηχανή (και μελάνια). Pigment δεν είναι το μελάνι ? Στο ποστ 12, για χαρτιά Epson 13x18 Premium Glossy μίλαγα όχι για μελάνια. 100άδα 12ευρώ τελική τιμή όλα μέσα. Δεν είναι καλά ;
  10. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    ^^ Μια χαρά on-topic σε βρίσκω Θέμα: EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε Ας φτιάξουμε ένα θέμα για τον εκτυπωτή αυτόν και τους παρόμοιους.
  11. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    @tragikos : όχι μου είχε περισσέψει ένα καλώδιο από κασετόφωνο που είχε χαλάσει και του έβαλα επάνω. Σε όποιο κατάστημα ηλεκτρονικών πας τέτοιο καλώδιο θα το βρεις μισο με ένα ευρώ. @ΝΤG βρήκα ebay.com Epson Premium Glossy 100άδα 13χ18 12ευρώ με ταχυδρομικά μέσα και τα χτύπησα. Καλή τιμή έ ? Photoshop, ρυθμίσεις ??? Εγώ από το Paint.NET τύπωσα τις φώτος όπως τις είχα στο USB. Εντελώς raawwww noobιστικα @DarkSaga : Εξήγησε μου λίγο αυτό : τα καρτάκια 10χ15 13χ18 στον epson κρατάνε ακόμα γιατί den katalabenei
  12. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    @NTG : pigment είναι τα οριτζιναλ μελάνια της EPSON. Thanx για το link με τα χαρτιά @DargSaka : Καλύτερα στον HP εννοείς ? Δεν κατάλαβα, sorry.
  13. BStath

    EPSON SX515W - Πείτε ό,τι θέλετε

    Περιμένω εντυπώσεις !! Thanx. Έλεγα να πάρω αυτό : Ciss for Epson printer: Epson SX515 | Pigment Ink | City Ink Express 75Λίρες μαζί με τα Pigment μελάνια (4χ100ml) (FotoRite) Και μελάνια από που ? DYE ή PIGMENT ?
  14. Ας φτιάξουμε ένα θέμα για τον εκτυπωτή αυτόν και τους παρόμοιους. Καταρχήν να σας πω τις εντυπώσεις μου. Μπήκε επάνω με Wifi, δεν εγκατέστησα τίποτα από το CD μόνο τον driver από το site της Epson. Σε dt ήταν έτοιμος για εκτύπωση και σκανάρισμα. Εκτύπωσα όλα τα χαρτια που είχε μέσα η συσκευασία του : 2 Α4, 3 18x13, 5 10x15 Epson Photo Glossy με μερικές φωτογραφίες που είχα. Μου έπεσε το σαγόνι κάτω. Καταπληκτικά χρώματα και τις 2 18χ13 είχα τυπώσει πρόσφατα σε φωτογραφείο σε 15x10 και σύγκρινα. :dance3: Ή είναι καταπληκτικό μηχάνημα ή τα χαρτιά και τα μελάνια που βάζουν μέσα είναι ΤΟΡ διαλεγμένα. Το σκανάρισμα στα 300x300 dpi ήταν ΟΚ αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας, Το μόνο κακό είναι ότι κάνει περί το 1 λεπτό για κάθε 10χ15 αλλά για home μηχάνημα μια χαρά είναι αν τυπώνει με τέτοια ποιότητα. Και το καλύτερο ? Ίσα που κουνήθηκε λίγο η στάθμη στο μπλέ μελάνι (4 ανεξάρτητα). Μαύρο κείμενο από word μια χαρά σε ταχύτητα, αέρα. φωτοτυπία δεν έβγαλα αλλά δεν νομίζω να κωλώνει εκεί. Overall τα καλύτερα 67ευρώ που έχω δώσει. Επειδή μου άνοιξε η όρεξη όμως σκέφτομαι να πάρω ένα CISS. Προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο ? Επίσης ποιο φωτογραφικό φτηνό χαρτί να πάρω (10χ15 & 13χ18) ? Προτείνετε κάποιο ? Thanx άλλη μια φορά τον χρήστη που έβαλε το link tou Amazon στις "Προσφορές"
  15. BStath

    Royalmail και ελλαδα

    Όντως, πριν μισή ώρα ένα κόκκινο βαν που έγγραφε "Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ" μου παρέδωσε τον εκτυπωτή. Και εδώ θέλω α ευχαριστήσω: - Τα ΕΛΤΑ που κατά τύχη έστειλαν το δέμα στην ώρα του - Το amazon.co.uk για την προσφορά - Αλλά πολύ περισσότερο το παλικάρι που έριξε σύρμα στις "Προσφορές"
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.