Jump to content

panosk82

Premium Members
  • Posts

    109
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by panosk82

  1. Θα ηθελα να αγορασω ενα πολυμετρο για απλη χομπιστικη χρηση.Ποιο να προτιμησω απο ολα αυτα;

     

    http://www.skroutz.gr/c/1591/psifiaka_polymetra.html?keyphrase=%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%A5%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%A1%CE%9F&page=1

     

     

    Αμα υπαρχει και καμμια τρελη ευκαιρια απο ebay να την δω και αυτη :)

  2. Να ρωτησω στο game εαν παιζεις με τιμονιερα με συμπλεκτη εχει την ιδια συμπεριφορα με εναν συμπλεκτη αυτοκινητου η ειναι διακοσμητικος;

  3. Μα απ'ότι φαίνεται δεν δέχονται τις διευκολύνσεις + ευρώ, οι διευκολύνσεις θα έρθουν εάν έχουμε δικό μας νόμισμα και απειλήσουμε με στάση πληρωμών ή μετατροπή όλων των χρεών στο δικό μας νόμισμα και κούρεμα όσο μας συμφέρει. Όταν ζητάμε δανεικά ευρώ, πώς θα κουρέψουμε το χρέος μονομερώς?

    Sorry που επεμβαινω στην συζητηση αλλα για αυτο το post τι να πρωτοπεις...

     

     

    Υ.γ Προφανως κουρεμα 100% μας συμφερει. :rofl:

  4. Είχα για χρόνια ένα Asus WL-330gE το οποίο δούλευε κανονικά, τον τελευταίο χρόνο δεν το είχα χρησιμοποιήσει και τώρα που το βάζω στην πρίζα ανάβει μόνο το ethernet λαμπάκι και δεν κάνει τίποτα ούτε την ip του δεν μπορώ να χτυπήσω δεν το βλέπει καθόλου.

    Έχω δοκιμάσει hard reset 30-30-30 και δεν ζωντανεύει.

    Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω μπας και το σώσω;

  5. Το F1 2014 έχει νόημα να το πάρει μόνο κάποιος που έχει ps3 - xbox360 αρχές του χρόνου βγαίνει το "next gen" για xbone-ps4 -PC

  6. έχω ένα αντίστοιχο του eshop. το έχω τσεκάρει με διάφορες λάμπες και μου φάνηκε ότι είναι ΟΚ. επίσης το τσεκάρισα με ένα qnap και έβγαλα κατανάλωση πάρα πολύ κοντά σε αυτό που δείχνει η qnap. άρα εάν δεν ψάχνεις την ακρίβεια του 0,1% πάρτο.

    Καλα για μια μικρη αποκλιση δεν υπαρχει θεμα απλα θελω να βλεπω στο περιπου την καταναλωση.

  7. Βέβαια παίζει ρόλο και τι nas θες και επειδή το n54l έχει ecc μνημη εγώ θα πήγαινα σε freenas με zfs (τα 8 gb+ ειναι απαραιτητα).δεν θα έκανα αυτό media player άλλα θα του έβαζα το plex plugin και θα streamara παντού.για media payer πάρε ένα raspi και βάλτου xbmc με plexbmc και είσαι κομπλέ.

  8. Δεν μπορεις να παιζουν ταυτοχρονα και windows 7 και τα features των NAS.

    Bαλε windows 7 και κανε οτι θες με τον κλασσικο τροπο.

    αν τα στησει πανω σε vm γινεται.

  9. Δεν το επιστέφει γιατί είναι ελαττωματικό, το επιστρέφει γιατί δεν τον καλύπτει…

    Αφου ξέρουμε γιατί το επιστρέφει με τις λέξεις παίζουμε; Και ξαναγραφω οποιος αγοραζει οθονη και laptop και έχει τόσα dead pixel που δεν τα καλύπτει η εγγύηση το επιστρέφει εντός 14 ημερών άρα έχει zero pixel εγγύηση.

  10. Το είπαμε πιό πάνω, το ξεκαθαρίζουμε πάλι...

    Το καμένο pixel δεν είναι ελάττωμα, εκτός αν υπάρχει όρος στην εγγύηση που να το λέει.

    Πχ η Eizo ΔΕΝ δίνει εγγύηση για 0 καμένα pixels, αλλά η Ελληνική Αντιπροσωπεία, σαν κίνητρο λόγω υψηλής τιμής, δίνει επιπλέον εγγύηση τα 0 pixels. Αυτό σημαίνει ότι αν αγοράσεις Eizo από οπουδήποτε στην ΕΕ, η Ελληνική αντιπροσωπεία είναι υποχρεωμένη να σου καλύψει την εγγύηση, ΟΧΙ όμως να σου δώσει αντικατάσταση για 0 pixels. Αυτό το δικαίωμα το διατηρεί για τις οθόνες που εισάγει η ίδια.

    Ίδια περίπτωση έχουμε και εδώ από ότι κατάλαβα. Η Ελληνική αντιπροσωπεία το καλύπτει, αφού όμως αυτό είναι αγορασμένο από άλλο κανάλι, δεν το καλύπτει. Πολύ σωστά πράττει.

    Ο @antonio_ch όμως, άσχετα με το παραπάνω, θέλει να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε Online, αναιτιολογήτως όπως λέει κι ο νόμος, το οποίο και δε δέχονται. Εδώ είναι η απάτη.

    Αρα όλα τα laptop και οι οθονες με βάση την λογική σου έχουν zero pixel εγγύηση;

  11. το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο ελαττωμα το ειχε απο το εργοστασιο! και το εχουν παραδεχθει και οι της eshop!

    δεν ειναι κατι που βγάζω απ το κεφάλι μου!αν οπως λες δε το θεωρει ελαττωματικο ας το παρει πισω και ς μου δώσει ενα αλλο!μα το να κανεις ενα αυτοκολητο και να το βαλεις για να κλεισεις τη συσκευασια δεν ειναι τιποτα(το αυτοκολλητο ούτε bar-code ειχε ουτε τιποτα)

    οσον αφορα την lenovo επικοινωνησα με την ελληνικη αντιπροσωπια...και η απαντηση που πηρα ειναι ότι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι το προιον αντικαθισταται εφοσον εχει εργοστασιακο προβλημα....αρκει να εχει αγοραστει απο δικους μας μεταπωλητες!δε μπορούμε να δεχτούμε και να σου αντικαταστησουμε προιον που πηρες απο αλλου!

    το ανεφερα αυτο στο eshop οτι εχω αδεια-παροτρυνση-ΔΙΚΑΊΩΜΑ να το πανε στη lenovo και να μου αντικαταστησουν το laptop (ουτε καν να μου αντικαταστησουν μονο την οθονη) και αρνουνται να συνεργαστουν!

    καπου εκει υποψιαστηκα και έψαξα το θέμα και έμαθα οτι το laptop ειναι αγορασμενο Απο τη lenovo πολωνιας το οποιο ειναι (β διαλογης) με αποτέλεσμα να μην έχει καμια αρμοδιατητα η εδω λενοβο!

    εκτος αυτου το λαπτοπ μου λενε ότι το ανοιξαν στο Eshop και προσπαθησαν να το φτιαξουν αλλα απετυχαν!το ανεφερα αυτο στη lenovo ελλαδος (ολη μερα ειμαι στα τηλέφωνα οπως καταλαβατε) και μου ειπαν...οτι το eshop ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ Service lenovo...και εφοσον ανοιχτηκε εχω τεθει εκτος οποιασδηποτε εγγυησης της lenovo!:hang3:

    ολα οσα συμβαινουν μονο γελοια θα μπορούσα να τα χαρακτηρισω!

    η lenovo να με καλύπτει και το eshop να μη με αφηνει να βρω το δικιο μου!

    Αν το e-shop έγραφε zero pixel εγγύηση στα lenovo και δεν σε κάλυπτε τότε είναι απάτη. Αυτο που πρεπει να ρωτησεις την lenovo ειναι αν εχει zero pixel εγγύηση τότε και μόνο τότε μπορείς να το κυνηγήσεις ακόμα και αν αγοράστηκε από την πολωνια. Αυτο που τους λες για εργοστασιακό προβλημα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει.

  12. Πάντως για το 29ρι δεν αξίζει να πάρεις άμα είναι να σου βγει πάνω από 4 κατοστάρικα. Στα 450 παίζει στο ελλαδισταν το LG. Άσε που στα ίδια $$ παίζει και το 30ρι δεσεξέρογλου ζέμπρα 2560x1600.

    Για αυτό δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω.Με ψήνει τρελά η τιμή του.

  13. καλημέρα παιδιά!!

    είναι καιρός τώρα που σκέφτομαι την αγορά ενός nas. στο pc δεν κάθομαι πλέον πολύ (λόγω tablet) και θέλω να κλείνει, θέλω όμως να έχω πρόσβαση στα αρχεία μου συνεχώς εντός και εκτός σπιτιού, και φυσικά να τρέχω και κανά torrent client. στην πορεία προστέθηκε και η ανάγκη για htpc-media player γιατί πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα άμεσης σύνδεσης του pc, με την τηλεόραση. έτσι λοιπόν κατέληξα εδώ.

    -αρχικά θέλω να ρωτήσω για το κόστος. δεδομένου ότι ο N54L κοστίζει 190€ και απ΄οτι διαβάζω εδώ, εκτός από την gpu που χρειάζομαι οπωσδήποτε χρειάζομαι και extra ram. χοντρικά λοιπόν προσθέτουμε περίπου 80€ και για τα δυο, άρα φτάνουμε σε ένα σύνολο 270€. με αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάποια σύνθεση που να μπορεί να με καλύψει αξιόπιστα και για nas και για htpc? που νομίζετε ότι θα πάσχει η custom λύση?

    -μέχρι που νομίζετε ότι είναι οι δυνατότητες του μηχανήματος ως media player? 4k θα μπορεί να παίξει έστω και με άλλη gpu όταν πραγματικά δημιουργηθέι η ανάγκη για 4k. δεν μιλάμε για τώρα

    -δεν έχω gigabit router. Πιστεύετε ότι θα με κόβει πολύ στις μεταφορές αρχείων

    -και τέλος το λειτουργικό. βλέπω αρκετοί το δουλεύουν με windows home server, προτιμώ να πάω σε free λύση. έχω μια μικρή ενασχόληση με ubuntu όσον αφορά το Linux. θα χρειαστώ την εκδοση server για το nas? θέλω κάτι αξιόπιστο και για τις δυο λειτουργίες ας ρίξω και λίγο διάβασμα παραπάνω, αλλά όχι και υπερβολές!!:p

    παρακαλώ όποιος μπορεί ας απαντήσει μήπως με ξεμπερδέψει λίγο γιατί δεν είμαι για να πετάω χρήματα

    ευχαριστώ

    1.Πρεπει να βαλεις και το κοστος των δισκων για το nas.

    2. 4k το microserver δεν μπορει να παιξει τωρα για το μελλον εαν βγει μια Low-bracket gpu που θα μπορει να παιζει απροβληματιστα 4k μεσω hardware acceleration αυτο δεν μπορεις να το ξερεις.

    3.Μπορεις ανετα να το κανεις htpc και nas βαζοντας esxi και απο πανω freenas και xbmc.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.