Jump to content

gp13

Premium Members
  • Posts

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by gp13

  1. Αφού ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, να πω ότι "ξεθάβω" το θέμα γιατί έχω κι εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τους 3 pin ανεμιστήρες.

     

    Έχω στο κουτί μου 3 x 3pin fans και έναν pwm στην cpu και όλοι είναι συνδεδεμένοι στην μητρική. Κανένας δεν λειτουργεί σε full στροφές και συγκεκριμένα από τους 3pin ανεμιστήρες, οι δύο είναι ίδιοι (coolermaster a12025-08cb-3bn-f1, νομίζω είναι στις 1000 στροφές παρότι στο google βρίσκω άλλα νούμερα) και λειτουργούν περίπου στις 470 στροφές και ο τρίτος είναι ένας papst 4412 F/2GLL 1200 στροφών και λειτουργεί στις 870. Η απορία μου είναι γιατί δουλεύουν σε άλλες στροφές οι coolermaster και σε άλλες ο papst; δηλαδή ποια είναι η λογική με την οποία αποφασίζει η μητρική στις πόσες στροφές θα περιστρέφεται ο κάθε ανεμιστήρας του κουτιού;

     

    *οι δύο coolermaster είναι στο μπροστινό μέρος του κουτιού και ο papst στο πίσω.

     

    2ngwtir.jpg

  2. Γύρνα τους δίσκους και ασχολήσου λίγο με το cable management

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση που πλέον βάζουν τους δίσκους ανάποδα, μιας και έτσι όπως τους έχω ανοίγεις μόνο ένα καπάκι και ξεμπερδεύεις. Όσο για τα καλώδια, είναι δύσκολο να γίνει κάτι δεδομένου ότι τα καλώδια του τροφοδοτικού δεν είναι αφαιρούμενα.

  3. Τα νέα "εντόσθια" πριν και μετά την τοποθέτηση.

    *επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω αν η σωστή τοποθέτηση των δίσκων είναι έτσι όπως τους έχω ή αν πρέπει να τους βάλω να κοιτάζουν την πίσω μεριά του κουτιού.

    post-15546-1416078572,5335_thumb.jpg

    post-15546-1416078573,1821_thumb.jpg

  4. Μόλις παρατήρησα ότι το μεταλλικό βαρελάκι στο καρφί περιστρέφεται. Υπάρχει περίπτωση να βγαίνει και να μπορούμε να αλλάξουμε τα καλώδια χωρίς να χρειστεί να κόψουμε το καλώδιο;

  5. Άποψή μου, αν δε θες να το κάνεις σωστά, τότε απλά βάλε το κλιπάκι ή ένα μικρό δεματικό να πατάει το μεσαίο κουμπάκι και τελείωσες...

    Επειδή δεν μου "αρέσει" ούτε εμένα η πατέντα με το πατημένο κουμπάκι, μπορείς να μου δώσεις κάποιο link με το βύσμα που χρειάζομαι και να μου πεις ποιο είναι το κόστος του; Ευχαριστώ.

  6. Πιθανώς επειδή το ουδέτερο που αλλάζεις στο χειριστήριο είναι το ένα από τα τρία που δημιουργούν συνενούμενα το τελικό ουδέτερο στο καρφί (δεξί ακουστικό, αριστερό και μικρόφωνο)

    Άρα είναι απίθανο να μπορεί να γίνει κάτι από το χειριστήριο;

  7. Τα έβαλα κι εγώ χτες κάτω. Χρειαζόμουν από OMTP να τα κάνω CTIA

    Αρχικά χωρίς να σκεφτώ ακολούθησα τις οδηγίες ενός που λέει να αλλάξουμε στο χειριστήριο το mic+/mic-

    Αλλά έπρεπε και πάλι να πατάω το κουμπί και δε με συγκινούσε η κατάσταση.

    Εκεί κατάλαβα πόσο άκυρη ήταν η κίνηση. Το τελικό ground πρέπει να αντιμετατεθεί με το τελικό mic και όχι αυτά που βρίσκονται στο χειριστήριο...

    :whip::whip::whip:

    Αφού αυτομουντζώθηκα, έψαξα τον εύκολο τρόπο, αλλά το ρημάδι το βύσμα ήταν ένα κολλημένο πράγμα και δεν είχα ελπίδα. Οπότε έκοψα το καλώδιο λίγο πιο πάνω και έκανα την αντιμετάθεση.

    Χρησιμοποίησα μετά το θερμοσυστελλόμενό μου και όλα ΟΚ.

    Σε σύγκριση με παλαιότερα sony ericsson hands free που χρησιμοποιώ μπορώ να πω ότι η διαφορά στη μουσική είναι εμφανής ακόμη και σε κάποιον που δεν πολυκαίγεται για την ποιότητα του ήχου.

    Το ταλαιπώρησα όμως και ταλαιπωρήθηκα κι εγώ πολύ.

    Η όλη διαδικασία εφόσον ξεκινήσει σωστά δεν είναι πάνω από ένα 15λεπτο

    Tα καλώδια στο καρφί δεν είναι που πάνε και στο χειριστήριο; γιατί να μην δουλεύει η αντιμετάθεση στο χειριστήριο και να δουλεύει στο καρφί;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.