Jump to content

gp13

Premium Members
  • Posts

    89
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by gp13

  1. Δεκτό ότι δεν είναι ίδιος ο φπα αλλά και πάλι οι διαφορές είναι μικρές. Ενώ και το msrp περιλαμβάνει αρκετά μεγάλο κέρδος για τους εμπόρους. Για παράδειγμα ο 3600Χ που είχε msrp 249$, στην Ελλάδα είχε φτάσει να πωλείται λίγο κάτω από τα 190€!
  2. Είσαι λάθος, το msrp είναι με τον φπα. Διαφορετικά δεν θα κόστιζε στο amazon και στο newegg 449$(όσο το msrp), εκτός κι αν πιστεύεις ότι εκεί έχουν μηδενικό φπα(που δεν ισχύει). Συμπέρασμα, στην Ελλάδα είναι ακόμα πανάκριβοι.
  3. gp13

    PWM fans??

    Αφού ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους, να πω ότι "ξεθάβω" το θέμα γιατί έχω κι εγώ κάποιες απορίες σχετικά με τους 3 pin ανεμιστήρες. Έχω στο κουτί μου 3 x 3pin fans και έναν pwm στην cpu και όλοι είναι συνδεδεμένοι στην μητρική. Κανένας δεν λειτουργεί σε full στροφές και συγκεκριμένα από τους 3pin ανεμιστήρες, οι δύο είναι ίδιοι (coolermaster a12025-08cb-3bn-f1, νομίζω είναι στις 1000 στροφές παρότι στο google βρίσκω άλλα νούμερα) και λειτουργούν περίπου στις 470 στροφές και ο τρίτος είναι ένας papst 4412 F/2GLL 1200 στροφών και λειτουργεί στις 870. Η απορία μου είναι γιατί δουλεύουν σε άλλες στροφές οι coolermaster και σε άλλες ο papst; δηλαδή ποια είναι η λογική με την οποία αποφασίζει η μητρική στις πόσες στροφές θα περιστρέφεται ο κάθε ανεμιστήρας του κουτιού; *οι δύο coolermaster είναι στο μπροστινό μέρος του κουτιού και ο papst στο πίσω.
  4. gp13

    Δείξτε το κουτί σας...

    Έχεις κάποιο link με έτοιμα από ελληνικό κατάστημα ή από ebay;
  5. gp13

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ωραία ιδέα! Πουλάνε τέτοια; γιατί δεν έχω δει σε κανένα ελληνικό κατάστημα.
  6. gp13

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πάντως μου κάνει εντύπωση που πλέον βάζουν τους δίσκους ανάποδα, μιας και έτσι όπως τους έχω ανοίγεις μόνο ένα καπάκι και ξεμπερδεύεις. Όσο για τα καλώδια, είναι δύσκολο να γίνει κάτι δεδομένου ότι τα καλώδια του τροφοδοτικού δεν είναι αφαιρούμενα.
  7. gp13

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τα νέα "εντόσθια" πριν και μετά την τοποθέτηση. *επίσης με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω αν η σωστή τοποθέτηση των δίσκων είναι έτσι όπως τους έχω ή αν πρέπει να τους βάλω να κοιτάζουν την πίσω μεριά του κουτιού.
  8. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Μετά από αρκετό κόπο κατάφερα να "ανοίξω" το καρφί αλλά ακόμα δεν έφτασα στα καλώδια! Καμιά ιδέα για την συνέχεια;
  9. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Μόλις παρατήρησα ότι το μεταλλικό βαρελάκι στο καρφί περιστρέφεται. Υπάρχει περίπτωση να βγαίνει και να μπορούμε να αλλάξουμε τα καλώδια χωρίς να χρειστεί να κόψουμε το καλώδιο;
  10. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Ωραίος! Δεν το σκέφτηκα γιατί δεν έχω "ανοίξει" ποτέ καρφί για να δω πως συνδέονται τα καλώδια και αν μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Σε ευχαριστώ πολύ!
  11. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Ευχαριστώ πολύ αλλά εννοούσα βύσμα για την περίπτωση που κόψω το καλώδιο και βάλω άλλο καρφί.
  12. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Επειδή δεν μου "αρέσει" ούτε εμένα η πατέντα με το πατημένο κουμπάκι, μπορείς να μου δώσεις κάποιο link με το βύσμα που χρειάζομαι και να μου πεις ποιο είναι το κόστος του; Ευχαριστώ.
  13. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Άρα είναι απίθανο να μπορεί να γίνει κάτι από το χειριστήριο;
  14. gp13

    Sony mh1c-mh1

    Tα καλώδια στο καρφί δεν είναι που πάνε και στο χειριστήριο; γιατί να μην δουλεύει η αντιμετάθεση στο χειριστήριο και να δουλεύει στο καρφί;
  15. gp13

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το κάποτε τουμπανιάρικο pc μου:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.