Jump to content

Gorbi_gr

Premium Members
  • Posts

    117
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Gorbi_gr

  • Γενέθλια 02/05/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Αθηνα
  • Ενδιαφέροντα
    Games - Traveling
  • Επάγγελμα
    Network Admin

Gorbi_gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Gorbi_gr

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Ναι, κάθομαι αριστερά ακοθμπάω το αριστερό χέρι μέχρι τον αγκώνα στο γραφείο και αράζω (έτι κι αλλιώς στο mouse όταν παίζω δεν προλαβαίνει να ακοθμπήσει καρπός και χέρι στο τραπέζι) :smoke:
  2. Gorbi_gr

    Δείξτε το γραφείο σας!

    το γραφέιο μου στα πιο τακτοποιημένα του!
  3. Gorbi_gr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Παιδιά εγώ αν και παίζω αρκετό καιρό έχω πολύ μικρό friend list :( όποιος θέλει ας με κάνει add gorbi_gr (δεν παίζω συχνά αλλά όποτε παίζω θέλω παρέα)
  4. Gorbi_gr

    Portal 2

    Εγώ προσωπικά έπαθα πλάκα με το ending video/credits! Πρώτη φορά βλέπω τα credits παιχνιδιού και μετά πάω youtube για να τα ξαναδώ! απλά respect
  5. Gorbi_gr

    The iPad thread

    Αγαπητοί labites... Χθες αγόρασα ένα ipad 2 16Gb wifi δώρο στην γυναίκα μου... Αν και το θεωρούσα ψιλοπεταμένα λεφτά.... έχω να πω πως σαν gadget είναι πολύ δυνατό (είδη είναι jailbroken απο χθες κατά τις 12 το βράδυ ) έχει απίστευτη οθόνη και με το remote desktop για windows μπορούμε να καθόμαστε σαλόνι να βλέπουμε την τηλεορασίτσα μας και εγώ να ρίχνω μια ματιά σε εργασίες που έχω βάλει το PC να κάνει ή ακόμα και να μπω με vpn στην δουλειά για τα βασικά! overall πολλά λεφτά για να καλύψουν άπειρες ανάγκες ... που δεν έχουμε αλλά όπως είπε και ο Αριστοτέλης " Όμορφο είναι αυτό που θέλουμε να έχουμε χωρίς να μας καλήπτει καμία βασική ανάγκη!" οπότε το Ipad είναι πανέμορφο!!!
  6. Gorbi_gr

    Γραμματική - Συντακτικό / Καθημερινά Λάθη

    καλά κάνετε απλά έχω την αίσθηση πως στα νέα ελληνικά γράφεται και συγνώμη αλλά μάλλον έχεις δίκιο!
  7. Gorbi_gr

    Γραμματική - Συντακτικό / Καθημερινά Λάθη

    δικό μου λάθος!!! Συγνώμη απλά είμαι δυσλεκτικός! ΑΕΚΑΡΑ ΟΜΑΔΑΡΑ θύρα 12 ! :man_in_love::man_in_love::man_in_love:
  8. Gorbi_gr

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    BC2 on line έχω ξεκινήσει το Assassins 1 καθώς και το fallout 3 στο PS3 αλλά δεν προλαβαίνω!!! και έχω να περιμένουν (GoW2, Assassins 2, Lego Indiana Jones και Star wars Force Unleashed) .... Καταραμένε Παππου. Χαγιάτε, εγώ πότε θα τα παίξω όλα αυτά!:hang3:
  9. Gorbi_gr

    web hosting εταιρία: superweb

    Πρακτικά δεν σε βοηθάει η απάντηση μου... εγώ είμαι εδώ και 3 χρόνια στην cretaforce που έχω σηκώσει το www.teiathinas.gr και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος!!! Τα παιδιά κάνοθν απίστευτα καλό after sales support!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.