Jump to content

anastashs

Members
  • Posts

    17
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by anastashs

  1. anastashs

    The ATi Catalyst Driver thread.

    SOS 11.10 +5970.για να δουλεψει το crossfire θέλει έγοδο απο fullscreen mode σε windowed και παλι πίσω.σχεδόν πάντα σταθερά 60fps και πολύ καλό scaling πάντα 80-85%+ αλλα sa na βλέπω frameskipping.δλδ παρά τα υψηλά καρέ το gameplay de φαίνεται να είναι τόσο smooth.επίσης crash-άρει όταν το φορτώνεις to παιχνίδι καθώς και όταν χάνεις.Ξέρει κάποιος κάποιο fix???!?!!?:confused::confused:
  2. anastashs

    The ATi Catalyst Driver thread.

    atiman uninstaller 6.0 απεγκατασταση και κανει επανεκινηση μονο του.μετα ξανακανς επανεκινηση και εγκατασταση 11.10 WHQL.δουλεψε τελεια και την επομενη φορα π το ξανατρεξα κρασαρε παλι..στη συνεχεια συνεχισε να δουλεβει με τη μια καρτα ομως μονο.
  3. anastashs

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παιδια προβλημα με το Battlefield 3 και την ASUS eah 5970 με drivers 11.9 και 11.10 whql.καταρχας κρασαρει κατα την εκινηση και αν τελικα καταφερεις να παιξεις το crossfire δε δουλευει............:wall:.Κανενας ειδικος ν απαντησει??!Ευχαριστω!
  4. anastashs

    The ATi Catalyst Driver thread.

    HELLO!ΠΑΙΔΙΑ γνωριζει καποιος εαν για την ASUH EAH 5970 ειναι καλυτερο να κατεβασεις τους DRIVERS απ το site της ASUS η απο την AMD............????ποιοι ειναι οι καλυτεροι δοκιμασμενοι drivers για crysis,crysis warhead..bad company 2...................??
  5. anastashs

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Παιδια και κυριως ατιμαν!!ποιος ειναι ο καλυτερος driver για την asus eah 5970 σε αποδοση-σταθεροτητα??με εμφαση σε crysis,crysis warhead..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.