Jump to content

Matias_GR

Premium Members
  • Posts

    99
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Matias_GR

  • Γενέθλια 05/01/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Ενδιαφέροντα
    Pc,μοντελισμός,κιθάρα

Matias_GR's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Matias_GR

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    υπάρχει.. απλώς συνήθως δεν προτιμάται απο τον πωλητή αφού πρέπει να περιμένει κοντά δεκαπέντε μέρες απο την πληρωμή για να πάρει τα χρήματά του..
  2. Matias_GR

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    το κλειστό όμως μπορεί να το έλεγξει.. αν το κούτι π.χ. είναι GTX 480... από το τίποτα πάντως...
  3. Matias_GR

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    να παραθέσω έναν τρόπο παραλαβής τω δεμάτων που σε διασφαλίζει απο τέτοια περιστατικά κ τν ανακάλυψα πριν απο λίγες μέρες. Μπορείς πλυ απλά να μισθώσεις τον courier για να πάρει το προιόν σου. Δλδ του δίνεις τ διεύθυνση και τα λεφτά που έχεις συμφωνήσει και πάει πέρνει το προιόν(αφου τσεκάρει αν είναι αυτό που θέλεις). Έτσι ο πωλητής έχει στα χέρια του άμεσα τα λεφτά(χωρίς να περιμένει 15 μέρες όπως με τ αντικαταβολή) και εσύ είσαι ασφαλισμένος με την απόδειξη του courier πως στην περίπτωση που δν υπάρχει προιόν να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Πολλοί μπορεί να το γνωρίζετε.Έγω το ανακάλυψα πρόσφατα όταν μου ζήτησαν να κάνω κατάθεση σε λογαριασμό και είπα όχι θα το κάνουμε με αυτόν τον τρόπο..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.