Jump to content

plomaraki

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About plomaraki

  • Γενέθλια 02/01/1990

plomaraki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. plomaraki

    CST SUITE

    Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξέρει κάποιος να χρησιμοποιεί το πρόγραμμα προσομοίωσης για Ηλεκτρομαγνητικές διατάξεις, CST SUITE; Θα ήθελα να με διαφωτίσει σε κάποιες απορίες που έχω. Ευχαριστώ πολύ!!!
  2. plomaraki

    #labxmas2014 day 8 gift 14

    LAN SAN WAN and good luck
  3. plomaraki

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
  4. plomaraki

    πρόβλημα στο boot των windows 7

    Τελικά το USB έφταιγε παίδες. Ενώ όταν ήταν μέσα στα windows το PC μου διάβαζε το USB κι όλα καλά, το bios δεν το αναγνώριζε καθόλου για κάποιον λόγο. Άλλαξα USB εν τέλει κι έκανα την δουλεία μου. Τζάμπα η ταλαιπωρία. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και πάλι.
  5. plomaraki

    πρόβλημα στο boot των windows 7

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα αλλά κάπου εκεί έγκειται το θέμα. Θα δοκιμάσω να αλλάξω και USB μήπως και γίνει κάτι και να περάσω και καμιά άλλη έκδοση από τα updates του bios. Παρεπιπτόντος τα είχε όλα enabled στο detect USB από τις αρχικές ρυθμίσεις και ίσως να παίζει κάτι λάθος με τα updates τι να πω. Ευχαριστώ πολύ πάντως για άλλη μια φορά!!!
  6. Καλησπέρα σε όλους! Επειδή τα έχει "παίξει" το CD-ROM μου δοκίμασα να περάσω τα windows 7 (64bit) από USB. Έκανα bootable ένα απλό USB 8 Gb μέσω του windows 7 USB-DVD tool, περάστηκαν ολα μια χαρά και καθώς μπαίνω να αλλάξω το setup στο bios εμφανίζεται το πρόβλημα. Οι επιλογές που έχω στο boot device priority είναι Floppy, LS 120 (το οποίο δεν ξέρω τι είναι), Hard disk, CD-ROM, ZIP, USB-FDD, USB-ZIP, USB-CDROM, USB-HDD και Legacy lan. Δοκίμασα όλες τις επιλογές USB, δοκίμασα το LS 120 σε περίπτωση που ήταν το USB μου αλλά δεν μπορώ να κάνω boot με τίποτα. Δεν μπορώ να βρω μέσα στο bios επιλογή που να ανιχνεύει το USB μου. Έχω κάνει update το bios μου στην τελευταία έκδοση αν και η μητρική μου είναι λίγο αρχαία (gigabyte GA-P35-DS3L rev2), αλλά αφού είναι συμβατή σε USB boot αυτό φαντάζομαι δεν είναι πρόβλημα. Στην εκκίνηση το pc μου προσπαθεί να κάνει boot από τα devices που έχω βάλει κι αφού δεν διαβάζει κάτι μεταπηδάει στον σκληρό και κάνει εκκίνηση από τα windows που έχω τώρα τελοσπάντων. Μήπως μου διαφεύγει κάποιο άλλο βήμα που πρέπει να κάνω ώστε να διαβάσει το USB μου? Η μήπως η μητρική μου είναι για σούτια? Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε πρόταση/βοήθεια. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.