Jump to content

apousiologos

Members
  • Posts

    15
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About apousiologos

  • Γενέθλια 06/05/1989

apousiologos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. apousiologos

    Προτάσεις για τροφοδοτικό

    Τώρα σε 20 μέρες εννοώ. Μου φάνηκε πολύς καιρός για να περιμένω. Το cooler master που λες το έχουν κι αυτό αλλά λογικά τον ίδιο χρόνο θα κάνει να έρθει. Με ψήνει και το Corsair HX 750 (έχω ακόμα το 650 5 χρονών και δεν είχα ποτέ πρόβλημα). Έχει και 7 χρόνια εγγύηση αλλά μετά πάμε στα 170 ευρώ... Από visionstudio. Edit: Τώρα που το βλέπω, είναι το HX750i, που είναι και platinum. Ακόμα καλύτερα.
  2. apousiologos

    Προτάσεις για τροφοδοτικό

    Μου είπαν απο 17 Σεπτέμβρη και μετά για το super flower... Βρήκα επίσης το ENERMAX ERX730AWT REVOLUTION XT 730W στο eshop με μικρή έκπτωση στα 121 ευρώ. Αξίζει;
  3. apousiologos

    Προτάσεις για τροφοδοτικό

    Τη μια μέρα το έχει, την άλλη όχι, δεν ξέρω τι γίνεται. Ναι δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές, αλλά οι περισσότερες αρνητικές είναι του στύλ "άργησε μια μέρα το προϊόν, 1 αστέρι" ή περιπτώσεις που δε φταίει το μαγαζί, αλλά η εταιρία, οπότε δε δίνω πολλή σημασία. Ωραία παίδες, ευχαριστώ πολύ!
  4. apousiologos

    Προτάσεις για τροφοδοτικό

    Bρίσκω to Super Flower Leadex στο digital-master.gr στα 127,5 ευρώ. Καλή τιμή! Να πάρω αυτό ή υπάρχει κανένα Seasonic ή άλλο καλύτερο για τα χρήματα; Δε χρειάζεται να φύγει όλο το budget βέβαια.
  5. apousiologos

    Προτάσεις για τροφοδοτικό

    Budget 120-170. Παιδιά το Super Flower είναι όντως τόσο καλό; Πρώτη φορά την ακούω τη μάρκα! Θα ήθελα και να είναι αθόρυβο!
  6. Παιδιά ποιο τροφοδοτικό να πάρω για να σηκώνει GTX 980Ti, i7-6700K σε 4Κ αναλύσεις; Με μέτριο overclock σε αυτά. Νομίζω ένα καλό 750ρι κάνει. Ποιο όμως; Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.