Jump to content

Redemption

Premium Members
  • Posts

    266
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Redemption

  • Γενέθλια 23/10/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Λαμία
  • Ενδιαφέροντα
    Η/Υ
  • Επάγγελμα
    Gaming,Gym

Redemption's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Σωστό σε βρίσκω εδώ.
  2. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Αναμενόμενο ήταν, δεν μπορείς να είσαι στην κορυφή για πάντα..Και πολύ κράτησε η Τατιάνα.Αυτό που πρέπει να κάνουν τώρα και οι 2 είναι να βγάζουν σωστούς οδηγούς για όλες τις κάρτες και να μην συνεχίσει τα παπατζιλίκια η nVidia για παράδειγμα με τις Thermi κάρτες.
  3. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Η 290Χ είναι μια καλή απάντηση της AMD στην nVidia, ειδικά με την τιμή που ανακοινώθηκε αλλά αυτό δεν την κάνει υπερκάρτα.Έχει τα μειονεκτήματά της(Θεμοκρασία - Θόρυβος) και δεν με ψήνει καθόλου στο να αλλάξω την τωρινή μου κάρτα.Τέλος της άλλης χρονιάς - αρχές της μεθεπόμενης θα παρουσιαστούν τα καλά κουφέτα(20nm).Μέχρι τότε ας ελπίσουμε να δούμε drivers της προκοπής και από τις 2 εταιρείες. Ναι, άλλο να σου παρουσιάσει μετά από 6μήνες - 1χρόνο κάτι καλύτερο στην ΙΔΙΑ τιμή και άλλο κάτι καλύτερο στην ΜΙΣΗ τιμή.Έχει διαφορά, τι λες ;
  4. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Που κυμαίνονταν οι τιμές των High-End καρτών πριν κάποια χρονάκια ; Εγώ θυμάμαι μια 8800Ultra να έχει 7 κατοστάρικα αλλά πρόσφερε G80 Effect, εκτός του ότι ήταν τέρας σε επιδόσεις, πρόσθετε και πολλούς πόντους στην απεικόνιση.Και ήταν φουλ ενεργοποιημένο τσιπ, όχι όπως η Τατιάνα ή η ''κουτσή''(780) όπως την λέτε οι επίσης κουτσουρεμένοι Titan owners.Για τέτοια κάρτα άξιζαν τα λεφτά της, για την Τατιάνα όχι, εσύ από ότι βλέπω στην υπογραφή σου είσαι άτομο με κάμποσα φράγκα οπότε πολύ πιθανόν τα χιλιάρικα που έδωσες για να το φτιάξεις να μην σε νοιάζουν καν, άλλο θέμα αυτό όμως. Η αισχοκέρδεια της nVidia έχει ξεφύγει πολύ τον τελευταίο καιρό και είναι καιρός να μαζευτεί.
  5. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Μην είσαι τόσο θαρραλέος για το 95άρι The_Blade, γιατί τα ίδια έλεγε και η nVidia για το G80 και είδες πόσες ψόφησαν..
  6. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Το να δίνεις 1000άρικο για GPU για μένα σε βάζει στην κατηγορία ανεγκέφαλων/κορόιδων..Από 'κει και πέρα, δικά σου είναι τα φράγκα, ό,τι θες τα κάνεις.Απλά προσωπικά αν είχα δώσει για την Τατιάνα 1000άρικο και τώρα έβλεπα την 290Χ να με περνάει με τα μισά λεφτά θα ντρεπόμουν να ποστάρω.
  7. Redemption

    AMD R9 2x0Χ Καθ'οδόν !!

    Η πράσινη δεν ήταν ποτέ τελειωμένη, ούτε θα είναι..Ακόμα και όταν έβγαλε την πατάτα GeForce FX ξεπούλαγε, έχει φήμη αντίστοιχη της Intel.Η AMD καλά θα κάνει να έχει καλό κέρδος από τις 290 γιατί έχει χρεοκοπήσει ήδη 2 φορές και δεν θα την γλιτώσει την τρίτη φορά οπότε ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για να υπάρχει ο ανταγωνισμός.. Πάντως θα γίνουν ακόμα πιο σκούρα τα πράγματα για την πράσινη μόλις σκάσει το Mantle, ελπίζω να ρίξει τις τιμές ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, ειδικά σε 770/780/Titan.
  8. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Που?Πότε?Πως?Τι? Edit: Οκ το βρήκα
  9. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Atiman, δώσε μία beta του 11.6 ή είναι νωρίς ακόμα?
  10. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Ότι και να είναι το Crysis 2 είναι πιο γρήγορο από ποτέ.
  11. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    AMD Catalyst 8.86 (Win 7/Vista x86/x64) Is out
  12. Redemption

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Όχι άλλες επεξηγήσεις atiman, για το Θεό δηλαδή έχει ήδη αρκετές..... Και τελείως άσχετος να είναι κάποιος μπορεί άνετα να χρησιμοποιήσει τον uninstaller σου. Ευχαριστούμε και πάλι !
  13. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Και όσοι έχουν μία κάρτα εάν περάσουν τα CAP 3 έχουν και αυτοί δευτέρα παρουσία
  14. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Με τα profiles ναι.
  15. Redemption

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω.....Πριν βγάλουν το οτιδήποτε (driver/profiles) δεν τα τεστάρουν πρώτα?Μα μην τα βγάζετε καθόλου άμα δεν είναι είστε σίγουροι 100%......
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.