Jump to content

Mallibu

Premium Members
  • Posts

    205
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Mallibu

  • Γενέθλια 01/01/1984

Mallibu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mallibu

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Η αλήθεια είναι πως και εγώ τα γραφικά του τα βρίσκω πολύ ωραία με όλα στο τέρμα,και τρέχει και νεράκι. Πολυ ωραίοι χρωματισμοί και ατμόσφαιρα στο παιχνίδι,το μόνο που με χαλάει είναι ο χάλια χειρισμός του UI με Mouse+keyboard:whip: Aλήθεια βολέυεται κανένας να παίζει μόνιμα με την 3rd person cam? Λέω να το δοκιμάσω..
  2. Mallibu

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Same problem και εδώ. :fist:
  3. Mallibu

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    Δίκιο έχεις σε αυτά που λες,αλλά το link σου δείχνει 180 λίρες όχι 180 ευρώ.
  4. Mallibu

    Kazabubu

  5. Mallibu

    The Witcher 2: Assassins of Kings

    Same here. Δεν πρόλαβα να μετρήσω αλλά stadar έπεσα 4-5 καρέ.
  6. Mallibu

    The Witcher 2: Assassins of Kings

  7. Mallibu

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Αντέχονται αλλα σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται. Αν κατεβάσεις το afterburner μπορείς να φτιάξεις δικο σου προφίλ στροφων σε συνάρτηση με την θερμοκρασία. Θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις τις στροφες έτσι ωστέ να φτάνει 80-85 βαθμούς max ενώ παίζεις γιατί έρχεται και καλοκαιράκι. Εγώ (με το reference cooler όμως,εσύ έχεις custom) έχω στους 70 βαθμούς-> 75% fan speed,οπού ακούγεται ελαφρά αλλά πάνω στο παιχνίδι δεν ενοχλεί. Πάντως έχω την ιδέα πως η συγκεκριμένες υλοποιήσεις (twin frozr II) υποφέρουν απο το οτί δεν πετάνε την ζέστη έξω όπως το reference συστήμα ψυξης,αλλα το σκορπίζουν μέσα στο κουτί με αποτέλεσμα αν δεν έχεις καλο airflow να ανεβάζεις πολύ θερμοκρασία.
  8. Mallibu

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Και σε μένα με gtx 570 + 270.61 ,99% gpu usage έχω συνέχεια επειδή είναι βαρύ παιχνίδι,τα άλλα 2 που αναφέρεις ειναι console ports και δεν χρειάζονται τόση ισχύ. Αμα σε ενοχλεί τόσο βάλε MLAA αντί για MSAA μέσα απο τα settings,όλα στο high-medium Και Depth of field->Low,SSAO->off με Vsync->on και λογικά θα πέσει κάπως το gpu usage,και δεν θα στροφάρει τόσο ο ανεμιστήρας...απο κεί και πέρα δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά που να μπορείς να κάνεις εκτός ίσως απο το να φτιάξεις προφιλ απο afterburner για χαμηλότερες στροφες αλλά ψηλότερες θερμοκρασίες.
  9. Mallibu

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Οπότε μας έφαγες τα αυτιά τόσο καιρό με την γκρίνια σου επειδή δεν ήξερες πως να βάζεις v-sync από τα in-game settings,και όπου δεν το υποστηρίζει να χρησιμοποιεις τον overrider.
  10. Mallibu

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Έτρεξα μια Heaven + 3d mark vantage,με τους 10.7 (Starcraft AA fix version),στη συνέχεια ακολούθησε format,και εγκατάσταση των 10.8 beta 3 Heaven 10.8 beta 3: FPS: 30.5 Scores: 769 Min FPS: 3.4 Max FPS: 82.3 GPU model: ATI Radeon HD 5800 Series 8.763.2.0 1024Mb Heaven 10.7: FPS: 31.4 Scores: 792 Min FPS: 12.8 Max FPS: 83.8 GPU model:ATI Radeon HD 5800 Series 8.753.5.0 1024Mb Επίσης υπήρξε μια πτώση ~150 marks@GPU Score στο Vantage σε σχέση με τους 10.7. Στα παιχνίδια δεν έχω καταλάβει διαφορά ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο,πάντως με παραξενευουν τα χαμηλότερα σκορ.
  11. Mallibu

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Θέλω να τους δοκιμάσω εγώ σε Heaven/3dmark και 2-3 games. Απλά δεν μπορώ να σου στείλω PM επειδή δεν έχω 5 post akoma,και δεν ψήνομαι να postάρω όπου να΄ναι απλά για να τα φτάσω,και στο email που σου έστειλα δεν απάντησες,οπότε στείλε μου το pass όταν μπορέσεις για να σου δώσω και εγώ feedback. Sorry που το γράφω εδώ απλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.
  12. Mallibu

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Δηλαδή κάποιος που ενδιαφέρεται μονο για επιδόσεις στα παιχνίδια βάζει τον beta 3 αντί για τον 2; Δεν ξέρω αν μου έστειλες το pass,πάντως δεν έχω λάβει ακόμα τίποτα.:whistle2:
  13. Mallibu

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Ευχαριστώ και από εμένα για τους drivers & τον χρόνο σου. Όταν μπορέσεις στείλε μου και σε εμένα PM με τον κωδικό για να δοκιμάσω τον 2ο beta.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.