Jump to content

Mallibu

Premium Members
  • Posts

    205
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Mallibu

  1. Η αλήθεια είναι πως και εγώ τα γραφικά του τα βρίσκω πολύ ωραία με όλα στο τέρμα,και τρέχει και νεράκι. Πολυ ωραίοι χρωματισμοί και ατμόσφαιρα στο παιχνίδι,το μόνο που με χαλάει είναι ο χάλια χειρισμός του UI με Mouse+keyboard:whip:

    Aλήθεια βολέυεται κανένας να παίζει μόνιμα με την 3rd person cam? Λέω να το δοκιμάσω..

  2. Ένα προχειρότατο παράδειγμα με το πρώτο query που μου ήρθε στο κεφάλι και από ένα e-shop @uk που για hardware το έχω #1:

    OC.uk : 5870 - 180 euro

    Η φθηνότερη κατά το skroutz.gr στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι Multirama και έχει ~284 ευρώ (μιλάμε για 100 ευρώ διαφορά, έτσι; ) Και θα σε τρέχουνε από κατάστημα σε κατάστημα μπας και βρεις κανα κομμάτι ενώ στο oc.uk το stock που σου δείχνει είναι και το πραγματικό.

    edit: Άσε που μερικά καταστήματα στο skroutz την έχουνε έως και 600 ευρώ... Έτσι μπας και την αγοράσει κάνα θύμα και κάνουμε σεφτέ ;)

    Δίκιο έχεις σε αυτά που λες,αλλά το link σου δείχνει 180 λίρες όχι 180 ευρώ.

  3. Ρε παιδιά μας δουλεύει η nvidia? με τους τελευταίους 275.33 WHQL πάει χειρότερα το παιχνίδι αντι να βελτιωθεί, το παρατήρησε κανείς?:getlost:

    Same here. Δεν πρόλαβα να μετρήσω αλλά stadar έπεσα 4-5 καρέ.

  4. οπως το περιμενα μουφα παιχνιδι...bugs σαν το παλιο...γυρισα ωρες save πισω επειδη buggaρε...και δεν συνεχιζε το quest...και για να μην προλαβουν καποιοι να πεταξουν τα διαμαντια τους, το εχουν παθει και αλλοι και την σωτηρια την βρηκα απο το ιντερνετ, ωστε να μην κανω new game...ευγε CDProject...πολλα μαργαριταρια...μεγαλα bugs...:tomato:

    whining.jpg

    • Like 5
  5. Αντέχονται αλλα σε καμία περίπτωση δεν προτείνεται. Αν κατεβάσεις το afterburner μπορείς να φτιάξεις δικο σου προφίλ στροφων σε συνάρτηση με την θερμοκρασία. Θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις τις στροφες έτσι ωστέ να φτάνει 80-85 βαθμούς max ενώ παίζεις γιατί έρχεται και καλοκαιράκι. Εγώ (με το reference cooler όμως,εσύ έχεις custom) έχω στους 70 βαθμούς-> 75% fan speed,οπού ακούγεται ελαφρά αλλά πάνω στο παιχνίδι δεν ενοχλεί.

    Πάντως έχω την ιδέα πως η συγκεκριμένες υλοποιήσεις (twin frozr II) υποφέρουν απο το οτί δεν πετάνε την ζέστη έξω όπως το reference συστήμα ψυξης,αλλα το σκορπίζουν μέσα στο κουτί με αποτέλεσμα αν δεν έχεις καλο airflow να ανεβάζεις πολύ θερμοκρασία.

  6. Και σε μένα με gtx 570 + 270.61 ,99% gpu usage έχω συνέχεια επειδή είναι βαρύ παιχνίδι,τα άλλα 2 που αναφέρεις ειναι console ports και δεν χρειάζονται τόση ισχύ. Αμα σε ενοχλεί τόσο βάλε MLAA αντί για MSAA μέσα απο τα settings,όλα στο high-medium Και Depth of field->Low,SSAO->off με Vsync->on και λογικά θα πέσει κάπως το gpu usage,και δεν θα στροφάρει τόσο ο ανεμιστήρας...απο κεί και πέρα δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά που να μπορείς να κάνεις εκτός ίσως απο το να φτιάξεις προφιλ απο afterburner για χαμηλότερες στροφες αλλά ψηλότερες θερμοκρασίες.

  7. οπως ανεφερα διορθωθηκαν σχεδον τα παντα με την απλη χρηση του vsync, ισως η οθονη μου εκανε τρελο κακο στην εικονα τοσο καιρο...ηδη σκεφτομαι να την αλλαξω, δεν το περιμενα τετοιο ρολο να παιζει η οθονη, οι εταιριες γραφικων τι κανουνε...λολ...χαχα :)

    .

    Οπότε μας έφαγες τα αυτιά τόσο καιρό με την γκρίνια σου επειδή δεν ήξερες πως να βάζεις v-sync από τα in-game settings,και όπου δεν το υποστηρίζει να χρησιμοποιεις τον overrider. :victory:

  8. Έτρεξα μια Heaven + 3d mark vantage,με τους 10.7 (Starcraft AA fix version),στη συνέχεια ακολούθησε format,και εγκατάσταση των 10.8 beta 3

    Heaven 10.8 beta 3:

    FPS: 30.5

    Scores: 769

    Min FPS: 3.4 Max FPS: 82.3

    GPU model: ATI Radeon HD 5800 Series 8.763.2.0 1024Mb

    Heaven 10.7:

    FPS: 31.4

    Scores: 792

    Min FPS: 12.8 Max FPS: 83.8

    GPU model:ATI Radeon HD 5800 Series 8.753.5.0 1024Mb

    Επίσης υπήρξε μια πτώση ~150 marks@GPU Score στο Vantage σε σχέση με τους 10.7.

    Στα παιχνίδια δεν έχω καταλάβει διαφορά ούτε προς το καλύτερο ούτε προς το χειρότερο,πάντως με παραξενευουν τα χαμηλότερα σκορ.

  9. Θέλω να τους δοκιμάσω εγώ σε Heaven/3dmark και 2-3 games. Απλά δεν μπορώ να σου στείλω PM επειδή δεν έχω 5 post akoma,και δεν ψήνομαι να postάρω όπου να΄ναι απλά για να τα φτάσω,και στο email που σου έστειλα δεν απάντησες,οπότε στείλε μου το pass όταν μπορέσεις για να σου δώσω και εγώ feedback. Sorry που το γράφω εδώ απλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.