Jump to content

photoman

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About photoman

  • Γενέθλια 17/04/1975

photoman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. παιδιά την 7000 την είδα την Παρασκευή στην Αθήνα στο Γαλαίο. συγκεκριμένα την Παρασκευή παρέλαβαν
  2. Δεν παίρνεις καλύτερα ένα Nissin που είναι σίγουρα δοκιμασμένα? Να πάρεις ένα εντελώς άγνωστο flash το οποίο δεν είναι και το φτηνότερο δε νομίζω ότι αξίζει.
  3. http://www.overclockers.com.au/wiki/Fake_Memory_Cards ένα από τα site Που μας βοηθάει να εντοπίζουμε τις μαιμού από τις γνήσιες.
  4. Τις κάρτες από ποιο μαγαζί ήταν? Μου κάνει εντύπωση που το κουτί φαίνεται γκρί γιατί από ότι θυμάμαι όλες είναι σε μαύρο αδιάφανο, κουτί. Ρωτάω γιατί κυκλοφορούν και πολλές μαιμού στο ebay.
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος τις κάρτες μνήμης της pretec, τις γρήγορες compact flash με ταχύτητες 567x, 667x. Έχω διαβάσει τεστ αλλά δεν τις έχω βρεί σε κάποιο κατάστημα.
  6. Ένα πολύ καλό σετ καθαρισμού είναι το παρακάτω. βασικά με τη λούπα που έχει βλέπεις τα πάντα πάνω στον αισθητήρα και με το lenspen (που είναι εντελώς ακίνδυνο) καθαρίζεις τα πάντα στον αισθητήρα. http://photozone.gr/product.asp?catid=261
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.