Jump to content

Neuro22

Members
  • Posts

    10
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Neuro22

  • Γενέθλια 03/09/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Neuro22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Συμφωνώ με τον seventh_son αναφορικά με το πόσο ανάγκη έχω αυτό που χρειάζομαι. Επίσης δεν έχει να κάνει μόνο με την τιμή. Θέλω να πω ότι για μένα μετράει και το πόσα θα κερδίσω σε απόλυτες τιμές. π.χ. αν θέλω μια MicroSd των 10€ και έξω την βρήκα 8,5€ δεν θα μπω καν στην διαδικασία παραγγελίας.
  2. Neuro22

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=1slq_FwRN8o]Deep Purple - Child in Time HD 1970 ( UK TV show ) full version - YouTube[/ame]
  3. Neuro22

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Φώτης Σιώτας-Αερικό [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DwUbOLtQmrE]Φώτης Σιώτας-Αερικό - YouTube[/ame]
  4. Καλησπέρα φίλε μου. Θα ήθελα αυτές: 2χ256ΜΒ DDR333 Samsung 1x512MB DDR400 Kingston Αν δεν έχει εκδηλώσει κάποιος άλλος ενδιαφέρον. Ευχαριστώ
  5. @YDinopoulos Καλημέρα φίλε, συγχαρητήρια για την κίνηση σου . Ενδιαφέρομαι για τα: *1 x PCI USB bracket (για συνδεση με τα onboard pins) *1 x iPhone/Bberry type wired handsfree Και αν υπάρχει το 1 x Levelone wireless PCI card (b/g- RTL8151L) Στέλνω p.m. για λεπτομέρειες.
  6. To Κινητό έφυγε σήμερα στον φίλο speedle
  7. Τελικά δεν κατάφερα να κάνω αυτό που είχα στο μυαλό μου όποτε ξαναχαρίζεται (αρχικά μου το χάρισε ο fontanero) Φίλε aquasonic αν εξακολουθείς να ενδιαφέρεσαι πες μου να κανονίσουμε. Αν όχι όποιος το θέλει ας ποστάρει :smoke:
  8. Ευχαριστώ πολύ τον φίλο fontanero για την προσφορά του SE w910. Φίλε aquasonic αν δεν καταφέρω να φτιάξω αυτό που θέλω θα σου το δώσω.
  9. Καλησπέρα φίλε μου. Ενδιαφέρομαι για το Sony Ericsson αν δεν έχει φύγει ακόμα. Σου στέλνω πμ. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για την κίνηση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.