Jump to content

dancerman

Premium Members
  • Posts

    53
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About dancerman

  • Γενέθλια 03/02/1985

dancerman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. dancerman

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    σημερα μου ηρθε κλητευση , υπαρχει καποιο αλλο μελος για το δικαστηριο στις 15 ιουνιου?
  2. ειχα καιρο να μπω και βλεπω αλλαγες τοσο μεγαλες και απορω για το θεμα των αγγελιων παρα πολυ απο τους παλιους κανονες ακομα. Δηλαδη η εντιμοτητα ερχεται με τον αριθμο των ποστς? Επισης κατα καιρους μπορει να προκυψουν αναγκες για καποια πραγματα πχ σημερα να χαλασει κατι, αυριο κατι αλλο και μεθαυριο κατι αλλο , α δε γινετε μεσα σε ενα μηνα μεχρι 2 φορες επιτρεπεται να χαλασει κατι και να βαλεις αγγελια. Επισης το θεμα του feedback ειναι σχετικο γιατι σε αλλο σαιτ με ατομο που ειχε 100% θετικες αποδειχτηκε απατεωνας για 20 ευρω. Σιγουρα ειναι καλο να υπαρχει καποια παρουσια αλλα 200 ποοστς ειναι μεγαλο νουμερο, καθως σε ολα τα φορουμ υπαρχουν οι ανθρωποι που γραφουν οτι τους κατεβει στο κεφαλι και αυτοματως γεμιζουν με ασκοπα ποστς τα φορουμ και εδω αποκτουν και δικαιωμα στις αγγελιες. Νομιζω οτι πρεπει να γινει κατηγοροποιηση των αγγελιων δηλαδη σε καθε εξαρτημα ξεχωριστα του υπολογιστη και να να υπαρχει το οριο των αγγελιων στο ποσες αγελιες μπορει να βαλει πχ σε μια βδομαδα και οχι σε μια μερα εφοσον εχουμε πολλες κατηγοριες εξαρτηαμτων που εχει ενας υπολογιστης, αλλα και καποιο στοιχειο που να δειχνει που βρισκεται το ατομο που πουλαει κατι, γτ αν χρειαζομαι κατι αμεσα και ο αλλος ειναι σε αλλη πολη δε θα μπω στη διαδικασια να ρωτησω που ειναι και θα κοιταξω επομενη αγγελια.
  3. dancerman

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    οσοι εχουμε πεσει θυματα του τι γινετε? αν μπορει καποιος να με ενημερωσει με πμ.
  4. dancerman

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    βγηκε καποια αποφαση?
  5. dancerman

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    φιλε ποτε εγινε αυτο? ημερομηνια φωσε,κατευθειαν πανε στην αστυνομια και κανε μυνηση κατα του κυριου αν δεν εισαι αθηνα η θεσσαλονικη ζητα να διαβιβαστει στο σωμα διωξης ηλεκτρονικου εγκληματος.αμα σου πουνε για 100ευρα και τετοια μην κολωσεις και βεβαια υπαρχει επριπτωση να ειναι 10ευρω η μυνηση,τα 100 ευρω εμαθα οτι ειναι για πτεσματα αλλα η απατη κατα εξακολουθηση ειναι κακουργημα
  6. dancerman

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    για τον georgarg αναφερομαι γνωστο και ως αργυριαδη γιωργο. εξαπατηθηκα προσφατα οπως και αλλα μελη απο το adslgr. Το τρομακτικο εχει αρκετες αληθειες και εχω καταθεσει μυνηση εναντιον του ηδη.
  7. dancerman

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    το προβλημα συνεχιζει να υπαρχει εξαπατησε εμενα και μερικα ακομα ατομα απο το adslgr μπορω να εχω καποια ενημερωση γι αυτον? κατεθεσα ηδη μυνητηρια αναφορα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.