Jump to content

j0maK

Premium Members
  • Posts

    68
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About j0maK

  • Γενέθλια 04/12/1982

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

j0maK's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. j0maK

    Αγορά (αλλαγή) Τροφοδοτικού

    Εντελώς anecdotal experience, αλλά είχα ένα Coolermaster Real Power M850 για σχεδόν 5 χρόνια. Απόλυτα ικανοποιημένος, δεν με πρόδωσε ποτέ, και τώρα συνεχίζει να ζει στο pc του βαφτισημιού μου. Το άλλαξα μόνο και μόνο γιατί έφτιαχνα pc στον μικρό, και τότε βρήκα ένα κουτάτο Corsair AX860 στη μισή τιμή, και κράτησα αυτό για μένα λόγω fanless λειτουργίας. Με τα reviews που έχει πάρει το V700, δε νομίζω να έχεις κανένα θέμα στο προσεχές μέλλον
  2. j0maK

    Motorola Moto G

    Καλά για 100 λίρες (αν ξαναέρθει ποτέ stock σε αυτή την τιμή) είναι η αγορά της δεκαετίας. Επειδή πάω Αγγλία μέσα Δεκεμβρίου, αν βρω κανένα σε αυτή την τιμή θα το πάρω για δεύτερο or something. Χαμένο δε θα πάει σίγουρα
  3. j0maK

    Motorola Moto G

    Κάποιος που δεν τον απασχολούν video/mp3 και έχει συγκεκριμένα apps που χρησιμοποιεί. Για το 80% των χρηστών, πρακτικά τα 5.5GB που αφήνει ελεύθερα το 8άρι είναι μια χαρά. Αν βάλεις 1-2GB με MP3, και τα βασικά apps (maps facebook κτλ) νομίζω ότι καλύπτει πάρα πολύ κόσμο.
  4. j0maK

    Αγορά (αλλαγή) Τροφοδοτικού

    Το V700 θεωρείται πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά του, top tier μηχάνημα. Περισσότερα για αυτό θα δεις και απο τον [MENTION=403]crmaris[/MENTION] . Όσον αφορά τα AX Series, προσωπικά με AX860 (non-i) δεν έχω θέμα με coil whine, και νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν πολύ εντονότερο στην προηγούμενη σειρά (ΑΧ*50).
  5. j0maK

    Motorola Moto G

    Έπεσε κι εμένα μια συσκευή στα χέρια μου σήμερα. Mid-high range συσκευή με τιμή κινέζικου, γρήγορο (ήταν και φρέσκο βέβαια), ωραία αίσθηση στο χέρι (imo καλύτερη από samsung). Τα φτηνά Lumia βρήκαν τον μάστορά τους
  6. j0maK

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Αέρας παντού. 2x120mm στη Thermaltake Frio, 3x140mm στο Fractal Design Define R4, 1x120mm στο Corsair AX860, 2x80mm στην Asus GTX760 DCU2.
  7. Εξαρτάται από το προϊόν. Για παράδειγμα, ακουστικά για χρήση στο δρόμο παίρνω μόνο από φυσικό κατάστημα σε οποιαδήποτε παραπάνω τιμή από εξωτερικό, ακόμα και με παραγγελία που μπορεί να αργήσει και ένα μήνα, γιατί θα χρησιμοποιήσω κατά 99% την εγγύηση στη διάρκειά της. Για οτιδήποτε δεν χρειάζομαι άμεσα, και όταν λέω άμεσα εννοώ πέθανε η μητρική και δεν έχω pc, η τιμή προέχει.
  8. j0maK

    Motorola Moto G

    Παίζει τώρα στην Αγγλία το 8άρι στις 99 λίρες και το 16άρι στις 129. Αν μπορούσα να παραγγείλω από τον πωλητή (tesco direct) στην Ελλάδα, σίγουρα θα έπαιρνα ένα για δεύτερο/backup.
  9. Δεν το ήξερα, good tip! Αλλά και πάλι, έχω άλλο ένα, οπότε ουδέν πρόβλημα, ακόμα χαρίζεται
  10. Χαρίζεται Intel stock cooler από i5-4430, ολοκαίνουργιος. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη όπου μένω, ή Λυκόβρυση όπου δουλευώ.
  11. j0maK

    HTC One

    Not bad. Δυστυχώς το δικό μου είναι Γερμανικό T-Mobile, και τα παιδιά εκεί τα πάνε με το πάσο τους τα updates.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.