Jump to content

safran

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by safran

  1. safran

    Cree Led Φακός

    sri ergotelis που δεν απαντώ άμεσα αλλά τρέχω... και δεν είμαι συνέχεια σε PC . Καταλαβαίνω τι μου λες αλλά ο συγκεκριμένος φακός μπορεί να δεχθεί άνετα και 20W αυτού του τύπου της Osram . Τα 20W σε led cree ή sst50 βγάζουν πολύ περισσότερη θερμοκρασία από το αντίστοιχο της Osram ? Ξέχασα τέλος να σου πω ότι τον φακό αυτό δεν τον προορίζω για χρήση έξω στην στεριά παρά μόνο μέσα στο νερό . Αυτό δεν βοηθάει στην θερμοαπαγωγή ? Αυτός είναι ό φακός μέσα από το side της Falacon (απλά ήταν από τους πρώτους και δεν είχε NiMH + κάποιες άλλες ευκολίες) http://www.falacon.gr/proion2.htm Ευχαριστώ
  2. safran

    Cree Led Φακός

    Το κέλυφος είναι πλαστικό αλλά πολύ καλής ποιότητας και χονδρό . Φωτογραφία δυστυχώς δεν ξέρω να στείλω . Αν βοηθάει , είναι Ελληνικής κατασκευής και η μάρκα του είναι Falacon .
  3. safran

    Cree Led Φακός

    Καλησπέρα . Ξέρω ελάχιστα πράγματα για φακούς εν γένει , led μπαταρίες κλπ. Τα περισσότερα από αυτά τα ελάχιστα , τα έμαθα διαβάζοντας σε αυτό το forum . Θα ήθελα αν είναι δυνατόν να με βοηθήσετε στο να κάνω την κατάλληλη επιλογή σχετικά με το θέμα που με απασχολεί . Συγκεκριμένα έχω ένα φακό για καταδύσεις που χρησιμοποιεί 6 μπαταρίες επαναφορτιζόμενες τύπου D χωρίς όμως "κεφαλάκι" , συνδέονται δηλαδή μεταξύ τους με λάμες και υπάρχει έξοδος με καρφάκι για τον φορτιστή . Οι μπαταρίες αυτές είναι πλέον κατεστραμμένες (δεν φορτίζουν με τίποτα) . Επί πλέον δεν έχουν κανένα στοιχείο πάνω τους . Απλά είναι μπλε . Τέλος το λαμπάκι που χρησιμοποιεί ο φακός είναι της Osram 10W 6Volt με 2 ποδαράκια που μπαίνουν σε μία κεραμική στρογγυλή βάση . Μου φαίνεται ότι πρέπει να λέγεται G4 . Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αλλάξω τις μπαταρίες και να βάλω και λαμπάκι led τύπου Cree . Τι να κάνω ? Εχω μπερδευτεί τελείως . Τι μπατταρίες να βάλω ιόντων λιθίου ή NiMH ? Οι λιθίου διάβασα ότι είναι και επικίνδυνες , Οι NiMH έχουν προβλήματα και ποιά ? Χώρο μέσα στον φακό έχω . Η θήκη με τίς 6 μπατταρίες έχει και ένα κενό γιά άλλες 2 ακόμα D . Επίσης η διάμετρος του κατόπρου είναι 8cm και το βάθος του 4cm Αυτό που θα ήθελα είναι να έχω γύρω στα 900 lumen και αν γίνεται να του κάνω και σκάλα να δουλεύει στα μισά lumen . Αν αυτό δεν είναι εύκολο , τότε να μπορεί να κρατάει ο φακός γύρω στις 3 ώρες .- Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά τη βοήθεια .
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.