Jump to content

sidirofagos

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by sidirofagos

  1. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    η αληθεια ειναι πως επειδη ειμαι σε αναζητηση φακου τους εριξα μια ματια και δεν εντυπωσιαστηκα καθολου. νομιζω ενας ssc-p7 ειναι πιο δυνατος. επισης στον παγκοσμιο ιστο δεν διαβαζω και τα καλυτερα. επισης δεν βλεπω κανεναν αλλον να τους προτεινει αρα εγω θα πω πως οχι δεν ειναι τυχαιο.
  2. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    τους maglite με led δεν τους εχω δει αλλα οι παλιοτεροι ηταν ψοφημια,μονο για ροπαλο κανανε. ενας επαναφορτιζομενος που εχει αξιζει αλλα ειναι πανακριβος. τωρα χωρις να θελω να φανω προκλητικος αλλα αυτους τους led lenser δεν τους προτεινει κανεις αλλος φιλε jeeper τυχαιο?
  3. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    ξερει κανεις αν αξιζει ο κοπος και η διαφορα στα χρηματα για αυτον http://cgi.ebay.com/Aurora-SSC-LED-5-Mode-2X18650-900Lm-Tactical-Flashlight-/250487339120?pt=US_Flashlights&hash=item3a52357870 σε σχεση με τον κλασικο http://cgi.ebay.com/Aurora-AK-P7-5-SSC-P7-C-5-Mode-900-Lumen-LED-Flashlight-/120628097031?pt=US_Flashlights&hash=item1c15feb007 επισης πως γινεται και με μια μπαταρια αλλα και με δυο να εχει παλι 900lm. εκδοχη με τις δυο μπαταριες θα κρατανε το ιδιο με αυτον που εχει μια? οι AW αξιζουν την τοσο μεγαλη διαφορα στα χρηματα που εχουν με τις ultrafire?
  4. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    να κανω αλλη μια προσπαθεια αν και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει διαθεση για βοηθεια,εκτος του chiderboy που τον ευχαριστω κιολας δεν εκανε κανενας αλλος τον κοπο να απαντησει. sst-50 σε συγκριση με το ssc-p7 ξερει κανεις τις διαφορες τους? τα συν και τα πλυν τους? ευχαριστω.
  5. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    σε ευχαριστω φιλε για την απαντηση σου. τωρα απο οτι ειδα αυτος ο φορτιστης παιρνει μια μπαταρια μονο. υπαρχει κατι καλο ας ειναι και πιο ακριβο που να παιρνει δυο ταυτοχρονα και να ειναι καπως γρηγορος? επισης ψαχνωντας επεσα πανω σε μπαταριες 18650 της ultrafire με χωρητικοτητα 3600mah. να ειναι αληθινα αυτα τα στοιχεια?εχει νοημα να παω σε τοσο μεγαλη χωρητικοτητα? επισης υπαρχει κατι σε αυτη την ενταση φωτισμου σαν αυτον που μου εδειξες με p7 δλδ που να ρυθμιζει τη δεσμη του και ισως να παιρνει 2 18650 παραληλα για μεγαλυτερη αυτονομια? ευχαριστω. ΥΓ αυτος με το p7 ειναι πιο δυνατος απο αυτον που εχω ηδη?
  6. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    μα κανεις ρε παιδια?
  7. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    κανεις?
  8. sidirofagos

    Cree Led Φακός

    καλησπερα κυριοι. ενδιαφερομαι να αγορασω εναν φακο. εχω αυτον http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=34_130&products_id=1063 ο οποιος βγαζει φοβερο φως αλλα δεν αντεχουν καθολου οι μπαταριες τους και δεν εχω επαναφορτιζομενες με αποτελεσμα να αγοραζω καθε φορα μπαταριες αξιας 13 εως 15 ευρω. εχω δει στο e-bay καποιους φακους με ssc p7 ενδεικτικα http://cgi.ebay.com/UltraFire-WF-502B-SSC-P7-900Lumens-LED-Flashlight-/200504240640?pt=US_Flashlights&hash=item2eaefbea00 καθοτι ασχετως εντελως με το θεμα επεσα πανω τους ψαχνωντας. μπορει καποιος να με βοηθησει αν αξιζει τον κοπο η αγορα καποιου τετοιου τυπου φακου η ειναι παραμυθι η αποδοση τους? επισης κατελειξα σε αυτους γιατι εχουν χαμηλε σε σχεση με τον φακο που εχω καταναλωση οποτε λογικα και με μια μεγαλη επαναφορτιζομενη μπαταρια θα εχει τη διαρκεια που θελω περιπου 2,5 ωρες συνεχομενες. πολλες οι μαρκες και οι τυποι του led και μπερδευτικα. αν υπαρχει καποιος αλλος φακος σαν αυτον που εχω με καλη αυτονομια πειτε μου παιδια. ευχαριστω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.