Jump to content

Giov87

Members
  • Posts

    21
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Giov87

  1. Giov87

    αγορα οθονης

    Κάτω δεξιά λίγο, πάνω από τα κουμπιά αφής.. αλλά δεν με ενοχλεί καθόλου. Όλα πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ..
  2. Giov87

    αγορα οθονης

    Παιδιά μόλις σήμερα παρέλαβα την οθόνη (DELL S2415H). Δεν έχω λόγια για το monitor.. απίστευτο. Πολλά ευχαριστώ στον φίλο XMorsX για την βοήθεια του.
  3. Giov87

    αγορα οθονης

    Μόλις ξαναέβαλε το MG Manager την Dell S2415H στα 232€.. για δες την!
  4. Giov87

    αγορα οθονης

    Μου είπαν πως δεν υπάρχει διαθέσιμο από τον προμηθευτή.. και του λέω "δηλαδή πότε να ξαναπάρω για να μου πείτε εάν θα υπάρχει"? Και μου λέει από βδομάδα.. Οπότε εγώ Τρίτη - Τετάρτη θα ξαναπάρω.. αν μέχρι τότε δεν έχει βγει προσφορά κάπου αλλού. Έχω καταλήξει σε αυτήν, οπότε θα περιμένω να δω.
  5. Giov87

    αγορα οθονης

    Κάλεσα και εγώ στο MG Manager.. λένε πως δεν ξέρουν για διαθεσιμότητα. Από βδομάδα θα ξέρουν.. Υπομονή..
  6. Giov87

    αγορα οθονης

    Σε ευχαριστώ πολύ. Μάλλον καταλήγω στην S2415H.. αν και δεν ξέρω πόσο έμπιστο είναι το "VisionStudio". Ενώ αντίθετα η P2414H από "MSystems", θα ήταν πιο σίγουρη αγορά.. Θα κάνω μια ερώτηση αύριο, και βλέπουμε..
  7. Giov87

    αγορα οθονης

    @XMorsX παντού μπροστά μου σε βρίσκω... Συγνώμη που παρεμβαίνω, πιστεύω πως δεν χρειάζεται να ανοίξω νέο θέμα.. Είμαι και εγώ σε αναζήτηση monitor. Κυρίως εργασίες θα κάνω, αλλά που και που θα παίξω και κανένα παιχνίδι.. (τώρα έβαλα το GTA V). Σκέφτομαι κάποια τουλάχιστον 24" 1080p και περίπου στα 200+ €. Διαβάζω μέρες ότι λέγεται γύρω από αυτά που ζητάω και έχω κάποιες. - LG 24MB56HQ - DELL S2415H (Οριακά) - Samsung S24E370DL (Ακριβή, αλλά όμορφη) Αν έχετε εναλλακτικές, ευχαρίστως να τις ακούσω. Βοηθήστε παιδιά, γιατί έχω κουραστεί με τόσο ψάξιμο.. Το σύστημα μου είναι: I5 4590, R9 380.
  8. Giov87

    Στήσιμο νέου desktop.. +/- 600€

    Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια tommybertsen. Ακόμα στο ψάξιμο είμαι.. Θα περιμένω και άλλη μια γνώμη, αν και έχω καταλήξει πιστεύω..
  9. Giov87

    Στήσιμο νέου desktop.. +/- 600€

    Δυστυχώς από τον παλιό δεν αξίζει κάτι.. Μέχρι και ο σκληρός είναι 120GB. Γενικώς επειδή θέλω κάτι καλό που θα στέκεται για 3 χρόνια μια χαρά, θα μείνω σε i5.. θα πάω βέβαια στον 4590 όπως πρότεινες. Σε μητρική σκέφτομαι αυτή: http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-h97m-anniversary-retail-p-PER.528798 Τέλος θα βάλω και μια κάρτα γραφικών και ας φύγω 150€ παραπάνω.. Αντε να δούμε..
  10. Giov87

    Στήσιμο νέου desktop.. +/- 600€

    Για το overclock να πω την αλήθεια μου δεν το είχα ποτέ ανάγκη, αλλά έχω αρχίσει να το σκέφτομαι γι'αυτο και z97. Πες πως το αφήνω απέξω και πάω στον 4690 και μια H97 τότε.. ε? Για το πρόγραμμα ίσως χρειαστώ Autocad, τα άλλα δεν είναι βαριά το ξέρω.. οθόνη έχω μια LG full HD.. Οπότε λες να το πάω πιο απλό?
  11. Καλησπέρα σε όλους.. Ήρθε η ώρα να αφήσω τον Dual Core Intel μου και να προχωρήσω.. Έκατσα και διάβασα σχεδόν όλα τα thread που με αφορούν και μπορώ να πω πως πελάγωσα κι άλλο.. Θέλω μια μονάδα με I5 ή I7 Intel και minimum 8GB ram. Να έχει SSD για να βάλω πάνω τα windows και αν χρειαστεί κάποιο βαρύ πρόγραμμα σχεδίασης ή παιχνίδι. Γενικότερα δεν παίζω παιχνίδια, αλλά θέλω να ξέρω πως θα μπορώ να παίξω κανένα PRO ή Tropico αν χρειαστεί. Κατέληξα λοιπόν σε: - BOX -> Cooler Master Silencio 650 Pure - CPU -> Intel Core i5-4690K - MOBO (λέω για chipset z97, ποιας εταιρίας όμως?) -> Gigabyte Z97P-D3 - RAM -> Kingston 8GB HyperX Fury Blue 1866MHz - HDD -> Western Digital 1TB Caviar Blue SATA III - SSD -> Corsair 120GB Force LS Series 2.5¨ SATA III - PSU -> Cooler Master B600 600W - Κάρτα γραφικών -> Να βάλω ή είναι μια χαρά η ενσωματωμένη? βοηθήστε με να το τελειώσω παιδιά.. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  12. Giov87

    Ξαφνικό σβήσιμο του υπολογιστή.

    Ο υπολογιστής είναι 4 χρόνια τώρα, οπότε δεν θέλω να δώσω πάνω από 30-40 €. Θα βρω ένα φθηνό να την βγάλει λίγο ακόμα... Παρόλα αυτά εάν υπάρχει κάτι αξιόπιστο, ευχαρίστως να το ακούσω..
  13. Giov87

    Ξαφνικό σβήσιμο του υπολογιστή.

    Παίρνει ρεύμα, αλλά δεν δείχνει εικόνα. Έφτασα να αφήσω μόνο μητρική και τροφοδοτικό.. Δεν ξέρω πως, μου ήρθε στο μυαλό να τσεκάρω τα clips του τροφοδοτικού ένα ένα μήπως και είναι από αυτό, γιατί είχα μυρίσει λίγο καμένο πριν σβήσει.. Έτσι εντόπισα ένα μαύρο σιδερακι σε ενα από τα clips πάνω στην μητρική.. Εκατσα και ξέθαψα από έναν pentium 3 ένα τροφοδοτικό που είχα και το δοκίμασα.. και ανάβει...! Πάλι καλά που είναι μόνο αυτό... Περιμένω να βρω τώρα κανένα φθηνό από eshop και να το αλλάξω... Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!
  14. Καλησπέρα στην παρέα, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα τις γνώμες σας.. Εχθές καθώς μιλούσα στο Skype, έσβησε ο υπολογιστής και μετά όλα μαύρα. Έκανε επανεκκίνηση από μόνος του, αλλά τίποτα.. Να σας προλάβω.. επειδή πριν κανένα χρόνο είχα ξαναπάθει κάτι παρόμοιο σε υπολογιστή φίλου, άρχισα να τον αποσυναρμολογώ ώστε να δω αν κάνει έλεγχο η μητρική.. Έφτασα να την αφήσω σκέτη πάνω και το πολυπόθητο 'μπιπ' του ελέγχου, δεν το ακούω.. Πάω για μητρική ή υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω??
  15. Giov87

    Αγορά laptop

    Καλησπέρα και πάλι.. Μόλις παρήγγειλα τελικά αυτό το laptop από τα mediamarkt, καθώς το είχαν στην καλύτερη τιμή και με δωρεάν μεταφορικά.. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.. P.S. Τελικά υπερίσχυσαν τα 8gb ram [MENTION=6176]Delijohn[/MENTION]
  16. Giov87

    Αγορά laptop

    Το λογισμικό το περνάμε κάπως.. Καταλαβαίνω τι εννοείς, σκεφτόμουν να το πάρω με 4-6 gb ram και με δυνατότητα επέκτασης εάν δω κάτι. Αλλά και πάλι όλα στη θεωρία είναι.. Τώρα ο i5xxxxU που τρέχει στα 1.7 συγκριτικά με κάποιον i5 που τρέχει στα 2.6, δεν θα έχει μεγάλη διαφορά? Θα μου είναι δύσκολο από freedos η Linux να της περάσω τα Windows?.. Θα το βρω πιστεύω μωρέ..
  17. Giov87

    Αγορά laptop

    Κατάλαβα.. Σας ευχαριστώ πολύ. Η κοπέλα άντε να παίζει κανένα sims μόνο.. Θα κοιτάξω για κάποιον i5 ώστε να μην είναι παλιός, με 4gb ram αλλά να είναι επεκτάσιμη και από σκληρό 750gb περίπου.
  18. Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω εδώ και πόσες μέρες ένα laptop για την αδερφή μου που είναι φοιτήτρια.. Έχω καταλήξει σε κάνα δυο, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας, ώστε να με βοηθήσετε. Να πω καταρχάς ότι το budget είναι 500+ €. Υποθέτω λοιπόν πως ένας i5 4ης γενιάς, με 4gb ram είναι καλά. Το θέμα μου είναι, να προτιμήσω κάποιον που τρέχει σε λίγα hertz η σε πολλά..(τύπου U, ώστε να σώζει μπαταρία..)? Από θέμα κάρτας γραφικών, έλεγα για κάποια nvidia αυτόνομη στα 2 gb.. εκτός αν γνωρίζετε για κάτι καλό για αυτές τις Intel. Επίσης δεν ξέρω από φίρμα πια πρέπει να προτιμήσω.. Τα 2 που έχω βρει είναι: - LENOVO G50-70 59-427443 15.6'' INTEL CORE I5-4210U 4GB 1TB SSHD 8GB AMD R5 M230 FREE DOS - - TOSHIBA SATELLITE C55-A-1NU 15.6'' INTEL CORE I5-4200M 4GB 750GB NVIDIA GF 710M 2GB BLACK - Οποιοσδήποτε μπορεί να ρίξει λίγο φως, είναι ευπρόσδεκτος.. P.S. Μην κράξετε για τα link που είναι από eshop.. Απλά τα είχα πρόχειρα..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.