Jump to content

sldmatina

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sldmatina

  • Γενέθλια 01/01/1990

sldmatina's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. sldmatina

    Τύπος έκπτωσης στο Excel

    Συγνώμη και πάλι αλλα το εφάρμοσα έτσι οπως μου είπες,αλλα το αποτέλεσμα βγαίνει λάθος,πιο συγκεκριμένα έχουμε το παρακάτω πίνακα να προκύπτει ΚΟΣΤΟΣ Φ.Π.Α. ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ αντιστοίχως 130000 10400 0,06 131976 ενω στο σωστο η ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ που προκύπτει είναι 132600 τι κάνω λάθοςςςςςςςς???????
  2. Γειά σας, Θα ήθελα την βοήθεια κάποιων που έχουν ευχέρεια στο excel με συναρτήσεις κτλ.. Έχω μια στήλη οπου βρίσκεται το ΚΟΣΤΟΣ ,σε μια άλλη έχω το ΦΠΑ στην τρίτη έχω την ΕΚΠΤΩΣΗ και στη τελευταία την ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ,η οποία γνωρίζω οτι προκύπτει απο το αθροισμα των κελιών (ΚΟΣΤΟΣ+ΦΠΑ)*ΕΚΠΤΩΣΗ,πηγαίνω να την εφαρμόσω στο excel δηλ γράφω:(B1+C1)*D1 Κάνω κατι λάθος? Σημειωση : Στην στήλη D οπου βρίσκεται η εκπτωση, οι τιμες πρεπει να ειναι σε μορφή ποσοστου 6,00% ?ή απλα 0,06 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.