Jump to content

Avatar4383

Members
  • Posts

    31
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Avatar4383

  • Γενέθλια 11/08/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ
  • Ενδιαφέροντα
    ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κ.Α.
  • Επάγγελμα
    PC,Cars and Woman...

Avatar4383's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Επιτελους εγινε μια αρχη... Καλιο αργα παρα ποτε... Υ.Γ.: messinios εχεις π.μ.
  2. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Σημερα ρωτησα τον δικηγορο μου ποσες αναβολες μπορει να παρει μια υποθεση λογο ωραριου και μου ειπε το πολυ 2...και αν παρει την δευτερη την επομενη φορα μπαινει σε προτεραιοτητα και οχι σε μεγαλο χρονικο διαστημα απο την προηγουμενη το πολυ 1-2μηνες μετα... Μπορεις να μας πεις για ποτε εχει αναβληθει η δικη παλι? Ποτε θα γινει και σε πιο δικαστηριο? Ποσες αναβολες εχει παρει 3η νομιζω αυτη σωστα? η 4η?
  3. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Εγινε τελικα η δικη ή ακομα? Τελικα τελος καλα ολα καλα μπορειτε να δειτε τι εγινε με το θεμα που ειχε απασχολησει εμενα και πολλους αλλους εδω: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?86068-%C1%F0%DC%F4%E7-%EC%DD%F3%F9-%F4%F9%ED-%E1%E3%E3%E5%EB%E9%FE%ED./page23
  4. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    ΟΚ....Φιλε Τσακωνα ολα τα ξερεις εσυ... Δεν το Γνωριζα αυτο οντως...θα μπορεις να μιλας πιο ομορφα ομως γιατι εγω ουτε σε προσβαλα ουτε σε εχω βρισει...πρωτον αυτο. Και δευτερον θα στο ξαναπω οταν μπαινεις σε ενα διαλογο με καποιον του απαντας σε ολα τα ερωτηματα του σε ειχα ρωτησει κατι και ακομα περιμενω απαντηση τωρα κατα ποσο θες να λεγεται διπλωματια αυτο που κανεις δεν μπορω να το ξερω ΤΕΣΠΑ απλα δεν ξανασχολουμε μαζι σου και δεν θα πεσω στο επιπεδο σου να μιλαω με αυτον τον τροπο. Μην το παιζεις και τοσο εξυπνος θα πιαστεις απο την μυτη... Καλησπερα σου.
  5. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Στην Ελλαδα υπαρχει μεγαλο προβλημα με τα ακροατηρια και τον ''ογκο'' δικων. Δεν μπορει να περιμενεις 5-6χρονια για μια υποθεση εχει καταντηση ξεφτιλα. Εγω να θεσω ενα ερωτημα γιατι οι δικαστικοι και γενικα τα δικαστηρια να μην λειτουργουν σε γενικες απεργιες ΑΔΕΔΥ/ΓΣΕΕ κ.τ.λ. δεν ειναι ''υπηρετες της αποδοσης του δικαιου''=ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ειναι, οχι επαγγελμα αλλα στην Ελλαδα εχουμε ξεφτιλησει τα ΠΑΝΤΑ. ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Προσφερουν κοινονικο εργο. Τωρα για το θεμα μας ποσες αναβολες εχει παρει αυτη η υποθεση? Και αν σου ειναι ευκολο μπορεις να μας πεις τον λογο γι τον οποιο αναβληθηκε η δικη.
  6. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Το ξερω Καλπας...αφου μου ειχες πει οτι εισαι απο τους λιγους που δεν δεχτηκε να παρει πισω απλα και μονο τα λεφτα του...ευχομαι ολα να πανε καλα.
  7. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Λοιπον για το πρωτο κοματι θα σου απαντηση ο φιλος kalpas που ειναι και ο αρμοδιως θα ελεγα και που την πατησε απο τον κυριο απο την θεσ/νικη και ετρεχε στα δικαστηρια... Τι παει να πει ''εφαγα'' 20 ατομα εκαστος 400€ και οταν με πιασουν λεω ΟΚ παιδια θα σας τα δωσω πισω και δεν τρεχει τιποτα τοσο απλα δηλαδη??? Θα παρακαλουσα τον φιλο kalpas να πει το συμβαν οπως εγινε γιατι και εγω το ακουσα και απ' οτι εχω διαβασει σε διαφορες σελιδες. Το μονο που δεν με νοιαζει αυτη την στιγμη ειναι να παρω πισω τα λεφτα μου φιλε Tsakonas εδω κοντεψα να χασω πολλα αλλα και σημαντικα επειδη ο ''κυριος'' που μου την εφερε εστησε πολυ καλα την παγιδα του.Με νοιαζει να δικαιωθω εγω και ολοι οσοι την πατησαν ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Τωρα για το δευτερο αν η γιαγια θελει τα 100€ μονο ΟΚ κανενα προβλημα και καμια αντιρρηση γιατι αμα τα στερηθει δεν θα εχει να φαει για 10μερες αλλα απο την στιγμη που η κλοπη ή ληστεια ειναι αυτεπαγγελτο εγκλημα και συλλαμβανεται απο τον Αστυνομικο και η δικαιωσυνη θα πρεπει να κανει σωστα την δουλεια της και εγω δεν ειμαι της αποψης να πανε ολοι φυλακη αλλα να υπαρχουν και αλλες ποινες(αναγκαστικη εργασια υπερ του δημοσιου-προστιμο-κατι τελος παντων)σε πρωτο βαθμο και αν μιλαμε για ατομο που συνεχιζει να το κανει τοτε να παει μεσα. Τελος δεν ξερω αλλα απο την αρχη και παλαιοτερα εισαι συνεχεια επιθετικος εναντιον μου χωρις να εχω καταλαβει τον λογο ή να μου τον εχεις δειξει. Υ.Γ.: ο νομος λοιπον του κυριου ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ για τα οικονομικα αδικηματα λεει σε καποιο σημειο αν θυμαμαι καλα οτι μεχρι 3000€ μιλαμε για πταισμα. Δεν μου απαντησες ομως στο ερωτημα που σου εκανα αν εγω αυριο φαω 100€(δεν σου λεω μεγαλυτερο ποσο) απο την δουλεια μου ή απο καποιον αλλον την επομενη μερα θα εχω χασει την δουλεια μου και θα παω και μεσα ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ το ιδιο και εσυ που πιστευω οτι εισαι ενας εντιμος πολιτης?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ θα τολμουσα να πω.
  8. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Τσακωνα για να λεω κατι παει να πει οτι το ξερω... Καθε μερα σχεδον ειμαι στα δικαστηρια και βλεπω τι γινεται, το ζω και τρελενομαι με τις μ@λ@κιες που λενε. Για να καταλαβεις μετραει ακομα και αν η κυρια προεδρος κοιμηθηκε καλα αμα ο συζηγος της ασκησε τα συζηγηκα του καθηκοντα κ.τ.λ κ.τ.λ. Επειδη οταν εγω την ''πατησα'' και ειχα πλεψει πολυ ασχημα μιλησα με πολλα ατομα που ειχαν το ιδιο θεμα και ολοι μου λεγαν ρε αδελφε τωρα για 100€ δεν αξιζει τον κοπο να ειναι καλα ομως καποιοι που ακομα ειναι ανθρωποι με το αισθημα της δικαιωσυνης και ηρθαν και με βοηθησαν ,δεν λεω πως οι αλλοι δεν καναν καλα αλλα βλεπεις τι αποψη εχουν για την ελληνικη δικαιωσυνη? Τον Νομο τον διαβασα και εχει εφαρμοστη στην περιπτωση του κυριου που εκανε την κομπινα απο Θεσ/νικη με τα iPhone. Εσυ μαλλον δεν εχεις παει σε δικαστηριο που ο αλλος να εχει κλεψει στο δρομο την γιαγια και επειδη τον επισαν και εδωσε πισω τα λεφτα του λενε την επομενη φορα θα τιμωριθεις,ακομα και στο σχολειο δεν γινονται αυτα. και πολλα αλλα παραδειγματα μπορω να σου δωσω με αποφασεις δικαστηριων αμα θες να τα δεις και να τριβεις τα ματια σου Αλλα ο μ@λ@κ@ς αστυνομικος ετρεξε-κινδυνεψε και τον συνελαβε και στο ΤΕΛΟΣ απλα ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,απο την γιαγια που μετραει πολυ(Θεια Δικη),αλλα γιατι να μην υπαρχει δικαιωσυνη εγω και εσυ αν ομως φαμε 100€ που τα δηλωνουμε ολα και πληρωνουμε φορους τοτε θα τιμωρηθουμε και με το γραμμα του νομου αν εχω καπου αδικο πες μου... Να σου σημειωσω οτι ολα αυτα που σου ειπα τα εζησα και τα ζω.
  9. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Το ειναι γνωστος ειναι σχετικο γιατι εχουν γινει τοσες μηνυσεις εναντιον του και δεν βλεπω να επισπευεται η διαδικασια,αντιθετως θα περνει αναβολη καθε φορα? Και οταν γινει κατα ποσο θα το παρουν ''ζεστα'' το θεμα στο εκατοστε δικαστηριο. 'Η θα υπαρχει η κλασικη ελληνικη νοοτροπια ε!ενταξη 50-100-200-300-400€ ηταν απατη ευταιλους αξιας θα πουν και τελειωσε εκει το θεμα. Βλεπεις φροντισαν μερικοι για αυτο βλεπετε ο κ.ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ με το νεο νομο για τα αδικηματα (απάτη, πλαστογραφία,τοκογλυφία, φόρολογικό) που ψηφιστικε στις 23/12/2010. Οποτε το προβλημα απλα ειναι δικο μας και δεν ενδιαφερει την κοινωνια και την δικαιωσυνη. Εγω παντως θα προσπαθησω να ερθω στην δικη.
  10. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Εγω θελω να ρωτησω θα τον βρουνε ποτε αυτον...για να γινει η δικη?
  11. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Καλημερα... Εγω θελω να ερθω και να δωσω καποια στοιχεια( εγγραφα-μησυση μου) που μπορει να βοηθησουν δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι καλο να καταθεσω κοιολας(ως ενα απο τα ''θυματα'' απατης) δεν εχω μλησει ακομα με τον δικηγορο μου. Αν τα καταφερω λογο δουλειας κυριος και ερθω πιστευω θα ειναι πολυτιμη η βοηθεια μου,οπως και μετα η εκβαση της υποθεσης σου θα βοηθησει και εμενα. Το μονο που ευχομαι ειναι να μην παρει αναβολη. Αν μπορεις και το βεβαιωσεις αυτο θα ηταν ακομα καλυτερα.
  12. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Αληθως Ανεστη... ΟΚ...Περιμενω μηνυμα σου ακομα και τηλεφωνο σου... Ειχα μιλησει με τον ce6at και αυτος ετσι μου ειπε στα τελη Μαιου... μαθε και πες μου θελω να ξερω και θελω να βοηθησω και να βοηθηθω... Ευχαριστω και παλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΕΥΤΥΧΙΑ και ΧΑΡΑ.
  13. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Καλησπερα και παλι... Φιλε messinios θα ηθελα να δεις λιγο τα πμ που σου εχω στειλει και αν ειναι δυνατον να μου πεις ακριβως την ημερομηνια που θα γινει το δικαστηριο... Οντως εχουν γινει παρα πολλα και θελω να ερθω στο δικαστηριο και αν γινεται να σου δωσω καποια στοιχεια που εχω ή να βοηθησω με καποιον αλλο τροπο. Ευχαριστω κ παλι Υ.Γ. Δες τα πμ σου σε παρακαλω messinios
  14. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Κανε μηνυτηρια αναφορα αν σου πουν 100€ γιατι πιθανον να σου πουν οτι ειναι πταισμα γιατι προκειται για απατη εφτελους αξιας... Το κατα εξακουλουθηση δεν εχει αποδειχτει οοτε δεν γινεται μηνυση ετσι.... Κανε αυτο που σου λεει ο φιλος dancerman μηνυση και να διαβιβαστει στην διωξη ηλεκτρονικου εγληματος αναλογος και να αναφερεις οτι εχεις δει στο internet οτι εχει εξαπατησει και αλλους και εχουν υποβαλλει μηνυση.
  15. Avatar4383

    Αγορά Απάτη απο μέλος

    Τελικα το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο Απατη απο αγγελια - Insomnia.gr - Σελίδα 33 διαβαστε λιγο εδω να δειτε...:dance3:.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.