Jump to content

@962fm@

Members
  • Posts

    12
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by @962fm@

  1. @962fm@

    e-shop ....μεντολες ...

    να τα παρουμε λιγακι απο την αρχη... εχεις δωσει περιπου 12.000€ με καποιο τροπο σε μια εταιρια, αυτο απο μονο του δειχνει οτι τη στηριζεις. ζητας μια και μοναδικη φορα να σου αναγνωρισουν εγγυηση και σου δινουν πισω ενα μεταχειρισμενο και χαλασμενο προϊον, κρεμαζοντας εσενα που εχεις υποσχεθει σε καποιον δωρεαν αντικατασταση μητρικης. στελνεις email και γραφεις τα παντα αναλυτικα για να υπαρχει γραπτως μια αποδειξη των γεγονοτων και η εταιρια σε γραφει εκει που δεν πιανει μελανι.... με το τηλεφωνο τι θα γινοταν παραπανω δλδ ? θα μιλουσα με ενα κακοπληρωμενο παιδακι που θα μου ελεγε να στειλω email στο service.... ε .... το εκανα... δεν πειραζει... η αγορα διψαει για χρημα.. και ειπαμε... να κλεισει οποιος δεν μπορει ή δε θελει να σταθει αξιοπρεπως ! :yes4:
  2. @962fm@

    e-shop ....μεντολες ...

    ο λογος ? για να τους παρακαλεσω να δεχθουν τη λαμογιά που εκαναν ? δε συνηθιζω να παρακαλαω οταν εχω δικιο. εκαναν ατιμια και εφαγαν κοκκινη καρτα στην αγορα σημερα πρεπει να επιβιωσει ο καλυτερος ε... ας προσεχαν
  3. @962fm@

    e-shop ....μεντολες ...

    1. Δε ζουμε ολοι στην Αθηνα 2. Αν ειναι να πρεπει να ερθουμε σε φυσικη επαφη με το service, ωστε να τους πεισουμε να κανουν το αυτονοητο, τοτε λυπαμε, αλλα επιβεβαιωνεται ετσι το οτι λειτουργουν μπακαλιστικα και πονηρα. 3. εχουν παρει απο εμενα πανω απο 12.000€ και εξεφτελιστηκαν για 42€... μου εστειλαν μεταχειρισμενο / χαλασμενο προϊον και αποφευγουν καθε επικοινωνια.
  4. @962fm@

    e-shop ....μεντολες ...

    λοιπον... μητρικη GIGABYTE GA-H61M-S2PV RETAIL εβγαλε προβλημα εντος εγγυησης. την εστειλα πισω και δεχθηκαν να την αντικαταστησουν. μου εστειλαν πισω την ''καινουργια'' κι εδω αρχιζει το γέλιο... η νεα ηρθε σε αποσφραγισμενη συσκευασια και φυσικα ειναι μεταχειρισμενη και επιπλεον δε λειτουργει κι αυτη, αφου διεπιστωσα οτι απο το socket της cpu λειπουν αρκετα pins !!!! σε email που τους εστειλα δεν απαντησε ποτέ κανείς ! ενα review που εκανα στο site τους, φυσικα το εξαφανισαν ! αν ολο αυτο δεν αποτελει τον ορισμο της λαμογιάς, τοτε τι ? μακρια ολοι ! :no::no::no:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.