Jump to content

djcat

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About djcat

  • Γενέθλια 01/01/1980

djcat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. djcat

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Κοίτα έχει γίνει συζήτηση για τα χρήματα αλλά σε μέσες άκρες. Και δεν έχω κάποιο χαρτί στα χέρια μου. Όλα αυτά μέσω mail. Έκανα μια νύξη για το θέμα, αλλά η απάντηση τους ήταν να μου εξηγούν πάλι τα ίδια.
  2. djcat

    Εργασία και διαβίωση στη Τσεχία!

    Χαιρετώ την παρέα. Έφτασε μάλλον η ώρα μου για να δοκιμάσω την τύχη μου στην Πράγα. Έχω προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη Natek και είμαι στο στάδιο της πρόσκλησης. Περιμένουν δηλαδή πότε θα τους πω για να μου κλείσουν την τελευταία συνέντευξη στην Πράγα. Μου καλύπτουν το πσοό των 250 ευρώ για τα έξοδα της επίσκεψης. Αυτό το ποσό λέει θα το πάρω, αν με προσλάβουν ή αν με απορρίψουν. Αν δε δεχτώ την τελική τους πρόταση, δε το δικαιούμαι. Οι απορίες μου. Πώς είμαι σίγουρος πως θα μου το δώσουν αν δεν πάνε καλά τα πράγματα; Απλά στηρίζομαι στο λόγο τους; Έτσι είναι η διαδικασία που ακολουθήσατε; Μετά, δε θα έπρεπε να ξέρω ποια είναι η προταση που θα μου γίνει. Οκ, ξέρω πάνω κάτω τους όρους που είχαμε συζητήσει. Αλλά επίσημο συμβόλαιο, δεν έχω δει. Και αν αυτοί ενώ έχουμε μιλήσει για ένα μισθό ας πούμε στα 1000 ευρώ και αύριο μου πούνε ο μισθός που πρέπει να συμφωνήσεις είναι στα 500 ευρώ; Έχω και μια άλλη πρόταση από άλλη εταιρεία που απο την αρχή μου τόνισε πως τα έξοδα της πρώτης συνέντευξης θα καλυφτούν από μένα. Έτσι, είναι οι κανόνες του παιχνιδιού ή έχω πέσει σε άσχημη εταιρεία; Είμαι προβληματισμένος αρκετά γιατί το κόστος ταξιδιού με πρόχειρους υπολογισμούς βγαίνει χαλαρά στο 500αρικο. Βρήκα και τη λύση του λεωφορείου - αλλά δεν ξέρω, πολλές οι ώρες. Το έχει δοκιμάσει κανείς;
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.