Jump to content

gkmanpower

Members
  • Posts

    23
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About gkmanpower

  • Γενέθλια 06/01/1970

gkmanpower's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. gkmanpower

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ναι το είπαμε ακριβώς παραπάνω. Εκ παραδρομής γράφτηκε αυτό αφού πρηγουμένως έβλεπα το trailer του παιχνιδιού και από βιασύνη αντί να γράψω Black Ops έγραψα το Ghosts. Sorry λάθη είμαστε, ανθρώπους κάνουμε!!! :jump1:
  2. gkmanpower

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Sorry εκ παραδρομής γράφτηκε αυτό, εννοούσα το Black Ops. Ξεμπέρδεψα με τα Modern warfare και τώρα πιάνω τα επόμενα. Και ναι αυτό βγαίνει 5 Νοέμβρη. Μέχρι τότε θα τα έχω ξεπετάξει κι αυτά τα δύο.
  3. gkmanpower

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μόλις ξεκίνησα το Call od Duty Ghosts Πιστεύω ότι η σειρά γενικά Call of Duty είναι μακράν η καλύτερη του είδους της.
  4. Δεν έχω πρόβλημα αν σε βολεύει πέρνα σήμερα μετά τις 7 που θα είμαι σπίτι και πάρτο.
  5. Καλησπέρα Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου ένα scanner HP Scanjet 3300c. Το μηχάνημα λειτουργούσε άψογα μέχρι που κάηκε το τροφοδοτικό του. Επειδή πλέον έχω πολυμηχάνημα και δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ, το δίνω σε όποιον ενδιαφέρεται και μπορεί άνετα να βρει με κάνα δεκάρικο το σχετικό τροφοδοτικό από κάποιο μαγαζί ηλεκτρονικών και να κάνει τη δουλειά του. Έτσι κι αλλιώς χώρο μου πιάνει. Παραλαβή από το σπίτι μου ή κάπου κοντά μου. Μένω Νίκαια.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.