Jump to content

dimfas

Members
  • Posts

    13
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dimfas

  1. dimfas

    Intel SSD

    ο δικος μου τωρα: αδειος: και με λειτουργικο: τα power cycle count,unsafe shutdown count,timed workload και media wear timed workload timer δεν ειναι πολυ μεγαλες οι τιμες για τοσες λιγες ωρες λειτουργειας?
  2. dimfas

    Intel SSD

    actually my cousin enjoys that ssd εγω περιμενω εναν ιδιο απο το ebay που μου ειπε οτι τον εχει δουλεψει 2 μηνες. και να σκευτεις οτι αυτον εδω παρα λιγο και θα τον επαιρνα εγω.Ενα 24ωρο πριν ληξη η δημοπρασια μπορουσα να βαλω $82 και να τον παρω μεσα απο τα χερια του ξαδερφου.Ομως δεν ειμουν σιγουρος ακομα και φοβομουν τιποτα δασμους απο το ισραιλ που ερχεται(ναι σε εβραιο θα πανε τα λεφτα δυστηχως...) και τελικα πηρα εναν ιδιο στα $83 (+$15 μεταφορικα)απο τον ιδιο πωλητη παλι.εδω ειναι και τα results του¨ξαδερφου: configuration: core 2 duo 6420@2,80ghz,msi p965 platinum,ICH8 λιγο πεσμενα σε σχεση με την πρωτη μετρηση που ειχε βγαλει 267,204,22,160 στο read και 87,86,57,85 στο write.η πρωτη μετρηση εγινε με 2-3 gb λιγοτερα γραμμενα αλλα δεν ειχαμε κανει capture screen.
  3. dimfas

    Intel SSD

    λοιπον ssdlife και intel toolbox: το ssdlife εγινε πιο πριν γιαφτο η διαφορα στις ωρες. το Media Wearout Indicator δειχνει 0...
  4. dimfas

    Intel SSD

    δηλαδη υπαρχει τροπος να πειραχτουν οι ορες?επισης εχουν γραφτει μονο 17gb δηλαδη οσα εχει γραψει τορα που τον εβαλε πανω ο ξαδερφος μου.θα ανεβασω καποια στιγμη screen με το smart απο το Intel SSD Toolbox.
  5. dimfas

    Intel SSD

    c8 Host Writes και Media Wearout Indicator 63.μιλαω για το collume value sto smart απο το ssd life
  6. dimfas

    Intel SSD

    υπαρχει τροπος να μηδενιστη ο μετρητης ωρων στον x25-m g2 80gb?πηρα εναν απο το ebay και εχει μολις 16 ωρες!! Ο πωλητης εγραφε βεβαια new αλλα στα $83 που τον πηρα δεν περιμενα να ειναι οντως new!!
  7. Κι εγω θελω να πω ενα ευχαριστω στον gatonini για το MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE:)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.