Jump to content

AbaxNetwork

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About AbaxNetwork

  • Γενέθλια 14/10/1977

AbaxNetwork's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. AbaxNetwork

    How To: Cracking WEP

    Για το torrent προηγουμένως γράψτε λάθος, τα ανέβασα στο fileserve.com ΕΔΩ..... Free File Hosting, Online Storage &amp File Upload with FileServe 1) Ημερομηνίες από το 1940 ως 2012 ευρωπαϊκός κ' αμερικάνικος τρόπος γραφής 2) Σταθερά τηλέφωνα από 210 & 211 3)Κινητά τηλέφωνα (690,691,..,699) 4) Όλα τα κινητά μαζί σε ένα αρχείο 5) Τρία λεξικά 6) Πρόγραμμα για να φτιάχνεις λίστες (windows) 7) Torrent Τα αρχεία θα μείνουν ανεβασμένα για 3 μήνες. Αυτά για αρχή... AbaX N3tw0rk (AbaxNetwork) on Twitter Abax Net Work | Facebook YouTube - AbaxNetwork's Channel
  2. AbaxNetwork

    How To: Cracking WEP

    Αυτό δεν το είδα....χαχαχα Καλά ρε φίλε για 5db κεραία θα δώσεις 150 ευρώπουλα?Δεν τα λυπάσαι?? 35 ευρώ και καθάρισες αν και πάλι θεωρητικά πολλά είναι..
  3. AbaxNetwork

    How To: Cracking WEP

    Δεν νομίζω πως το λαμπάκι να έχει να κάνει. Αν δεν βλέπεις κάποιον συνδεδεμένο τότε δύσκολο να σου κλέβουν την γραμμή. Ακόμα και με fake Mac Address θα έβλεπες κάτι. Παράνοια, βγάλτο απ' την μπρίζα...Συμφωνώ..
  4. AbaxNetwork

    How To: Cracking WEP

    Τα βίντεο δεν είναι μούφα!Απλά αν δεν έχεις ακριβώς τον κωδικό στο λεξικό σου ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ. Όσο για τα αρχεία που λες είναι 36G, είναι φτιαγμένα για συγκεκριμένα ρούτερ και με συγκεκριμένα λεξικά. Δλδ ΑΓΓΛΙΚΑ λεξικά πράγμα που σημαίνει ότι δεν δουλεύουν με greenglish.
  5. AbaxNetwork

    How To: Cracking WEP

    ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ WEP ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=-1Chi6opWNA]YouTube - ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ WEP ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ[/ame] ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ WPA / WPA2 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=lxuc4pQ-tqA]YouTube - ΠΩΣ ΝΑ ΣΠΑΣΩ WPA / WPA2 ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ[/ame] ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ [ame=http://www.youtube.com/watch?v=55zbrvDuwLM]YouTube - ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΛΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ[/ame]
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.