Jump to content

maverick23

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by maverick23

  1. maverick23

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Δεν έκανα παράπονα γενικώς για το SLI και τα Profiles. Είπα ότι θα έπρεπε για κάθε σύστημα ξεχωριστά να υπάρχει η υποστήριξη που του αρμόζει και να βγάζουν ότι καλύτερο μπορούν από κάθε πλατφόρμα. Τα PC έχουν απίστευτες δυνατότητες και τα games θα έπρεπε να ξεχωρίζουν απο τις κονσόλες. Τα γραφικά είναι κομμάτι της ατμόσφαιρας. Συμφωνώ όμως ότι δεν είναι το πιο σημαντικό. Το Crysis 2 χωρίς το σχετικό εξωτερικό tool και την απενεργοποίηση του ΑΑ (δεν θυμάμαι πως το ονομάζει) μου έβγαζε το γνωστό πρόβλημα με το flickering. Δεν λέω μπορεί να είναι θέμα του παιχνιδιού (και η ATI έχει θέμα στο Crossfire)...
  2. maverick23

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Wacko έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου και ας είμαι και εγώ κάτοχος όλων των κονσολών. Είναι απαράδεκτη αυτή η πρακτική.
  3. maverick23

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Καλησπέρα, έχει καταφέρει κανείς να ενεργοποιήσει SLI στο Shift 2 με τους τελευταίους beta 270.51? Το Crysis 2 δουλεύει μια χαρά αν απενεργοποιήσεις, με το tool κυκλοφορεί, το AA. Πλέον χωρίς προβλήματα και σταθερά, αλλά SLI στο Shift 2 ούτε με σφαίρες (το profil που αναφέρουν στο readme δεν υπάρχει...). Αν ενεργοποιήσω Alternate Frame Rendering 1 η 2 σέρνεται.
  4. maverick23

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Έχεις δίκιο. Και με την μία καρτούλα τρέχει μια χαρά (σε 1920χ1200 για μένα. Γουστάρω την U2711 που έχεις, ονειρεύομαι όμως την U3011...). Είναι κακό όμως για ένα παιχνίδι διαφήμιση για το PC, ξαφνικά να μην έχει DX11, να έχει θέμα με το SLI κλπ. Γενικά όμως το gameplay φαίνεται αρκετά καλό.
  5. maverick23

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Καλησπέρα, και σε μένα (GTX480 σε SLI) το Crysis 2 έχει το γνωστό flickering... Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν έχω θέμα, στο Crysis 2 αν δεν απενεργοποιήσω την μια κάρτα, τα textures χορεύουν. Με μια κάρτα - απενεργοποίηση SLI mode - όλα είναι εντάξει. Αν είναι να κάνεις format κάνε, το πρόβλημα θα συνεχίσει να υπάρχει - έχω δοκιμάσει διαφορετικούς drivers. Εν αναμονή για την λύση του προβλήματος, νέους drivers η κάτι άλλο
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.