Jump to content

grstaycool

Premium Members
  • Posts

    100
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About grstaycool

  • Γενέθλια 03/09/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    pallini

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

grstaycool's Achievements

  1. Πωλείται κλειδι/DVD για windows 10 Professional
  2. grstaycool

    θεμα συμβατοτητας SLI σε mobo AMD

    δεν με νοιαζει να αλλαξω την καρτα διοτι παιζω οτι θελω απροβληματιστα, απλα ηθελα να το κανω για να γινει λιγο πιο future proof το συστημα. Ισχυει οτι δεν ειναι SLI ready απλα επειδη δεν γνωριζω ηθελα να ρωτησω! Ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
  3. καλησπερα παιδια τα φωτα σας εχω την μοβο 970Α- ud3p και εχω μια gtx-760. θελω να αγορασω αλλη μια ιδια και να τις κανω SLI αλλα η μοβο δεχεται μονο crossfire. Mπορει να γινει το sli η οχι? http://www.e-shop.gr/mitriki-gigabyte-ga-970a-ud3p-retail-p-PER.526958 μοβο http://www.e-shop.gr/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-2gb-ddr5-pci-e-retail-p-PER.513627 gpu
  4. grstaycool

    Αγορα smartphone εως 200 ευρω απο Ελλαδα

    Το nexus 5χ πιστευετε αξιζει περισσοτερο σε συγκριση με huawei και xiaomi?
  5. Καλησπερα παιδια θα ηθελα τα φωτα σας για αλλη μια φορα για το ποιο κινητο αξιζει να παρω σε αυτα τα λεφτα και να αντεχει σε βαθος χρονου μη χρειαστω καινουργιο σε κανα χρονο ευχαριστω εκ των προτερων
  6. grstaycool

    Καθαρισμος Λαπτοπ Υπηρεσια

    75 βαθμοι μετα απο κανα 10λεπτο αφου το ανοιγω και δεν τρεχω τιποτα
  7. grstaycool

    Καθαρισμος Λαπτοπ Υπηρεσια

    δεν τις εχω δει με προγραμμα αλλα σε idle το νιωθω ζεστο εως καυτο... Δεν το εκανε παλια... Δεν ξερεις καμια υπηρεσια να μου προτεινεις, καποιο μαγαζι
  8. grstaycool

    Καθαρισμος Λαπτοπ Υπηρεσια

    pavilion dv6, δεν το εχω ανοιξει ποτε μου. Ειμαι 100% οτι εχει σκονη γιατι με το που ο ανοιγω ο ανεμιστηρας κανει πολυ θορυβο και εχει σχετικα χαμηλη ροη αερα. Επισης η αδελφη μου θεωρουσε καλο να το βαλει πανω στα παπλοματα οποτε ειμαι αρκετα σιγουρος οτι εχει μαζεψει 100 κιλα σκονη. Ειμαι φοβητσιαρης οσων αφορα τισ παστες διοτι αν κατι δεν κανω καλα μπορει να μου καψει την CPU/GPU. Καλυτερα να δωσω 30 ευρω και να μου ο καθαρισουν εξω, να γινει και σωστη δουλεια, γιαυτο ανοιξα αυτο το νημα παρολο που βρηκα πολλα guides ακομα και για το δικο μου λαπτοπ. Θελω να γινει σωστη δουλεια. Ευχαριστω και για το λινκ σου!!!
  9. Καλησπερα λαμπιτες, Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω μαγαζι (κοντα στο πειραια κυριως) με καλο και ψθηνο καθαρισμα σο εσωτερικο του λαπτοπ. Να το ανοιξουν να το καθαρισουν να αλλαξουν και παστα CPU GPU και γενικα να το σενιαρουν. Φοβαμαι να το κανω μονος μου μην τυχον το καψω. Αν ειμαι σε λαθος τομεα να μεταφερθει το νημα Ευχαριστω εκ των προτερων
  10. δεν υπαρχει θεμα(μεγεθος κουτιου) αλλα πιστευω οσων αφορα την σκονη, οσο μικροτερο τοσο το καλυτερο! Προς το παρων επειδη λεφτα δν υπαρχουν, απλα περνω ιδεες! Ενα χειροποιητο εξωτερικο κουτι, για τον πυργο μου φενεται καλη λυση, ή ενα μικρο κουτι χωρις ροη αερα και ανοιγμα καθε μηνα για φύσημα με κομπρεσερ!!!
  11. ναι αλλα κατα ποσο θα ειναι αξιοπιστο ενα τροφοδοτικο 14 χρονων? καθως και ο σκληρος! Wifi στην καρτα δεν χρειαζεται ουτε ssd. GPU δεν θα χρειαστει αφου γινεται χρηση σχεδιαστικου προγραμματος(solid edge)?
  12. το μαγαζι εχει πολυ σκονη λογο κατεργασιας ξυλου! Ενταξει δεν εχει τοση σκονη, αλλα καλο θα ηταν να μην εχει ροη γιατι σε 1 μηνα θα εχει 1 ποντο σκονη :whistling. Που να βαζω τον πατερα μου να το βγαζει εξω να το φυσαει με το κομπρεσερ :turn: Το παλιο PC τα κακαρωσε ( ο σκληρος του ) και αφου εχει PENTIUM 4 μεσα απο το 2000 θα ηταν καλο επειδη υπαρχουν αρχεια που χρειαζονται να παμε σε κατι καινουργιο! Να ειχε και καποιο συστημα RAID να κραταει 2 φορες τα αρχεια η κατι τετοιο! Προς το παρον θα ψαξω μαγαζι για να σωσω τα αρχεια που ειχε ο σκληρος και θα του δωσω το παλιο(core 2 duo 2giga ddr2), αλλα θα ηθελα να εχω και μια προταση για ολοκληρωμενο πυργο αφου ο προηγουμενος ειναι παλιος και αναξιοπιστος!
  13. Ωραιο και το λαδι αλλα για μαγαζι πιστευω δεν ταιριαζει !! Απ' οτι βλεπω το παλιο PC παει για πεταμα, εχετε καμια οικονομικη προταση για πυργο?:turn:
  14. Εξυπνη λυση η κατασκευη κουτιου για να μπει εκει το πισι!! Απο Hardware τι προτεινετε για τις παραπανω ενεργειες(ιντερνετ εξελ σχεδιαστικο)?
  15. Καλησμερα λαμπιτες Εχω την εξης απορεια: Γινεται να φτιαχτει PC που να μην εκει ροη αερα στο εσωτερικο του? Και την εξης αναγκη: Ενα, οσο γινεται, φθηνο PC που να κανει τα βασικα (internet excel αντε και κανα solid edge) καθως ομως με μηδαμινη ροη αερα γιατι στο περιβαλλον που βρισκετε υπαρχει σκονη, ΠΟΛΥ σκονη. Περιφεριακα υπαρχουν, το μπατζετ μαξ 200-250 ευρω! το κυριο που με ενδιαφερει στην ουσια: Αντοχη στην πολυ σκονη Οικονομικο για την δουλεια που χρειαζεται Προαιρετικα: Να κραταει τα αρχεια σε δευτερο σκληρο δισκο με RAID αν δεν κανω λαθος Καθε προταση ευπροσδεκτη!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.