Jump to content

OutOfTheBox

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by OutOfTheBox

  1. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Αν δεις τα μηνύματα πίσω, μία ημέρα μετά από εσένα. Θα σου έρθει μέσα στην εβδομάδα. Δεν βγαίνουν όλοι οι ταχυδρόμοι τις ίδιες ημέρες στη γύρα.
  2. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Δεν είναι μαγαζί. Είναι κάτι σαν το κινέζικο ebay για εμπόρους. Οι πιθανότητες να πάρεις μαϊμού είναι μεγάλες. Ειδικά αν το αγόρασες πολύ φθηνά.
  3. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Ήρθαν και σε μένα σήμερα. Είχε και κλιψάκι μέσα, που νόμιζα ότι περιλαμβάνεται μόνο στην iF έκδοση. Το έχει και σε εσάς; Επίσης, κάποιος που τα έχει καιρό. Η μυρωδιά που έχει (αυτή σαν "σοκολάτας" που έχει αναφερθεί) ξεθυμαίνει με τον καιρό;
  4. OutOfTheBox

    Αγορά από amazon - απορίες

    Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες τότε δυστυχώς, οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τεκμηριωμένα αν στο ζητάει κανονικά ή όχι. Πάει και καιρός που το έκανα εγώ.
  5. OutOfTheBox

    Αγορά από amazon - απορίες

    Φίλε όπως σωστά λέει και JaguarOne αυτά παίζουν κυρίως ρόλο. Το County όχι τόσο. Στη θέση σου δε θα ανησυχούσα ιδιαίτερα. Αυτό που λες για τα 3 ψηφία... Μήοως δεν ήταν η πρώτη φορά που αγόρασες με αυτή την κάρτα; UltraB τα μεταφορικά σκέτα δεν μπορείς να τα δεις. Αν προχωρήσεις 2-3 βήματα μια παραγγελία, κάπου δεξιά θα δεις κόστος μεταφορικών. Σ' εκείνη τη σελίδα ακόμα δεν έχει καταχωρηθεί τίποτα, οπότε μπορείς να ακυρώσεις. Πρέπει όμως να είσαι γραμμένος για να μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά.
  6. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    YiorgosX αν εννοείς ότι είναι διαθέσιμα, όχι δεν είναι. Αν πας να πατήσεις "add to cart" θα το διαπιστώσεις. Θα δεις και το "out of stock" στο εικονίδιό τους αν τα ψάξεις μέσω του search. Οκ ευχαριστώ. Δεν είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου αν πέρα από την iF έκδοση υπάρχει ή όχι και άλλη με ασημί. Παρήγγειλα κι εγώ αυτά από merimobiles τελικά, αφού δεν με ενδιαφέρει να δώσω τα παραπάνω χρήματα μόνο για το χρώμα. Και τα 20$ είναι η καλύτερη τιμή που έχει παίξει.
  7. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Όπως το φανταζόμουν δηλαδή. Δεν υπάρχει όμως και μια έκδοση που είναι ασημένια χωρίς να είναι η είναι η iF; Νομίζω τη λένε version 2.1 αν δεν κάνω λάθος;
  8. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Ξέρει κανείς αν αυτά είναι τα ασημί ή τα χρυσά; Buy Cheap Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From China Στο merimobiles έχει τα χρυσά με 20$. Αν με 22.99$ παίρνω τα ασημί προτιμώ να δώσω τη διαφορά. Για δείτε και πείτε οι γνώστες.
  9. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Για τα ασημένια θα ενδιαφερόμουν κι εγώ αν είναι...
  10. OutOfTheBox

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Αυθεντικά πουλάνε απ' όσο ξέρω, αλλά το κόλλημα είναι άλλο. Επειδή προσπάθησα κι εγώ να εκμεταλλευτώ αυτό που λες και το κουπόνι δεν πέρναγε, τους ρώτησα. Και η απάντηση -εν μέσω άλλων άσχετων- η παρακάτω: Δοκιμάστε και άλλοι βέβαια αν θέλετε να το επιβεβαιώσουμε 100%.
  11. OutOfTheBox

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    Όντως κατά τον Δεκέμβριο έγινε πανικός στις καθυστερήσεις δεμάτων από Κίνα. Δεν μου ήρθαν κι εμένα κανα-δυο από ebay τότε και πήρα refund. Απ' ότι έχω παρατηρήσει τελευταία στο ebay έχουν αυξήσει και τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων τους πολλοί πωλητές.
  12. OutOfTheBox

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Παίδες είδα τώρα ότι τα μαύρα EVO τα απέσυρε τελείως ο Thomann. Τα άσπρα δε με πολυψήνουν, οπότε αποσύρομαι από τυχόν ομαδική καθώς επείγομαι κι όλας να παραγγείλω, οπότε θα παίξω με εναλλακτική μόνος μου. Αυτά και σόρρυ για την αναστάτωση.
  13. OutOfTheBox

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Ευχαριστώ sakinor. Λέει out of stock όμως δυστυχώς.
  14. OutOfTheBox

    Ομαδική αγορά Superlux HD668B

    Καλησπέρα στην παρέα. Κρίμα ρε γαμώτο και δεν πρόλαβα την ομαδική παραγγελία. Σήμερα πήρα χαμπάρι το τόπικ. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τα Superlux HD-681 EVO. Αν περισσεύει σε κανέναν κάποιο ζευγάρι θα με ενδιέφερε. Αλλιώς, ενδιαφέρετε κανείς για μια νέα μαζική παραγγελία; Το πολύ 5 άτομα σκεφτόμουνα να μην μπλέξουμε. Να πάνε 4 ευρώ στον καθένα τα μεταφορικά. Και καλύτερα από Αθήνα για πιο εύκολο μοίρασμα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.