Jump to content

sotososfp

Members
  • Posts

    8
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About sotososfp

  • Γενέθλια 25/02/1987

sotososfp's Achievements

  1. Tελικα κρατησε λιγο η χαρα! Υπαρχουν και αλλα ασυρματα δικτυα στην περιοχη μου,οπου δοκιμασα ολους τους συνδυασμους με μετριο αποτελεσμα. Μειωση περιπου 50% της μεσης ταχυτητας σε ταυτοχρονη χρηση. Επομενως δεν υπαρχει λυση,εκτος αν μετακομισω.? Ευχαριστω πολυ ξανα αγαπητε Trendy για τον χρονο σου. Τουλαχιστον εμαθα τον λογο της μειωμενης,εως μηδαμινης ταχυτητας. Επισης τωρα ξερω κατι παραπανω σχετικα με τις ιδιοτροπιες των ασυρματων δικτυων!
  2. Θα το δοκιμασω αμεσα και θα ενημερωσω. Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου και χαιρομαι που βρεθηκε ενας ειδημων στο θεμα των δικτυων. Δυστυχως σε αλλα φορουμ δεν ελαβα καμμια απαντηση σχετικα. Τελικα αυτο ηταν η αιτια του προβληματος. Αλλαξα καναλια και τωρα ολα δουλευουν ρολοι! Να σαι καλα φιλε μου! Με εσωσες πριν σαλταρω.?
  3. Ακριβως! Ανεξαρτητα. Μπαινει η συζυγος στο xiaomi και εγω στο tp link 841 και αρχιζουν τα οργανα.? Επομενως μοιραζομαστε δυστυχως μια γραμμη καθε φορα!
  4. Και στις δυο περιπτωσεις η εισοδος wan του wifi router του σπιτιου (tp link 841 και xiaomi) γινεται με ενεργοποιημενο dhcp. Δοκιμασα με static ip,αλλα δεν ειδα αποτελεσμα. Επισης ειναι στα 20mhz,αλλα δοκιμαστηκαν και στα 40mhz. Παντως και με ενσυρματη ληψη απο την tp link 5210 και ταυτοχρονα ασυρματη ληψη απο το xiaomi router πεφτει κατακορυφα η ταχυτητα speedtest! Eλπιζω να βοηθησουν καπως τα σχεδιαγραμματα. Παντως δεν ειμαι γνωστης των δικτυων και ολα αυτα που εμαθα ειναι καθαρα εμπειρικα μετα απο πολλες δοκιμες.
  5. Στις πρωτες 3 φωτο εχω την tp link σε λειτουργια router και συνδεμενη με router tp link 841 να εκπεμπει στο καναλι 11 στα 20mhz. Στις επομενες 4 φωτο εχω την airgrid m2 σε λειτουργια router και συνδεμενη με xiaomi router να εκπεμπει στο καναλι 7 στα 20mhz. Eιχα δοκιμασει με διαφορετικα καναλια και αποσταση 5 καναλιων μεταξυ τους,καθως και αυτοματο bandwith αντι 20,η 40mhz. Δυστυχως το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει!
  6. Kαλησπερα σε ολη την παρεα Εχω δυο ασυρματα ρουτερ στα 2.4ghz συνδεμενα με tp link 5210 και ubiquity airgrid m2 αντιστοιχα.Ταχυτητες (12mbps και 16mpbs) Η tp link απο κοντινο hotspot του δημου και η airgrid απο ενα φιλαρακι μου.Μολις συνδεθω σε ενα απο τα δυο πεφτει η ταχυτητα κατακορυφα και στο αλλο δικτυο!Aκομα και αν συνδεθω μεσω lan στο λαπτοπ μου με την tp link,στο android κινητο μου πεφτει ξανα η ταχυτητα επισης (παρολο που ειναι συνδεμενο με το αλλο δικτυο) και σχεδον μηδενιζεται!Πολυ περιεργο και δυστυχως δεν εχω βρει τι φταιει.Ουτε τα 5ghz του ενος router βοηθησαν μπας και υπαρχει conflict στα 2.4ghz απο τα δυο wifi router στον ιδιο χωρο.Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.