Jump to content

paris

Premium Members
  • Posts

    261
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by paris

  1. Προφανως εννοει αναλυσης 640x480. Εγω μιλουσα για 1280x720. Oταν ρωτησα πόσο τετοιο βιντεο δεν εννουσα οπωσδηποτε συνεχομενο. Αν κανεις ενα στιγμιαιο on/off δε παθαινεις και τιποτα
  2. Ναι, υπαρχει περιορισμος, στο manual αναφερει ""Τhe maxumum file size for a single movie is 2GB or the maximum movie length for a single movie is 29 minutes, even when there is sufficient free space on the memory card for longer recording". Αλλα αυτο ισχυει για συνεχομενο βιντεο, σωστα? Διακεκομενα παω μεχρι να γεμισει. Οk, θα παρω την sandisk του πρωτου link. Εντυπωση μου κανει που ενα μαγαζι την εχει στα 20€ και αλλο στα 39€.
  3. Δεν με εχεις καταλαβει φιλε μου. Δεν υπαρχει παλια μηχανη... για τη καινουργια μιλαω παντα
  4. 3. Με βιντεο αναλυσης 640x480 πιανει 41ΜΒ για 30''. Συνεπως, με εναν προχειρο υπολογισμο θελει 10GB για 2 ωρες 640x480... Aρα αποκλειεται να φτανουν 8GB για 2 ωρες βιντεο αναλυσης 1280x720. 4. Το manual δε λεει να προτιμω τη πριζα. Ουτε στις "προειδοποιησεις" το λεει καπου. Σχετικα με τον απαιτουμενο χρονο, αναφερει οτι χρειαζονται περιπου 2 ωρες και 10 λεπτα για τη φορτιση μιας τελειως αποφορτισμενης μπαταριας μεσω του (παρεχομενου)μετασχηματιστη φορτισης μπαταριας σε μια πριζα ρευματος. Απ την αλλη, το να τη φορτισεις μεσω του usb θελει λιγοτερη ωρα. Απ τη στιγμη που, οπως ειπα, θα συνδεω ετσι κι αλλιως τη καμερα με το pc μεσω του (παρεχομενου)usb καλωδιου για να μεταφερω το υλικο ταυτοχρονα θα γινεται και η φορτιση... Οποτε δεν τιθεται θεμα, θελοντας και μη η φορτιση θα γινεται μεσω usb. Σωστα?
  5. Aκουγονται λιγο μπερδεμενα αλλα ελπιζω να τα ξεμπερδεψουμε 1. Μου λες οτι υπαρχει καλυτερη απ αυτη την Τranscend και αν ειμαι διατεθειμενος να τη πληρωσω... και μου δειχνεις μια SanDisk στα ιδια λεφτα. Τελοσπαντων, να παρω λες καλυτερα τη SanDisk αντι της Transcend, ειναι καλυτερη? 2. Οπως ειπα πριν, για βιντεο 640x480 των 30'' πιανει 41ΜΒ. Αρα για βιντεο 1280x720 αποκλειεται τα 60'' να πιανουν 70ΜΒ. Σιγουρα το ΗD video της 1280x720 πιανει πολυ χωρο, θα ηθελα ομως να μαθω πόσο περιπου για να κατατοπιστω. Με την internal memory των 45MB δε μπορει να τραβηξει καθολου. 1. Αν ομως εχουμε να διαλεξουμε μεταξυ δυο ισοδυναμων καρτων οπου η μια ειναι class6 και η αλλη class10, τοτε θα διαλεξουμε την class10, σωστα? 2. Νομιζα οτι μιλουσαμε για μηχανες που δινουν δωρο usb reader... Αν ξερεις καρτα με usb reader δωρο φυσικα με ενδιαφερει. 3. Σοβαρα μπορω να γραψω 2 ωρες HD βιντεο(1280x720) σε καρτα 8GB? Τοτε μαλλον με καλυπτουν τα 8GB. Δε καταλαβα αυτο που λες περι επεξεργασιας, η επεξεργασια των βιντεο δε γινεται στο pc με το αναλογο προγραμμα? Δεν υποτιθεται οτι η καμερα απλα γραφει το βιντεο στη μορφη που εχει προγραμματιστει? (avi, στη δικη μου) 4. Προτιμω να μη χρησομοπoιησω τον ανταπτορα γιατι κανει πολυ ωρα. Εξαλλου συνδεση της καμερας με το pc μεσω usb καλωδιου θα τη κανω ετσι κι αλλιως, για να μεταφερω το υλικο που τραβηξα(φωτο και βιντεο) στον σκληρο δισκο. Παραλληλα γινεται και η φορτιση της μπαταριας. Αρα αν χρειαζομαι μιση ωρα για να μεταφερω 8GB βιντεο, την ιδια αυτη ωρα θα εχει φορτιστει πληρως και η μπαταρια
  6. Αν το class 10 ειναι ξεπερασμενο τοτε πες μου ποιος ειναι ο διαδοχος του για να παρω. Card reader δε θα βαλω, δε με πειραζει να περιμενω με το usb. Δεν ηταν bundle με τη μηχανη μου. Ουτως ή αλλως θα συνδεω με το usb γιατι ετσι γινεται ταχυτατα και η φορτιση της μπαταριας λιθιου. Δε γνωριζω καν σε το συνισταται μια ακριβη καρτα, απλα ρωταω σε ΠΟΣΟ χρονο βιντεο 1280x720 αντιστοιχουν τα 8-16GB. Tι εννοεις "απαιτητικη μηχανη"? Αυτη τη καρτα μου εχουν προτεινει, σε 8 και 16GB. Μηπως ξερεις να μου προτεινεις καποια καλυτερη, αν υπαρχει?
  7. Οχι, δεν εχω καμμια καρτα. Τι εννοεις συμπιεση? τα βιντεο που βγαζουν οι μηχανες εχουν απο τη καθεμια τη δικη τους συμπιεση? Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι για βιντεο 640x480 των 30'' πιανει 41ΜΒ (οριο της εσωτερικης μνημης). Δεν υπαρχει card reader, η μεταφορα θα γινεται μεσω του καλωδιου usb. Ταυτοχρονα μαλιστα με αυτη τη μεταφορα γινεται και φορτιση της μπαταριας. Η μηχανη ειναι αυτη. Η ταχυτητα μου ειπαν οτι απο πλευρας καρτας εχω το maximum εαν παρω Class 10.
  8. Παιδια, πηρα μια ψηφιακη μηχανη που τραβαει βιντεο 1280x720. Tι καρτα μνημης να της βαλω, 8 ή 16GB? Ποση περιπου ωρα βιντεο χωραει η μεν και η δε? Και αλλη μια ερωτηση, σε ποσο χρονο μεταφερεται βιντεο 8/16GB στον σκληρο μεσω του usb καλωδιου?
  9. paris

    Αφαιρεση ηχου απο βιντεο

    Koιταξε... μιλαμε να αλλαξουμε την αναλυση σε μια ανωτερη για να εχουμε καλυτερη ποιοτητα. Αν ειναι να τη χασουμε ποιο το νοημα? Γενικη ειναι η ερωτηση.Μπορεις να τροποποιησεις ενα βιντεο που ειναι πχ. 640x480 να γινει 1280x720? Γιατι βλεπω οτι υπαρχουν παλιες ταινιες που τις εμφανιζουν ως HD, ακομα και 1920x1080 :wassat:
  10. paris

    Αφαιρεση ηχου απο βιντεο

    Λοιπον, στο μεταξυ βρηκα πως γινεται με το WMP. Tωρα υπαρχει μια αλλη ερωτηση, μπορει ενα βιντεο που εχει αναλυση πχ. 640x480 να γινει 1280x720?
  11. paris

    Αφαιρεση ηχου απο βιντεο

    Που στη σελιδα αυτη παω για να το κατεβασω? Γραφει ενα καρο μπλαμπλα αλλα πουθενα download link:wassat: Οταν κανω disable τον ηχo θα πρεπει να ξανασωσω το αρχειο? Βασικα δεν θα ηθελα να του αλλαξω τον τυπο ή οτι αλλο, μονο να αφαιρεσω τον ηχο και να μεινει ως εχει.
  12. paris

    Αφαιρεση ηχου απο βιντεο

    Nαι το βγαζει με 1000 τροπους, θα μου πει ομως τελικα καποιος πως να τον βγαλω?...
  13. paris

    Αφαιρεση ηχου απο βιντεο

    To να βαλω ηχο το ξερω. Μπορεις να μου πεις το ΠΩΣ θα τον βγαλω?
  14. paris

    Intel SSD

    Απο τα 160GB(149) ελευθερα τα 10-15.
  15. paris

    Intel SSD

    Εχει κανενα νοημα να κανουμε συνεχως replay? Αφου εκει υπαρχουν γραμμενα... Επαναλαμβανω(γιατι μαλλον δε το διαβασες παλι φαινεται) οτι ποτε δεν θα τιγκαριζα τον ssd μονο και μονο για bench πειραματισμο, δεν αξιζει το κοπο η φθορα. Εσυ ομως μιλησες για το Crystal σα να εισαι σιγουρος, σα να ειναι κατι δεδομενο. Το οτι του hurin ειναι 1st gen σημαινει οτι φθειρεται γρηγοροτερα?
  16. paris

    Intel SSD

    Ναι, κι εγω σου απαντησα: Ιδια γερικος ειναι και ο δικος μου intel. Πλην του κεντρικου σκορ, οι διαφορες που εγραψα ειναι στατιστικα στοιχεια. Ακομα ειπα πως οτι απ οτι εχω δει, το τιγκαρισμα δεν επηρεαζει τα benches, εννοωντας το Crystal που εχω ελεγξει. Τοτε εσυ μου ειπες οτι το Crystal δεν ειναι ενδεικτικο και μου λεει τα ιδια ειτε με πολυ free space ειτε με καθολου. Οποτε τοτε εγω σου ζητησα να μου υποδειξεις προγραμμα που δε σου βγαζει το ιδιο σκορ, για να μου απαντησεις οτι δε γνωριζεις κανενα...
  17. paris

    Intel SSD

    Ε αφου δε το ξερεις τι μου λες να "καλύτερη εικόνα θα είχες αν δούλευες το Pc για κάνα μήνα με τιγκαρισμένο δίσκο και μετά να έτρεχες το crystaldiskmark". Το οτι ολα τα αποθηκευτικα μεσα θελουν ποσοστο ελευθερου χωρου το γνωριζω(το εχω μαλιστα σημειωσει νωριτερα) αλλα μιλαμε για benches.
  18. paris

    Intel SSD

    Οχι, δε συνεβη τετοιο πραγμα, ποτε δε θα εβαζα επιτηδες μεγαλα αρχεια μονο και μονο για να κανω τιγκαρισμενη μετρηση. Δεν αξιζει το κοπο τετοια φθορα. Παντως εσυ θεωρεις οτι αλλη μετρηση σου βγαζει με τιγκαρισμενο μολις και αλλη με τιγκαρισμενο επι ενα μηνα?
  19. paris

    Intel SSD

    Μιλουσαμε για benches και απλα κατεθεσα την εμπειρια μου: Με το crystal δεν ειδα καμμια διαφορα ειτε σε τιγκαρισμα, ειτε σε πολυ κενο χωρο.
  20. paris

    Intel SSD

    Α ναι sorry:slap: Σε μπερδεψα με τον juno. Τον νικ σας αρχιζει με το ιδιο γραμμα. Δηλαδη συμφωνεις με το juno. Εσυ τα εχεις δοκιμαει αυτα? τι αποκλιση ειχες?
  21. paris

    Intel SSD

    Που τα βρηκες ξαφνικα ολα αυτα? Χτες ελεγες οτι δεν υπαρχει κανενα και δε σε ενδιεφερε ποτε να βρεις
  22. paris

    Αφαιρεση ηχου απο βιντεο

    Το vegas pro ειναι free? Αφαιρειται η μουσικη?
  23. Θελω να αφαιρεσω τον ηχο απο ενα βιντεο για να βαλω αλλον. Γινεται αυτο με το Windows Movie Maker? Και αλλη μια ρωτηση για το ηλεκτρονικο ιχνος της μουσικης, αν η μουσικη προστεθει με προγραμμα εγγραφης απο το desktοp πχ. Camtasia, μπορει να ανιχνευτει?
  24. paris

    Intel SSD

    Oχι εγω φιλε μου, εσυ ησουν που μιλησες για τιγκαρισμα, το ξεχασες? Πριν μου ειπες να μη παιρνω το crystaldiskmark σαν το απόλυτο ενδεικτικό μέσο επιδόσεων του δίσκου γιατι οσο ελευθερο χωρο και να εχω θα μου δειξει το ιδιο score, σε ρωτησα λοιπον να μου πεις ποιο αλλο προγραμμα δε θα μου δειξει το ιδιο score και λες δε νομιζεις να υπαρχει...
  25. paris

    Intel SSD

    Καλα, το πως αντιλαμβανομαστε εμεις την αποκριση ειναι αλλο και τα benches ειναι αλλο. Ωστε λες οτι το Crystal οσο κενο χωρο και να εχεις τα ιδια θα σου πει. Οk, δειξε μου ενα αλλο προγραμμα που να σου τα λεει διαφορετικα αναλογα με τον free space σου, να το εχω υποψη μου να το τρεξω σε λιγο που θα τιγκαρω...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.